Canım emin ol ben bir insanla anlaşacak en son kişiyim. Evlenmek bile benim tabiatıma tersken şimdi maaile yaşıyoruz. Zor bebek demek istemiyorum ama benim niliko için tek başıma yeterince enerjim olmuyor. Belki fıtratımda annelik yoktur bilmiyorum. Kalabalıkken çocuğu daha iyi eğlendiriyoruz.Nilsibel tek basina bakmak zor yazmissin ya mesela bana da sizin durum cok ilginc gelmisti kp kayinvalide filan hatta esini halasi kalmisti bi aralar :) lohusalikta bile evdeki kalabaliktan rahatsiz olmustum.hala da kimsenin yardimindan hoslanmam.ancak yatak döşek hasta olmam lazim birinin benle ayni evde olmasini kabul etmem icin sanirim yapi iste bence cok guzel tek bakmak.onceleri esime kiziyordum yardim etmiyor diye.ama sonra bi baktim yardim etmis hali oyle beter ki.en iyisi kendim halletmek dedim :) cidden kisiye ese aileye bebege gore ne kadar degisken bi durum.annem babam genelde evde pek durmazlar surekli seyahat halindedirler ya da yazlikta olurlar.arada bi gordugumde bile annem yemek yapsa mutfagi toplasa kahroluyorum is yapiyor diye. otur bizle torununla vakit gecir diyorum.ama belki cok zor bi bebegim olsa farkli dusunebilirdim bilemiyorum.
biz de guya ayni sehirde yasiyoruz ama arabayla 40 dk. otobusle 1.30 saat surer in bin.bi de yilin 5 ayi yazliktalar.kisin da durmazlar hep bi yerlere giderler.ise baslamadan bikac ay once bakiciyla yari zamanli baslayip alistirmak rahat olur.allah iyi insanlarla karsilastirsin.ben de 2021 ocakta baslamayi dusunuyorum o zaman 27 aylik olacak.bi sekilde buyuyecekler canim bak 14-15 ay nasil gecti.bir daha bebek olmayacaklar.her donem farkli sorunlar ve farkli guzellikler...Ayni evde yaşamak benim açımdan da çok tercih edilecek. Bir durum olmazdı ama yinede ailemle aynı şehirde yaşamayı çok isterdim bazen gün içinde rutin şeyler bile lüks oluyor yalnız olunca akşam eşim gelse diye bakar oluyorum oysa ailem yanımda olsaydı işe dönerken içim rahat edecekti 1senem var daha ama kime nasıl güvenip bırakacağımı bilmiyorum
Gecmis olsun canimBogaz enfeksiyonu geciriyormus eylus kizlar
39,4 lere cikti atesi dr bakti
Antiviral bi ilac verdi ama 2. Sinde de kustu vermedim o yuzden
Donumusumlu ates dusurucu verdi bakalim 3. Gece nobet var
Adım adım öğreniyorum setini aldım ben de bu ay.
Amin canım inşallah ben tek bakıyorum eşim de vardiyalı calisiyo, Buğra nin uykusu çok kötü gece saatlerce kucakta piş piş ve meme. Gündüz de bir saat ve sürekli uyanarak uuyuyo. Tek başına oyun oynnamiyo, tek kalmiyo. Yoruldum çokTek başına çocuk bakmak çok zor. Allah hepinize kolaylık versin.
Aaa geçmiş olsun denemek istersen soğan suyu aklında olsun Mihrimah ın soğan suyuyla geçmişti antibiyotik vermemiştim ..Bogaz enfeksiyonu geciriyormus eylus kizlar
Çok geçmiş olsun canımBogaz enfeksiyonu geciriyormus eylus kizlar
Denizin eldiveni bile yok dahaBiz geçen bütün kışı astronotla geçirdik. Kullanım süresi az değil ya nerden baksan 6 ay. Gerçi ben üst üste kat kat giydirmeyi daha çok seviyorum. Sıcak olursa soymak daha kolay. Eldiven takmıyor bizimki de. Eller buz kesiyor dışarda.
