Evet kızımdada öyle olmuştu 5 eylüldü 12 eylül sayılmıştı satım :) buda öyle olacak sanırımBenim de geç döllenme canım doktor dedi zaten bi sorun olmaz sadece doğum tarihi ileri atar okdr dedi
Sagolasn cnm valla bunıs zor yanhergun nısey cekıyo nabıcam ısten kosa kosa eve gelıp hergun yapamamOhhh afiyet olsun bebişine
Senin kaçıncı haftan gördünüzmü keseyi?Haklısın canım bn de sormadım da kendisi söyledi doktorun, zaten herkesin farklı çıkıyor önemli olan normal olması
6+1 de benımde kalp atısı goruldu amaa dınleyemedık 7+3 te gıtsem duyulurmu acaba dısarı o sesı duymaya ıhtoyacımız varKıyamam kalp atışı için mi iki haftadan önce gitmek istiyorsun. Eğer öyle ise haklısın insan biran önce duyayım ister. Ama kalp atışı için illa hemen duyayım acelen yoksa ilk zaman iki hafta da bir normal. Benim 6+2 de kalp atışı göründü ama küçük olduğu için ses dışarı gelmedi. İki hafta sonra senin garanti olur hem.
Çok çok çok rahat duyulur6+1 de benımde kalp atısı goruldu amaa dınleyemedık 7+3 te gıtsem duyulurmu acaba dısarı o sesı duymaya ıhtoyacımız var
Ay ıns cnm resmen ruyalarıma gırıypr saat sayar oldm cok heycanlıyım aramızda bır hafta bar sanrm snle bulantın varmıÇok çok çok rahat duyulur
Çok az o da sabahları. Bazen çok nadir gün içinde oluyor ama öyle çekilmeyecek gibi değil. Oğlumda hiç olmamıştı. Bende bu aralar bol miktarda kasık ağrısı var birde sürekli açımAy ıns cnm resmen ruyalarıma gırıypr saat sayar oldm cok heycanlıyım aramızda bır hafta bar sanrm snle bulantın varmı
Aynıyız senle nezaman bılanto olcago belırsız kasık ahroso barmbıkac gndr sanco degılde kasık ağrısı bebek buyudugu ıcınmı acaba ebet acım aserıyorum maalesefÇok az o da sabahları. Bazen çok nadir gün içinde oluyor ama öyle çekilmeyecek gibi değil. Oğlumda hiç olmamıştı. Bende bu aralar bol miktarda kasık ağrısı var birde sürekli açım
Canım bnm 5.hafta geçen hafta gördük ama geç döllenme dedi doktorSenin kaçıncı haftan gördünüzmü keseyi?
Yalnız değilsin canım maalesef sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve şişiyorum doğal olarak yedikçe. Bulantım olsun diye dua edeceğim neredeyse yoksa kilo konusunda önünü alamayacağımSürekli açımm az önce yemek yedim tekrar açlık hissediyorum
Gözün aydın canım kaçıncı haftadasınKızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar versin kese 1 cm 23mm olmus
Evet canim cuma gunu gorduk cok kucuktu 0.48cm di keseGördün mü keseyi canım
Gecmis olsun canim ben de yarin yaptircam. Bilgi veririm cikarsa. Tam olarak yaptirdiklarin bunlar mi baska varsa bana listeler misin isteyeyim ben deKızlar merhaba bugün 4+5 im çarşamba kese gelisimi kontrolumuz var bugun aile hekiminde gebeligin ilk basinda yapilan genel kapsamlı toxoplazma rubella hormonlar tsh hemogram idrar tahlili yaptırdım,idrarda lökösit cıktı bol miktarda malesef aile hekimim bol su iç doktoruna sonuçları gösterince gerekli gördüğü tedaviyi uygular dedi kadın doğum doktorumu arayıp söylediğimde bol bol du iç dedi ilk haftalar da bu sıkıntıyı yasayan oldumu evde ne yapsam bilemedim
Kan uyusmazligi ne zmn belli oluyor acaba? Nasil ogreniriz?Kizlar kan uyusmazligi olan varmi aranizda
Canım sen paylaşınca aklıma geldi cidden tost bana da iyi gelmişti hatta bir dönemi kaşarlı domatesli beyaz peynirli tost ve yeşil zeytinle geçirmiştimBir ekmeği ikiye böldüm içlerine 3er dilim kaşar koydum ve tost yaptım yedim bir büyük bardak sütle. Kuru kuru tost mideme çok iyi geldi yahu
Esinle senin kan grubu ne suan belli olur kan utusmazligi olup olmamasi genelde 1. Cocukta bisey yapilmiyo dogumdan sonra yapılıyo tabi kanaman varsa baska bibuygulama yapilabilirKan uyusmazligi ne zmn belli oluyor acaba? Nasil ogreniriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?