2018 Ekim Anneleri

6+1 de benımde kalp atısı goruldu amaa dınleyemedık 7+3 te gıtsem duyulurmu acaba dısarı o sesı duymaya ıhtoyacımız var

Kızlar 7+3 te kalp atısı duyabılormıyım ko 6+1 de ultrason algılamıstı

Ay ıns cnm resmen ruyalarıma gırıypr saat sayar oldm cok heycanlıyım aramızda bır hafta bar sanrm snle bulantın varmı
Çok az o da sabahları. Bazen çok nadir gün içinde oluyor ama öyle çekilmeyecek gibi değil. Oğlumda hiç olmamıştı. Bende bu aralar bol miktarda kasık ağrısı var birde sürekli açım

Çok az o da sabahları. Bazen çok nadir gün içinde oluyor ama öyle çekilmeyecek gibi değil. Oğlumda hiç olmamıştı. Bende bu aralar bol miktarda kasık ağrısı var birde sürekli açım
Aynıyız senle nezaman bılanto olcago belırsız kasık ahroso barmbıkac gndr sanco degılde kasık ağrısı bebek buyudugu ıcınmı acaba ebet acım aserıyorum maalesef

Sürekli açımm az önce yemek yedim tekrar açlık hissediyorum
Yalnız değilsin canım maalesef sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve şişiyorum doğal olarak yedikçe. Bulantım olsun diye dua edeceğim neredeyse yoksa kilo konusunda önünü alamayacağım

Gecmis olsun canim ben de yarin yaptircam. Bilgi veririm cikarsa. Tam olarak yaptirdiklarin bunlar mi baska varsa bana listeler misin isteyeyim ben de

Bir ekmeği ikiye böldüm içlerine 3er dilim kaşar koydum ve tost yaptım yedim bir büyük bardak sütle. Kuru kuru tost mideme çok iyi geldi yahu
Canım sen paylaşınca aklıma geldi cidden tost bana da iyi gelmişti hatta bir dönemi kaşarlı domatesli beyaz peynirli tost ve yeşil zeytinle geçirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…