Ben hala toplanma asamasindayim, cumartesi tasiniyoruz. Dolaplari falan bosalttim, deniz okadar mutlu oldu ki tek tek tum dolaplarin icine giriyor kapagi kapatiP icerde oturuyor cee vs oynuyoruz. Koli bandi aktivitesi ise yaklasik 45 sn surduBenim hala koli bandım yokyeni bir şeyler bulursam yazarım tabii yerleşebildin mi bitti mi işler
Cok gecmis olsun, ben de dis falan diyodum. Umarim cabucak atlatirsinizBogaz enfeksiyonu geciriyormus eylus kizlar
Ahh şanslı SimaycıkEskiden nişasta ile mama yaparlardı bilirsin :)
Su, nişasta kıvamlanıyor pişerken. Sıvılığını dene. Elin alışıyor bi süre sonra.
Renk turptan bile pembe oluyor. Yeşillik yaparken rondodan geçsen heöen renk verir.
Az miktarlar işini görür.
Yaparım dersen böyle de olur. Gıda boyasıda olur. Yine de tabii kontrol altında olması iyi.
Anlattığım oyunda boya poşetin içinde kalıyor yaydırıyorsun. Cama bantla ya da cam masan varda. Cam olmasa bile olur ama ışık geçiyor ya güzel oluyor :)
Ben bi kere almıştım kutularını atmadım, içine yaptım az az :) Zaten hep beraber yapıyoruz yalnızda kalmıyor, bide ablayı izleyince onun gibi yapıyor bandırıp kağıda :)
Geçmiş olsun kuzumaBogaz enfeksiyonu geciriyormus eylus kizlar
Allah şifa versin canım. Çabucak atlatsın inşallah.Tesekkur ederim kizlar, soguk mu aldi yoksa disler mi yapiyor bunu anlayamadim. Sadece ates beni cok korkutuyor. Ben hayatimda hic ateslendigimi hatirlamam ama esim her hastaliginda ateslenir umarim babasina cekmemistir bu konuda
Denizin eldiveni bile yok dahacok umursamaz hissettim kendimi birden. Ilk firsatta sipama astronot ve eldiven alcam. Allahtan akil edip bere almistim bak o var bide ankara istanbuldan daha soguktur ben niye almadiysam cocuga
Ben hala toplanma asamasindayim, cumartesi tasiniyoruz. Dolaplari falan bosalttim, deniz okadar mutlu oldu ki tek tek tum dolaplarin icine giriyor kapagi kapatiP icerde oturuyor cee vs oynuyoruz. Koli bandi aktivitesi ise yaklasik 45 sn surdupek ilgisini cekmedi benimkinin
Cok gecmis olsun, ben de dis falan diyodum. Umarim cabucak atlatirsiniz
Ahh şanslı Simaycıkablası var benim bıdık da abisinin hareketlerini taklit ede ede tam deli fişek olacak elinde kağıt uçaklar, legolar, arabalar, robotlar
Geçmiş olsun kuzumaOğlum tüm azı ve köpek dişlerini 39,5 üzeri ateşle çıkarmıştı şöyle ki, diş onu çok zorluyor, orta ateş, iştahsızlık derken bünye zayıf düşüyor. Tam o anda bağışıklığı düşük yakalayan mikroplar saldırıyor.. her dişe bir boğaz enfeksiyonu eşlik etmişti dişler tamamlanınca 2 yıllık bir süt liman (0 hastalanma ) dönemi oldu kuzumun, dinlendirdi anneyi
Günaydın .. Kızım 3.gün sanırım tırnak yemeğe çalışıyor parmak sürekli ağzında çektiremiyorum da ne yapsam ilgisini çekmiyor dikkat edeyim belki değildir dedim ama bariz tırnak yani neden yapar ve ne yapmam lazım bilen var mı
ferhunde001
Aklıma gelmişken, kv kp var diye sanma ki ayaklarımı uzatıp yatıyorum. Anca temizlik, çamaşır, ütü, çocukla yine ben ilgileniyorum. Onlar 1 den 5 buçukta eşim gelene kadar bakıyorlar. Kendime dair yaptığım tek şey rahatça banyo yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?