Aynen canım bana da çıkmaya başladı bende ekliyorum ve kabul ediyorumİnstagramda arkadaş önerileri çıkıyor grupcak takipleşmişsiniz ekleyim mi gördüklerimi
Teşekkür ederim bugün süzüyorum o zaman anasınıda ayırmıyorum kullanmalık var şuan birazda öyle dursunEger karistirmadan 20gun beklediysen anayi dikkatlice al, sirkeni tulbentle suz, sonra anayi bir sonraki sirke yapimi icin saklayip sirkeyi kullanmaya baslayabilirsin ama benim tavsiyem sirkeden az bi miktar kullanmalik al, kalaninin uzerine anayi geri koy beklemeye devam etsin. Sirke anasiyla ne kadar uzun beklerse o kadar kiymetli oluyormus. Ah iste sirke de olsa anasi cok degerli:) Ayirma sirkeni anadan
Bu arada cok biliyomus gibi yazdim ama ben de ilk kez yapiyorum:) okuduklarimdan yola cikarak yazdim.
biz hala ayrı odalarda direniyoruz.1 kere yazın mısafırlıkte ortamıza yatırmayı denedık eşimle sabaha kadar uyuyamamıstık yatakta bıze yer kalmıyor o zaman atlas heryerde yattıgı ıcın.Kalkıp ayak ucuna yatıyo bide düşer diye korkuyorum.Sanırım ekim bebelerinin birçoğu anne babayla birlikte yatıyor ☺Bizde de durum aynı yalnız benim kızım çok deli yatıyor dönüp duruyor ve yarım saate bir uyanıyor biz babayı kovduk ikimiz anca sığıyoruz koca yatağa
Benim oğlumsa bizim yatağa gelince hepten uykusunu açıyor en az iki saat oyun oynamaya çalışıyor en iyisi odasında kalması oluyor bizim durumumuzdabiz hala ayrı odalarda direniyoruz.1 kere yazın mısafırlıkte ortamıza yatırmayı denedık eşimle sabaha kadar uyuyamamıstık yatakta bıze yer kalmıyor o zaman atlas heryerde yattıgı ıcın.Kalkıp ayak ucuna yatıyo bide düşer diye korkuyorum.
Yaa bende en çok ondan korkuyorum bir kaç defa sabah olunca ayak ucunda buldum bide uyanır uyanmaz oturma pozisyonuna geçiyor dönüyor ve poposunu bir anda koyuyor arkası boşluk olsa bile oturuveriyorbiz hala ayrı odalarda direniyoruz.1 kere yazın mısafırlıkte ortamıza yatırmayı denedık eşimle sabaha kadar uyuyamamıstık yatakta bıze yer kalmıyor o zaman atlas heryerde yattıgı ıcın.Kalkıp ayak ucuna yatıyo bide düşer diye korkuyorum.
Elmaları yıkadım bi gece beklettim ertesi gün 5 lt lik cam kavanozun yarısından fazlasına kabuğuyla sapıyla ve çöpüyle doğradım bir gecede kavanozda beklettim ertesi gün içme suyu doldurdum ağzına bez örttüm hergün sabah akşam karıştırdım 10.gündü sanırım 1.5 su bardağı sirke koydum maya olarak bir ayı geçti bugünde süzdüm ilk defa yaptım bende burdan sora sora gittim :)Nasıl yaptınız sirkeyi?
Bende deneyeyim çok teşekkür ederim. Afiyetle kullanın şifa olsunElmaları yıkadım bi gece beklettim ertesi gün 5 lt lik cam kavanozun yarısından fazlasına kabuğuyla sapıyla ve çöpüyle doğradım bir gecede kavanozda beklettim ertesi gün içme suyu doldurdum ağzına bez örttüm hergün sabah akşam karıştırdım 10.gündü sanırım 1.5 su bardağı sirke koydum maya olarak bir ayı geçti bugünde süzdüm ilk defa yaptım bende burdan sora sora gittim :)
Teşekkür ederimAfiyet sifa olsun
Aynen. Uyumadım uykusuzum yorgunum demeye ben sıkılıyorum artık... biz de cts aşıya gideceğiz.Kizlar neler yapiyosunuz herkes iyi mi? Okuyorum ama yazcak bisey bulamiyorum cunku degisen bisey yok :) gece uykusuz gunduz iste eve gel evde kostur derken iple cekilen h sonu su gibi geciyor.. 13. Ay ozel asilar var cmtsi E elaelif123 hala ses yok dimi?Nilsibel neredesin bakayim
İyi eğlenceler. Ben okulda olacağım. Sevgiler.Kızlar yarın Tuzla’da 3n sofrada buluşalım dedik B Bir mucize ile. Saat 2de. Müsait olanları bekleriz inşallah ☺
Bizim yerimizede sohbet edin isciyiz biz isci kalalimKızlar yarın Tuzla’da 3n sofrada buluşalım dedik B Bir mucize ile. Saat 2de. Müsait olanları bekleriz inşallah ☺
Ben sıkabildiğim kadar sıktım ağlayarak da olsa emzirdim ve atlattım çok şükürYukarida da yazdim canim.o noktayi sıkmalısinız bian evvel.o iltihaplar akip gitmeli.istersen tomrisin notlarina bak.orda da bu sekilde yaziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?