2018 Ekim Anneleri

Ay canım doğru olanı kendince yaparsın inşallah. Buğra da bir saat bile kesintisiz uyumuyo ne gündüz ne gece

Ayakta sallamak memeden daha kolay evet ama geceleri araliksiz 2-3 saat ayagimda sallayinca ayaklarim o kadar agriyoki deniz 11 kilolarda. Biraktirma konusunda ise harvey karp’in bir yontemi vardi, uyutmak icin uyandir gibi birseydi. Yine ayakta sallayarak uyutup, yatagina koyarken uyandiracagim. Bu kisimda gozlerini acip yatakta oldugunu farkedip geri uyumasini umuyorum ama komple uyanirsa en bastan, tekrar ayakta salla yataga koyarken uyandir. Amac yatakta oldugunu farketmesi. Bilmiyorum ama ne kadar dayanabilirim. Tek tek etiketleyemedim toplu cevap olsun:)

Ben arada bir iki duble içiyorum. 3 4 saat emzirmezsen sorun olmaz. Sonra da sağar atarsın.
Canim sagip atmana gerek yok hatta bu sacmaymis. Alkol kandan cekilince vucuttan da cekiliyormus. Bununla ilgili bir yazi okumustum. Hatta yabanci bir kaynak da vardi cevrilmisi da vardi. anabelgunes e ozel mesaj olarak gondermistim ama gormedi o galiba, bir ara bulup sana da yollayayim.

aa bak ne denedim yazayim.normalde park yatakta yatiyordu oglum ama bu aralar dis cikariyor surekli aramizda yatmak istiyor.ben de park yatagin icindeki o sunger yatagi cikardim yere halinin ustune koydum.isiklar kapali yatagi yanina uzandim uyur gibi.biraz odada dolandi cikti girdi cikti girdi.sonra yanimda yatti kalkti derken uyuyakaldi.bu toplamda yarim saat surdu sanirim.hic olmazsa kucagimda pispis yapicam diye yorulmadim.kendim de uzanarak dinlenmis oldum.gece uyandiginda da ayni sekilde yaticam yanina bakalim nasil olacak.daha dinlendirici oldugu kesin.bu arada uyku tulumunu giydirdim bu surece baslamadan once.

Bende aynı durumdayım ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ben iki yaşına kadar emzireyim diyorum annemler baskı yapiyo bırak diye bir senedir. Ben ısrarla devam ediyorum.

12 ye kadar bekleyemeyenlerde benYeni yila nasil girersek oyle gecermis uyuyarak girelim derim ben saka bi yana, basta saglikla huzurla guzel bereketli bir yil olsun insallah hepimize. Umarim seneye bu zamanlar gece 278272727 kez uyanmalardan gece 1-2 kez cise kaldiriyoruzlara doneriz artik

Bizim de gecemiz hastanede geçti. Defne bera'yı krem yerken yakaladık. Nasıl açtı ben mi açık bırakmışım anlamadım hani şu leke kremlerinden. Ne kadar yediğini anlamadığımız için gene de doktora götürdük. Zaten gidene kadar 2 saat geçmişti. Hastane de de 2 saate yakın durduk. Müşade altında. Ama çok şükür bir etki çıkmadı. Ne solunumunda ne de başka bir şey de. Geldik sonra eve. Ben de yeni yıla defne berayı ayağımda sallayarak girdim. Umarım tüm sene böyle olmaz. tüm bebelerimizin yatağa koydukları gibi uyudukları bir yıl olur inşallah

Herkese mutlu yıllar.

Gecmis olsun canim neyseki korkulucak bisey yokmus

Geçmiş olsun csnim ben en çok da i kremin kapağından korkuyorum dikkat et aman

Çok geçmis olsun bu bıdıklar ne anlıyor şunlardan bilmem.. Simay da sürekli pişik kremine saldırıyor. Görür görmez kapıyor, hoop ağzına.. Allah korusun kuzuları

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol uykulu bir yıl diliyorum

Eşim bana sarılınca niliko yapmaaa diye bağırıyor.
Çocuklardaki bu takıntıyı anlayamıyorum oğlum da ne iş yapıyorsa bırakıp koşarak geliyor bizi sarılır halde görünce bazen babasının kafasına vuruyor bazen beni niye almadınız diye bıdır bıdır söyleniyor:) kızımsa 4 yaşına geldi hala biz sarılınca ben neden sarılmıyorum diye trip atar:)

Gecmis olsun canim neyseki korkulucak bisey yokmus
Geçmiş olsun csnim ben en çok da i kremin kapağından korkuyorum dikkat et aman
Çok teşekkür ederim herkese. Çok daha fazla dikkat etmek gerekiyormuş onu anladım. Allahtan kapağı büyüktü baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…