Nuk un almistim ben kemirerek kullandi bi sure simdi jack and jil in aldim kil fircadan pek hoslanmadi ama aynanin karsisinda ben fircaliyorum sonrada onunkini fircaliyorumDiş fırçası kullanıyor musunuz?
Bizde de aynı. Saatlerce kucakta uyutmaya çalışıyorumEmerek uyumazsa basi omuzumda sallayarak uyutmaya calisiyorum. cogu zaman belim kopup babasina veriyorum ayakta sallansaydi diyorum bende ne bel kaliyo ne kol.
Ya Buğra da sabaha kadar memede cuk cuk.. ayrılsa agliyo uyaniyoEmzirme bitsin, hayalim bütün sırtıma bengay sürüp sıcak havlu koyup yatmak. Ben de sabaha kadar çocuk memede monte yatıyorum. Her yerim tutuluyor. Resmen yorgun kalkıyorum.
Ay canım doğru olanı kendince yaparsın inşallah. Buğra da bir saat bile kesintisiz uyumuyo ne gündüz ne geceBen de sinirleniyordum ama artık hiç bir şey hissetmemeye başladım. Sinirlensem de bir şey değişmiyor. Dün gece 2 saat kesintisiz uyumadım. Gün içinde her şeye ağlayasım geliyor tabi. Sinirler yıprandı iyice. Seneye kv kp asla istemiyorum. Güvenilir kreş var. Bizim okulun hocalarının bütün çocukları gitmiş. 23 aylık alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da bu gider mi orda ağlamadan durur mu bilmiyorum. Memur olduğum için bir seneye kadar ücretsiz izin alma hakkım var. Onu mu alsam bilmiyorum. Alsam tek başıma bakabilir miyim onu da bilmiyorum. 12 bilinmeyenli denklem.
Canim sagip atmana gerek yok hatta bu sacmaymis. Alkol kandan cekilince vucuttan da cekiliyormus. Bununla ilgili bir yazi okumustum. Hatta yabanci bir kaynak da vardi cevrilmisi da vardi.Ben arada bir iki duble içiyorum. 3 4 saat emzirmezsen sorun olmaz. Sonra da sağar atarsın.
aa bak ne denedim yazayim.normalde park yatakta yatiyordu oglum ama bu aralar dis cikariyor surekli aramizda yatmak istiyor.ben de park yatagin icindeki o sunger yatagi cikardim yere halinin ustune koydum.isiklar kapali yatagi yanina uzandim uyur gibi.biraz odada dolandi cikti girdi cikti girdi.sonra yanimda yatti kalkti derken uyuyakaldi.bu toplamda yarim saat surdu sanirim.hic olmazsa kucagimda pispis yapicam diye yorulmadim.kendim de uzanarak dinlenmis oldum.gece uyandiginda da ayni sekilde yaticam yanina bakalim nasil olacak.daha dinlendirici oldugu kesin.bu arada uyku tulumunu giydirdim bu surece baslamadan once.Ayakta sallamak memeden daha kolay evet ama geceleri araliksiz 2-3 saat ayagimda sallayinca ayaklarim o kadar agriyoki deniz 11 kilolarda. Biraktirma konusunda ise harvey karp’in bir yontemi vardi, uyutmak icin uyandir gibi birseydi. Yine ayakta sallayarak uyutup, yatagina koyarken uyandiracagim. Bu kisimda gozlerini acip yatakta oldugunu farkedip geri uyumasini umuyorum ama komple uyanirsa en bastan, tekrar ayakta salla yataga koyarken uyandir. Amac yatakta oldugunu farketmesi. Bilmiyorum ama ne kadar dayanabilirim. Tek tek etiketleyemedim toplu cevap olsun:)
Canim bende ayni durumdayim uzun suredir aramizda yatiyor daha dogrusu ben calismaya basladigimdan beri gece uyandiginda yatagindan alip bidaha uyandirmadan yatagina koymak asiri zorladigi icin aramizda aldik bu sekilde de tum gece emiyor ve ben dinlenmek yerine daha beter yorgun uyaniyorum ne olacak boyle bilmiyorum hayattan zevk almiyorum resmen surekli kosturuyorum surekli biseylere yetisiyorum ve en onemlisi kendime ayiracak vaktim yok
Ben parmak fırçalardan kullanıyorum hala.Diş fırçası kullanıyor musunuz?
