Benim oğlum da kendini yerlere atıp kafasını yere duvara vs vuruyor. Kızımda 17-18 aylıkken görüyorduk ama 2 yaş sendromundan kaynaklıydı ifade edemedikçe yapıyordu şimdiyse sebebini anlayamıyorunBen niye 2 defa aynı mj yollamışım ya
Bu arada kızım bu aralar kızdıgında kendi kendine vuruyor, cok dikkat etmemize ragmen neden böyle yaptıgını anlamıyorum. Sesimizi bile yükseltmiyoruz yanında
Bizim evde her zaman 5-6 balon bulunur en az. Bol bol oynarız hep birlikteBen de korkuyorum balonlardan. Hiç oynatamıyorum.
Bizim gerginliğimiz çocuklara yansıyor biliyorsun canım. 2 çocukla çok yorulduğunu, hastalıklardan yıprandığını biliyor ve gergin olacağını tahmin ediyorum. Benzer durumdayım ve iyi anlıyorum. Neşeli tavrım bir an bile değişse kaşları çatılıyor kızımın. Sinirli olursam o da sinirlenip bağırmaya başlıyor.Benim oğlum da kendini yerlere atıp kafasını yere duvara vs vuruyor. Kızımda 17-18 aylıkken görüyorduk ama 2 yaş sendromundan kaynaklıydı ifade edemedikçe yapıyordu şimdiyse sebebini anlayamıyorun
Zaten öyle yapıyorum canım o da bu durumun farkında başını vurmasın diye dikkatini dağıtıyorum ayağa kalkacağım an yine başlıyor öğrenilmiş bir davranış oldu ben böyle yaparsam.annemi tutarım diye. Tuvalete gitmekte zorlanı yorumBizim gerginliğimiz çocuklara yansıyor biliyorsun canım. 2 çocukla çok yorulduğunu, hastalıklardan yıprandığını biliyor ve gergin olacağını tahmin ediyorum. Benzer durumdayım ve iyi anlıyorum. Neşeli tavrım bir an bile değişse kaşları çatılıyor kızımın. Sinirli olursam o da sinirlenip bağırmaya başlıyor.
Eşim geleli biraz rahatım, yükümü bölüşünce hem fiziksel hem mental olarak dinlendim, huzurluyum.. Çocuklarda hemen fark ediliyor bunun yansıması...
Kolaylıklar diliyorum sana. Sakin kalmaya çabala.. geçici bu hâller biliyorsun. Bu günler geçecek, biz de dinleneceğiz inşallah
Ben her şeyi oyuna dönüştürerek aşıyorum krizleri. Oğlun kendini yere atınca sen de yuvarlan onunladikkatini dağıt, oyuna çevir. bu davranış alışkanlık halini almasın
bi ara bizimde kafayı duvara vurma durumumuz vardı cok engellemeye calıstık ama yapmaya hatta gozumuzun ıcıne bakarak yapmaya devam ettı.doktora gıttıgımızde sormustum yapma demeyın sadece surat ıfadenle hoslanmadıgını belırt ve odadan cık demıstı bana bu sekılde yaparak senın dıkkatını cekmeyı beceremeyınce bırakır dedi .bende yaptım bıraktı sonra kendı kendıneZaten öyle yapıyorum canım o da bu durumun farkında başını vurmasın diye dikkatini dağıtıyorum ayağa kalkacağım an yine başlıyor öğrenilmiş bir davranış oldu ben böyle yaparsam.annemi tutarım diye. Tuvalete gitmekte zorlanı yorum
Oh iyi bari, eşime kızmaya başlamıştım bazen sohbet ederken heyecanlanıp sesini yükselttiğinde..görmüyorum o vakit bağır bananekİnstadan takip ettiğim uzmanlara göre bu davranışta normal:)) benim kızımda vuruyor bazen kafasını duvara ya da yere vuruyor tepkimize bakıyor ay aman yapma etme dersek bi daha yapıyor görmezden gelince bi kere yapıp bırakıyor artık hiçbir şeyini görmüyoruz
İlgilenmemeyi deneyecm, bakalım işe yarayacak mı!Benim oğlum da kendini yerlere atıp kafasını yere duvara vs vuruyor. Kızımda 17-18 aylıkken görüyorduk ama 2 yaş sendromundan kaynaklıydı ifade edemedikçe yapıyordu şimdiyse sebebini anlayamıyorun
Niliş bağırıp ağlayınca ben de bağırıp ağlar gibi yapıyorum. Oyun sanıyor unutuyor istediği şeyi.Bizim gerginliğimiz çocuklara yansıyor biliyorsun canım. 2 çocukla çok yorulduğunu, hastalıklardan yıprandığını biliyor ve gergin olacağını tahmin ediyorum. Benzer durumdayım ve iyi anlıyorum. Neşeli tavrım bir an bile değişse kaşları çatılıyor kızımın. Sinirli olursam o da sinirlenip bağırmaya başlıyor.
