Kaçıncı haftada gördüğünüz bebeğin eşini ? Ben gittiğimde göremedik ama daha erkendi galiba 4+6 da gitmiştim.Kızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inş :)
Soylemedi kese boyutunu.ama gecen hafta 5+3 dum keseme gore bu haftav6+3.doktor bos gebelikte kese buyuyebilir dediKese boyutunu biliyor musun ?
Kese büyür ama şundan sordum. 10mm den önce bebeğin eşi yani yolk sac görülmez 15mm den önce de bebek görülmez. Görememen normal olabilir diye sordum.Soylemedi kese boyutunu.ama gecen hafta 5+3 dum keseme gore bu haftav6+3.doktor bos gebelikte kese buyuyebilir dedi
Bu arada 7-8 haftadan önce boş gebelikten söz edilmez kolay kolay. Onun dışında memnun muydun doktorundan. Abartmış olabilir mi.Soylemedi kese boyutunu.ama gecen hafta 5+3 dum keseme gore bu haftav6+3.doktor bos gebelikte kese buyuyebilir dedi
Canım 5+ larda kalp atışı olmaz zaten biraz bekle 7 de filan gitDoktora gittim çok şükür keseyi gördük şuan yine geç döllenme olmuş dedi henüz bebek klp atışı yok 10gün sonra tekrar bakılacak bakalım hayırlısı artık
Canım başka bir dr a daha mı gitsen acaba durumun daha net anlşılır diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşKizlar bugun yine kontrolum vardi. Kese vardi ama icinde bebek yok dedi doktor.doblore girdim yine gorunmedi.haftaya birdaha bakalim dedi.normalde 7+1 olmam lazimken kese 6+3 cikti.cok moralim bozuk.sanirim bos gebelik
6+3 haftalik kesem.normalde 7 haftalik olmasi lazimdi.Canım 5+ larda kalp atışı olmaz zaten biraz bekle 7 de filan git
Doppler usg de mi görünmedi? Bence bi özele gitDevlet hastanesine gidiyorum.doktordan memnunum.doblöre yolladi bebi baktilar ordada görunmedi
Devlet hastanesine gidiyorum.doktordan memnunum.doblöre yolladi bebi baktilar ordada görunmedi
Ben tahlili devlette yaptıracaksam kayıt açtırıp doktora muayene olmayacağım tahlillerim var diyorum yazıyor tekrar muayene etmiyorKizlar ya bisi sorcam size kafami kurcaliyor.
Benim doktorumun ozel muayinhanesi var
Ona gidicem.
Tahlil vs istiyor sen harhangi bir yerde yaptiriyorsun.
Ama ozel olsun devlet hastanesi olsun direk tahlil yapmiyorlar.
Once dr. Muayine acman lazim diyorlar.
Yani o hastanenin misal kadin dogum doktoruna.
Ben bu tahlil surecini devlet hastanesinde yaptirsam oradaki doktorda takip etmesi gerecek dimi?
Bu da ayda 2 defa ultrason demek.
Boyle bir surec yasayan var mi?
Yani cevresinde onceki dogumlarinizda vs.
Oglumda bir hastanenin dr. Gidiyordum o hastanede yaptiriyordum tahlilleri.
Ama 13 sene oldu.
O hastanede o doktor yok tabiki artik baska dr. Gitmistim dusukde begenmedim ilgisini.
Simdi bu doktor cok iyi ama bu da ozel muayinhanesinde kontrole alip tahlil istiyor.
Cnm beta hcg baktirmis miydin duzenli bi sekilde 3 4 defa 2 gun araliklarla ?Soylemedi kese boyutunu.ama gecen hafta 5+3 dum keseme gore bu haftav6+3.doktor bos gebelikte kese buyuyebilir dedi
16 mm dı kesem bebıs ozaman gozuktuBu arada 7-8 haftadan önce boş gebelikten söz edilmez kolay kolay. Onun dışında memnun muydun doktorundan. Abartmış olabilir mi.
Bende 4-5 haftalarda oldu kahverengi akıntı. Ama geçti tekrarlamadı. 7 haftalık olmasan yerleşme diycem. Doğru mu hafta? Doktor da 7 mi dedi.
nedenKızlar ilk 12 hafta Dr muayenelerini imkanı olanlar lütfen 15 günden fazla uzatmasın. Size gönülden bi tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?