Gecmis olsun canim neyseki korkulucak bisey yokmusBizim de gecemiz hastanede geçti. Defne bera'yı krem yerken yakaladık. Nasıl açtı ben mi açık bırakmışım anlamadımhani şu leke kremlerinden. Ne kadar yediğini anlamadığımız için gene de doktora götürdük. Zaten gidene kadar 2 saat geçmişti. Hastane de de 2 saate yakın durduk. Müşade altında. Ama çok şükür bir etki çıkmadı. Ne solunumunda ne de başka bir şey de. Geldik sonra eve. Ben de yeni yıla defne berayı ayağımda sallayarak girdim. Umarım tüm sene böyle olmaz. tüm bebelerimizin yatağa koydukları gibi uyudukları bir yıl olur inşallah
Herkese mutlu yıllar.
Geçmiş olsun csnim ben en çok da i kremin kapağından korkuyorum dikkat et amanBizim de gecemiz hastanede geçti. Defne bera'yı krem yerken yakaladık. Nasıl açtı ben mi açık bırakmışım anlamadımhani şu leke kremlerinden. Ne kadar yediğini anlamadığımız için gene de doktora götürdük. Zaten gidene kadar 2 saat geçmişti. Hastane de de 2 saate yakın durduk. Müşade altında. Ama çok şükür bir etki çıkmadı. Ne solunumunda ne de başka bir şey de. Geldik sonra eve. Ben de yeni yıla defne berayı ayağımda sallayarak girdim. Umarım tüm sene böyle olmaz. tüm bebelerimizin yatağa koydukları gibi uyudukları bir yıl olur inşallah
Herkese mutlu yıllar.
Çok geçmis olsunBizim de gecemiz hastanede geçti. Defne bera'yı krem yerken yakaladık. Nasıl açtı ben mi açık bırakmışım anlamadımhani şu leke kremlerinden. Ne kadar yediğini anlamadığımız için gene de doktora götürdük. Zaten gidene kadar 2 saat geçmişti. Hastane de de 2 saate yakın durduk. Müşade altında. Ama çok şükür bir etki çıkmadı. Ne solunumunda ne de başka bir şey de. Geldik sonra eve. Ben de yeni yıla defne berayı ayağımda sallayarak girdim. Umarım tüm sene böyle olmaz. tüm bebelerimizin yatağa koydukları gibi uyudukları bir yıl olur inşallah
Herkese mutlu yıllar.
Çocuklardaki bu takıntıyı anlayamıyorum oğlum da ne iş yapıyorsa bırakıp koşarak geliyor bizi sarılır halde görünce bazen babasının kafasına vuruyor bazen beni niye almadınız diye bıdır bıdır söyleniyor:) kızımsa 4 yaşına geldi hala biz sarılınca ben neden sarılmıyorum diye trip atar:)Eşim bana sarılınca niliko yapmaaa diye bağırıyor.
Gecmis olsun canim neyseki korkulucak bisey yokmus
Geçmiş olsun csnim ben en çok da i kremin kapağından korkuyorum dikkat et aman
Çok teşekkür ederim herkese. Çok daha fazla dikkat etmek gerekiyormuş onu anladım. Allahtan kapağı büyüktü baya.Çok geçmis olsunbu bıdıklar ne anlıyor şunlardan bilmem.. Simay da sürekli pişik kremine saldırıyor. Görür görmez kapıyor, hoop ağzına.. Allah korusun kuzuları
Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol uykulu bir yıl diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?