• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Özellikle yoğun diş çıkarma döneminde iştahsız oluyorlar sıkma canını. Peyniri kızım da sevmiyor, sürekli farklı çeşitleri deniyorum. Elbet birini yer :)
Çorba çok az yiyor zaten, kahvaltı desen 2 lokma zeytin ve domatesten ibaret. Meyve yiyorsa eline verebilirsin.
Kendi yemeyi tercih ediyor kızım. Kaşığı elimden alıyor, ben de tabaktan yemek almasına yardım ediyorum, ağzına kendi götürürse o lokmayı yutuyor
Diş mi emin olamadım yediği tek şey zeytin yumurta beyazı, diğerlerini verdiğim an çıkarıyor, diğer öğünler de aynı, aynen kaşığı eline verirsem kısmen daha iyi bir iki lokma gitse kardır diyorum,meyvelerden bir muzu kendi isteyerek yiyor

Bexsero iğnesini yaptıranlar varsa kaçıncı aylarda yaptırılır Biz 8 ve 10 aylarda yaptırdık ilk iki dozu. 3 doz 16 ay da dedi ama bazı doktorların uygulamaları farklıymış Sizlerde nasıl oldu?

Bexsero iğnesini yaptıranlar varsa kaçıncı aylarda yaptırılır Biz 8 ve 10 aylarda yaptırdık ilk iki dozu. 3 doz 16 ay da dedi ama bazı doktorların uygulamaları farklıymış Sizlerde nasıl oldu?
Cnm bu tablolar benim kafa karışıklığımı giderdi. Umarım sana da faydası olur.
310938ED-D03C-4A3E-839C-472E67DF9E0F.jpeg
5BA537F4-FB68-4847-964F-4F6C280A8E23.jpeg

Bu öksürük ten nasil kurtulucaz ya doktor oksuruk surubu verdi ama daha da artti sanki oksuruk. Nebilazator kullanan var mi bu gibi durumlarda ise yariyormu

Bu öksürük ten nasil kurtulucaz ya doktor oksuruk surubu verdi ama daha da artti sanki oksuruk. Nebilazator kullanan var mi bu gibi durumlarda ise yariyormu

Öksürük şurubu balgamı varsa atsın diye vermiş olabilir bu da daha fazla öksürük yapar
Bisolnatur denesene?
Nebul aslında pek tavsiye edilen bişy değil
Bide kaynar suya kekik atıp bi fincanda en azından demlenir gibi bulındugu odaya, uyudugu odaya fln koyabilirsin

Ben bizzat şuan kalkıp sarımsağı dövüp zeytinyağı ile karıştırıp ayakların altına sürüp corap giydirecem gece öyle duracak, gidip uzak yerden sarımsak alıyorum ilaçlar için sırf içim rahat etsin diye
Sabahta kalkınca karadut özü verecem
Gün içinde suluğuna (200ml) 1 cay kaşığı sirke koyuyorum böyle zamanlarda gıcık tutmaya başlayınca, sirkede evden buarada diğerleri hiçbi işe yaramaz
Sirke demişken nasıl oldu kızlar? D dooris123 B Bir mucize ?

Öksürük şurubu balgamı varsa atsın diye vermiş olabilir bu da daha fazla öksürük yapar
Bisolnatur denesene?
Bide kaynar suya kekik atıp bi fincanda en azından demlenir gibi bulındugu odaya, uyudugu odaya fln koyabilirsin

Ben bizzat şuan kalkıp sarımsağı dövüp zeytinyağı ile karıştırıp ayakların altına sürüp corap giydirecem gece öyle duracak, gidip uzak yerden sarımsak alıyorum ilaçlar için sırf içim rahat etsin diye
Gün içinde suluğuna (200ml) 1 cay kaşığı sirke koyuyorum böyle zamanlarda gıcık tutmaya başlayınca, sirkede evden buarada diğerleri hiçbi işe yaramaz
Viks in babybalm indan aldim ama surmeye pek elim gitmedi denedin mi hic? Sarımsak vr zeytinyagini deneyeyim bende insallah fayda eder

Bisolnatur denesene?

Ben kullanmaya başladım Mihrimah hastaydı her gün içirdim onada gerçekten çok güzel olmuş :)

Viks in babybalm indan aldim ama surmeye pek elim gitmedi denedin mi hic? Sarımsak vr zeytinyagini deneyeyim bende insallah fayda eder

Denemedim onu canım.
Mantık aynı kendinde yapabilirsin.
Ayak altı zaten iyi bi nokta tedavi için küçüklerde elden ziyade.

Bizde de iştah durumu çok kötü çok üzülüyorum günlerdir hiç yemiyo. Biraz emiyor bir iki lokma o kadar. İyice zayıfladı.

Defne beraya kan testi yaptırdık. Feritin düşük geldi (13) ve d vitamini de düşük. Alt sınıra yakın. 3 aydır kullanmıyorum zaten d vitamini be demir ilacını. Şimdi ikisini de devam dedi doktor. 3 Ay daha. 🙄

Ben yarım gün çalışıyorum. Eve Bakıcı geliyor. O da yarım gün çalışıyor. 2 çocuğa bakıyor. Yemekleri yapıyor. Sağı solu topluyor. Haftanın 3 günü de bizden giderken büyüğü oyun grubuna bırakıyor. Ben de gelip dinleniyorum Yemek vs yiyorum. Küçükle vakit geçiriyorum. Sonra abimizi almaya gidiyoruz. 2 haftada 1 de dip köşe temizlik için biri geliyor yardıma. Kesinle tavsiye ederim. Madem çalışıyorum. Çalıştığımın kendime de bir faydasını göreyim diyorum açıkçası.
Seneye 2 sini de 3 yarım gün kreşe vereyim diyorum. 2 gün de bakıcı ile evde kalsınlar. Bakıcı önemli yoksa yemekleri kim yapacak 🙈

2 saattir uyaginiz yine ve ben son on gundur gece uzun sureli uyanikliklarinin altinda yatan sebebi bulamiyorum plojovic plojovic onceden haftada 2 kez falan yapardi simdi hergun. Agrisi oldugunu dusunmuyorum cunku aglayarak uyanma sizlanma vs yok. Aliskanlik haline geldi galiba. Eger bu sekilde devam ederse bir yerden sonra dayanamayip istemeyerek uyku egitimi verecegim

Back