2018 Ekim Anneleri

Canım emin ol ben bir insanla anlaşacak en son kişiyim. Evlenmek bile benim tabiatıma tersken şimdi maaile yaşıyoruz. Zor bebek demek istemiyorum ama benim niliko için tek başıma yeterince enerjim olmuyor. Belki fıtratımda annelik yoktur bilmiyorum. Kalabalıkken çocuğu daha iyi eğlendiriyoruz.

biz de guya ayni sehirde yasiyoruz ama arabayla 40 dk. otobusle 1.30 saat surer in bin.bi de yilin 5 ayi yazliktalar.kisin da durmazlar hep bi yerlere giderler.ise baslamadan bikac ay once bakiciyla yari zamanli baslayip alistirmak rahat olur.allah iyi insanlarla karsilastirsin.ben de 2021 ocakta baslamayi dusunuyorum o zaman 27 aylik olacak.bi sekilde buyuyecekler canim bak 14-15 ay nasil gecti.bir daha bebek olmayacaklar.her donem farkli sorunlar ve farkli guzellikler...

Bogaz enfeksiyonu geciriyormus eylus kizlar
39,4 lere cikti atesi dr bakti
Antiviral bi ilac verdi ama 2. Sinde de kustu vermedim o yuzden
Donumusumlu ates dusurucu verdi bakalim 3. Gece nobet var

Tek başına çocuk bakmak çok zor. Allah hepinize kolaylık versin.
Amin canım inşallah ben tek bakıyorum eşim de vardiyalı calisiyo, Buğra nin uykusu çok kötü gece saatlerce kucakta piş piş ve meme. Gündüz de bir saat ve sürekli uyanarak uuyuyo. Tek başına oyun oynnamiyo, tek kalmiyo. Yoruldum çok

Aaa geçmiş olsun denemek istersen soğan suyu aklında olsun Mihrimah ın soğan suyuyla geçmişti antibiyotik vermemiştim ..

Denizin eldiveni bile yok daha cok umursamaz hissettim kendimi birden. Ilk firsatta sipama astronot ve eldiven alcam. Allahtan akil edip bere almistim bak o var bide ankara istanbuldan daha soguktur ben niye almadiysam cocuga
Benim hala koli bandım yok yeni bir şeyler bulursam yazarım tabii yerleşebildin mi bitti mi işler
Ben hala toplanma asamasindayim, cumartesi tasiniyoruz. Dolaplari falan bosalttim, deniz okadar mutlu oldu ki tek tek tum dolaplarin icine giriyor kapagi kapatiP icerde oturuyor cee vs oynuyoruz. Koli bandi aktivitesi ise yaklasik 45 sn surdu pek ilgisini cekmedi benimkinin
Cok gecmis olsun, ben de dis falan diyodum. Umarim cabucak atlatirsiniz

Ahh şanslı Simaycık ablası var benim bıdık da abisinin hareketlerini taklit ede ede tam deli fişek olacak elinde kağıt uçaklar, legolar, arabalar, robotlar
Geçmiş olsun kuzuma Oğlum tüm azı ve köpek dişlerini 39,5 üzeri ateşle çıkarmıştı şöyle ki, diş onu çok zorluyor, orta ateş, iştahsızlık derken bünye zayıf düşüyor. Tam o anda bağışıklığı düşük yakalayan mikroplar saldırıyor.. her dişe bir boğaz enfeksiyonu eşlik etmişti dişler tamamlanınca 2 yıllık bir süt liman (0 hastalanma ) dönemi oldu kuzumun, dinlendirdi anneyi

Tesekkur ederim kizlar, soguk mu aldi yoksa disler mi yapiyor bunu anlayamadim. Sadece ates beni cok korkutuyor. Ben hayatimda hic ateslendigimi hatirlamam ama esim her hastaliginda ateslenir umarim babasina cekmemistir bu konuda
Allah şifa versin canım. Çabucak atlatsın inşallah.

Neden anneler hep olmamış hissine kapılır :)
Gayet iyi 45 saniye :)
Buarada burası bile ciddi soğuk orası kimbilir nasıldır, kış sert geldi

Cidden küçük olmak ayrı bi şansmış :)
Ne yapsa taklit, gelsin diye bekliyor, saatinde abla abla diye sayıklamaya başlıyor. Tüm cılgınlıklarda erkenden öğrenilmiş oluyor.

ferhunde001
Aklıma gelmişken, kv kp var diye sanma ki ayaklarımı uzatıp yatıyorum. Anca temizlik, çamaşır, ütü, çocukla yine ben ilgileniyorum. Onlar 1 den 5 buçukta eşim gelene kadar bakıyorlar. Kendime dair yaptığım tek şey rahatça banyo yapmak.

Günaydın .. Kızım 3.gün sanırım tırnak yemeğe çalışıyor parmak sürekli ağzında çektiremiyorum da ne yapsam ilgisini çekmiyor dikkat edeyim belki değildir dedim ama bariz tırnak yani neden yapar ve ne yapmam lazım bilen var mı

Nilsibel ay yok tabi canim evde onlar varken daha cok camasir bulasik yemek hersey bi tantanadir zaten.ayak uzatip yatma luksu bulan kim :) bizim yatak odasinda camdan bi kapi seklinde banyoya giriliyo.siyah cam olur ya oyle.gunduz giriyorum isigo yakmadan.oglum cekmeceleri bosaltirken ben onu ara ara izleyerek banyo yapiyorum.o beni goremiyor tabi.yoksa esimi beklesem gunduz niye yapmadin oluyor :/

Aa tirnak yemeyi bilirlermi ki acaba? Yada icgudusel bi hareket midir acaba? Suan icin belki erkendir ama ilerleyen yaslarda bi dr gorebilir diye biliyorum

Ki onlar varken bence daha bi sorumluluk hissi oluyor.. bizde de kv 2 gece kaliyor carsambadan gelip cuma ben eve gidince gidiyor anneanne babaanne donusumlu bakiyor cunku ikiside haftanin 5 gunu 12 saat bakamazlar. Ben babane gelince daha bi sorumluluk hissediyorum aman ev toplu olsun temiz olsun yemegim olsun vs napalim her sey evlatlar icin calismayip evde oturmakta olmuyor yine onlar icin biseyler yapmaliyiz amaaaaan zaten 3 gundur uykusuzum kiz atesli falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…