Eşim geleli biraz rahatım, yükümü bölüşünce hem fiziksel hem mental olarak dinlendim, huzurluyum.. Çocuklarda hemen fark ediliyor bunun yansıması...
Kolaylıklar diliyorum sana. Sakin kalmaya çabala.. geçici bu hâller biliyorsun. Bu günler geçecek, biz de dinleneceğiz inşallah
Ben her şeyi oyuna dönüştürerek aşıyorum krizleri. Oğlun kendini yere atınca sen de yuvarlan onunladikkatini dağıt, oyuna çevir. bu davranış alışkanlık halini almasın
Bir tek biziz sanıyordum, sinirlenince istekleri olmayınca ya elindeki oyuncağı başına vuruyor ya da başını yere, duvara vuruyorZaten öyle yapıyorum canım o da bu durumun farkında başını vurmasın diye dikkatini dağıtıyorum ayağa kalkacağım an yine başlıyor öğrenilmiş bir davranış oldu ben böyle yaparsam.annemi tutarım diye. Tuvalete gitmekte zorlanı yorum
Buralar sessız kalmıs yine.
2 gecedir fenalardayız atlasın ust azı 2 dişi patladı kösesi cıkmıs ama daha var sanırım ustünede nezle oldu galıba burnu akıyo tıkanıyo dün gecede bi ara 38,3 e cıktı atesi üstünü soydum düştü hemen.Bütün bu olanlar hastalık mı yoksa dişten mi kaynaklanıyor anlamadım bagıra bagıra uyanıyo 1 saat bıle uyumadım dün gece.
canim barisin da alt iki azi disi 1 yas civarinda cikarken oyle oldu.ates kusma ishal acile gittik filan.bikac gune toparlandi.bi de disler sirayla cikmadi ya ne ilginc.once alt on disler sonra ust on dis ve ust yankesiciler dordu birlikte.en son da alt azilar.altta yankesici ve kopek disleri cikmadi komik gozukuyor :) uykular da mahvoluyor tabi.allah kolaylik versin hepsine.Buralar sessız kalmıs yine.
2 gecedir fenalardayız atlasın ust azı 2 dişi patladı kösesi cıkmıs ama daha var sanırım ustünede nezle oldu galıba burnu akıyo tıkanıyo dün gecede bi ara 38,3 e cıktı atesi üstünü soydum düştü hemen.Bütün bu olanlar hastalık mı yoksa dişten mi kaynaklanıyor anlamadım bagıra bagıra uyanıyo 1 saat bıle uyumadım dün gece.
Buralar sessız kalmıs yine.
Atlas’ada Eylül’ede çok geçmiş olsun gelsin bakalım inci taneleri daha fazla canları acımadan inşallahDun gece Eylulde oyleydi bagirarak agliyor ve gaz cikartiyordu ama bagirip aglayip kendini sıktığı icin mi gaz yoksa sanci mi anlamadim.. istahsiz birde bu ara aksamlari hicbir sey yemiyor
yaptırmak daha pahalıya mal olabılır.Alisverıs sıtelerınınn cogunda varkı e bebektede var kanz star markalı 699 tlKizlar uzun bi düsünmeden sonra montessori yatak almaya karar verdim.şuan arayis icindeyim.benim icin uygun fiyatli olmasi ön planda.
Tavsiye edeceginiz bi site bi ürün var mi?yada yaptirsam daha mi cok tutar?
Yaptiran yada alan arkadaslar ne kadara mâl oldu size?
Ben once yaptircaktim, 120x200 alti cekmeceli 2000 cekmecesiz 1900 demislerdi. Ama catisiz model. Daha sonra ondan vazgectim caploonba diye bi magazadan 100x200 catili bir model aldim 2000 tlye. Yerden yuksek olsun istiyordum hava akisi icin ama hazir alinca olmadi. 90 cmden daha genis modellerde yerden yuksek olunca esneme yapiyormus vs dediler kandirdilar:)Kizlar uzun bi düsünmeden sonra montessori yatak almaya karar verdim.şuan arayis icindeyim.benim icin uygun fiyatli olmasi ön planda.
Tavsiye edeceginiz bi site bi ürün var mi?yada yaptirsam daha mi cok tutar?
Yaptiran yada alan arkadaslar ne kadara mâl oldu size?
anabelgunes E exelanss biz de bir haftadir fenalardayiz. Her gece uzun sureli uyanikligi oluyor. 3-4 saat. Dun gece iyice delirdim artik. Hatta telefonu elime aldim buraya yaziyordum napacam ben boyle diye yazdikca daha da moralim bozuldu yazdiklarimi silip kendimi toparlamaya calistim. Bu arada pazartesi ise basliyorum aklimda subat vardi ama tasinma olaylari vs simdi baslamam gerekti. Zaten bakicimizla 5 aydir birlikteyiz iyice alistilar. Ama gece uykulari boyle devam ederse nasil olacak hic bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?