Canım kan pıhtılasması var mı sende peki ? Düşüğün sebebi neymiş? Benimde bir düşüğüm oldu bundan önce bende cok korkuyorum. Hayırlı haberler ile gel.Aynen takipleselim benim bugün kontrolüm var ins hayırlı haberle gelirim daha önce bu haftada 2 düşüğün oldu ins bunda bi sorun olmaz dua edin bana
GS gebelik kesesi ni ifade ederKızlar bişe sorucam.bugun kesemi gördük.ama ben heyecandan kaç haftalık sormayı unuttum ultrason kağıdında GS 0.42 cm D7 G19 İR12 Dr125 ob 2/3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor bilen varmı ????
tecrübe diyelim kısaca. Bu benim 5 gebeliğim. ilk trimester ı Dr lar daha riskli görüyor. İmkanınız varsa takip açısından daha iyi. Çok uzatan varsa uyarmak istedimNe
neden
Peki bu kese boyutu sizce nasılGS gebelik kesesi ni ifade eder
Bos gebelik için daha erken gözükür merak etme 8.haftaya kadar yolu var stres yapma telaş yapmaKizlar bugun yine kontrolum vardi. Kese vardi ama icinde bebek yok dedi doktor.doblore girdim yine gorunmedi.haftaya birdaha bakalim dedi.normalde 7+1 olmam lazimken kese 6+3 cikti.cok moralim bozuk.sanirim bos gebelik
Evet canım kan pıhtılaşması cıktı ama fazla değil iğne kullnyrm folibol ve progestan kullanıyorum sen kullaniyomusun amin ins burdan yazarım canımCanım kan pıhtılasması var mı sende peki ? Düşüğün sebebi neymiş? Benimde bir düşüğüm oldu bundan önce bende cok korkuyorum. Hayırlı haberler ile gel.
Aynen. Adı da doğal seleksiyon. Sağlıksızsa düşüyor. Pıhtılaşma olayı ayrı bir mesele tabiKizlar dusuk icin benim doktorum genetigi bozuk bebek, gebelik bunye atiyor bunu demisti.
Yani sakin uzulmeyin telas yapmayin.
Bende panik atak var bir de doktorum cok sakin karsilamisti beni.
Bende de öyle çok akıntı yok ama bu ıslaklık hissi var.
Benim akıntımda çok yok normal günlük bazen kullanıyorum eğer rahatsız hissedersemBende de öyle çok akıntı yok ama bu ıslaklık hissi var.
Kesinlikle öyle. benim gebeliklerimin sonlanması içinde Dr aynı şeyi söyledi. Şanslıymışsın sonlanmış dedi. 12 haftalık olan da sorun olan bölgeyi gösterdiler hatta banaKizlar dusuk icin benim doktorum genetigi bozuk bebek, gebelik bunye atiyor bunu demisti.
Yani sakin uzulmeyin telas yapmayin.
Bende panik atak var bir de doktorum cok sakin karsilamisti beni.
Bana doktorum dramamine yazdı bende hala içmedim sabrediyorumSelam kızlar bi kaç gündür çok halsizdim elime telefonu bile alamadım bugün masallah daha iyiyim. Siz de baya kaynatmışsınız okuyamadım bile hepsinimide bulantısı dayanılmayacak durumda olan arkdaslar varsa zofran diye bir ilaç varmış bilen bilir. Sgk karşılamıyor 50 tl civarı doktora danışıp kullanabilirsiniz anında etki yapıyormuş. Benim henüz dayanılmaz bi hale gelmediği için almadim.
Evet doktor zaten bekelmiyırduk dedi kese görmemiz yeterli bugğn dedi bakalım nasıl geçecek 10 gün bilmiyorumCanım 5+ larda kalp atışı olmaz zaten biraz bekle 7 de filan git
15 mm'den önce görünmezmiş zaten. Zamanında gözükmüş.16 mm dı kesem bebıs ozaman gozuktu
Ben 4+6 da keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi doktor. Beklemesem mi. Gitsem niye erken geldin diyecek. Başka doktora mı gitsem devlette falan.Kızlar ilk 12 hafta Dr muayenelerini imkanı olanlar lütfen 15 günden fazla uzatmasın. Size gönülden bi tavsiye
Boyunu gördüm sadece. 10 gün sonra bebeği görsün büyük ihtimalle.Kızlar bişe sorucam.bugun kesemi gördük.ama ben heyecandan kaç haftalık sormayı unuttum ultrason kağıdında GS 0.42 cm D7 G19 İR12 Dr125 ob 2/3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor bilen varmı ????
Bilemedim canım yaa. İyice dinlen progestan yazdıysa aksatmadan iç kendini sıcak tut. Ayaklarını dik. Yat hep akıntı geçene kadar.evet sat 27 aralık doktorda ölçtü doğru çıktı
Canım sana yazdı mı progestan?Bilemedim canım yaa. İyice dinlen progestan yazdıysa aksatmadan iç kendini sıcak tut. Ayaklarını dik. Yat hep akıntı geçene kadar.
Yazdı canım 5 gündür kullanıyorum.Canım sana yazdı mı progestan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?