• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Rabbim benim gibi insallah sanada hemen nasip etsin canim.
Sen icini ferah tut bol dua et.
Bende dua edicem sana ve tum isteyenlere..
Ben de uzuldum kaybedince ama hep Allaha sigindim ol derse olur dedim.
Guzel kalpli insanlarin sozude ozude guzeldir her daim.

İnanıyorum ve deniyorum kırgınım sadece oda psikolojik sanırım..
İnşallah arkadaşım allah razı olsun bakalım olan duruyor hala kanama vs olmadı daha değerim düştü sadece ama acildeki doktor düştüğünü söyledi 60 şuan betam hayırlısı ne ise rabbim onu versin die dua ediyorum kürtaj olmak zorunda kalmak istemiyorum birde ..
inşallah dediğin gibi olur ...

Ihlamurun bir sakıncası var mı peki?
Canım ben hamileliğe başlarken griple başladım aile hekimine de söylediğimde ilaç vermedi bebek çok küçük bitki çayları iç diye. Ihlamur önerilen bitki çaylarından biri ama abartmamak kaydıyla. Adaçayı hamile olmayanlar için bile günde bir iki fincanı geçmesin diyorlar ki hamilelikte sanırım rahim kasılmalarını mı artırıyordu yoksa gevşetiyor muydu pek önerilmiyordu. Dr da diğer bitkilerin nelere sebep olabileceğini tam olarak bilmediğimizden önermiyoruz demişti

Kış güneşi yaa. Bende İstanbul'dayım. Heveslendim annemi babamı taktım peşime hadi yürüycez dedim, tövbe estağfurullah adım atamadım resmen. Direkt içeri girdik. Yalancı güneşmiş :KK48:
Guneste baya sicak ama golgede fena soguktu aksam kar sogugu vardi resmen bende dondum :)))) ama kizima gunes iyi geldi cokta sevdi :))

Canım ben hamileliğe başlarken griple başladım aile hekimine de söylediğimde ilaç vermedi bebek çok küçük bitki çayları iç diye. Ihlamur önerilen bitki çaylarından biri ama abartmamak kaydıyla. Adaçayı hamile olmayanlar için bile günde bir iki fincanı geçmesin diyorlar ki hamilelikte sanırım rahim kasılmalarını mı artırıyordu yoksa gevşetiyor muydu pek önerilmiyordu. Dr da diğer bitkilerin nelere sebep olabileceğini tam olarak bilmediğimizden önermiyoruz demişti
Çok teşekkür ederim bilgi için Rabbim hepinizden razı olsun ve kötü olan herşeyden korusun sizleri , şimdi namaza kalktım akşama göre elhamdülillah daha iyiyim ağrımda yok :)

Merhaba herkese dün hamile olduğumu öğrendim hala alışmış, şaşkınlığı atmış değilim. Hamileyim demek çok garip hala :KK64:

Buradaki herkes sağ salim kucağına alır umarım bebeğini.

Sorun olacak sanırım burada ultrasondan bebeğini görenler oldu ne kadarlıkken göründü? Ben 5. haftadayim sanırım doktor şu an görünmez dedi hcg 914 çıkmıştı.

Benim regle iki gun kala 65.97 cikmisti degerim.reglim 5 gun gecince kontrole gitmistim o zaman gorduk keseyi.
Acele etme canim doktorunun cagirdigi zaman git.Yoksa sonra mm hesabi yolk sac gorundu mu vs strese girme hic;)

O zaman ben size kötü bir haber vereyim kızlar kısada olsaya yaşamak güzeldi ama hayallerim gidiyor ellerimden malesef çok erken yakalamıştım gebeliği ben regl günümün ertesi günü...50 100 şeklinde ilerlerken bugün 60 a düştü kanamam hiç yok ağrımda yok ama sanırım düşük yapıcam yada yapıyorum yoksa değer neden düşüşsün sanırım kaybediyorum ...

Kaybin her turlusu ayri zor gecmis olsun.
Ama yine de sükret ki hic mudahaleye gerek kalmadan kendiliginden sonlansin❤

Hayir sabahlar diyeyim :)
Migren tuttu sagolsun,uyumamak neyse de bari gecseydi keske :KK51:

Bazı usluplar gereksiz olmuş.
Alinti yapmadigim icin isimleride bilmiyorum.
Ama gerilip daha da uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Gelmek istemeyen gelmez,duran durur vs.
Boşuna gönül kırmaya yazip yazip uzatmaya gerek yok arkadaslar.Okları dogrulttugunuz her an aynaya tutmak olur şu halde....

Allah eksilmeden devam etmeyi nasip etsin.Daha cok erken zamanlar ve bicok sey duyup yasayacaz.Sakin kalın.
Hep diyorum,buna alismak kendini bilmek en cok dogumdan sonra lazim olacak.Her soylenene takilirsaniz kendinizede bebeginizede sutunuzede yazik edersiniz,en guzel zamanlar icin guzel hazirlanin bol bol vakit var,boyle seylerle zaman kaybetmeyelim

:cool:

Hayir sabahlar diyeyim :)
Migren tuttu sagolsun,uyumamak neyse de bari gecseydi keske :KK51:

Bazı usluplar gereksiz olmuş.
Alinti yapmadigim icin isimleride bilmiyorum.
Ama gerilip daha da uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Gelmek istemeyen gelmez,duran durur vs.
Boşuna gönül kırmaya yazip yazip uzatmaya gerek yok arkadaslar.Okları dogrulttugunuz her an aynaya tutmak olur şu halde....

Allah eksilmeden devam etmeyi nasip etsin.Daha cok erken zamanlar ve bicok sey duyup yasayacaz.Sakin kalın.
Hep diyorum,buna alismak kendini bilmek en cok dogumdan sonra lazim olacak.Her soylenene takilirsaniz kendinizede bebeginizede sutunuzede yazik edersiniz,en guzel zamanlar icin guzel hazirlanin bol bol vakit var,boyle seylerle zaman kaybetmeyelim

:cool:
Çok geçmiş olsun , Rabbim şifa versin inşallah

Biz bugün tam 6 haftalık olduk ama ultrason muayenesine göre 6+1 bebeğim çabuk büyümek istiyor betam da çok fazla artmıştı ikiz sanmıştık :) midemi bulatıp iştahımı kesmese on numara olacak :)

Gunaydin kizlar. Kan vermeye geldim birazdan verip 4 gibi alcam. Dua edin :dua::dua:
İnşallah güzel sonuçlar alırsın Canım Allah yardımcın olsun

Günaydın herkese benimde bugün ilk muaynemvar banada dua edin olurmu :KK200:
İnşallah güzel haberlerle gelirsin Canım

Biz bugün tam 6 haftalık olduk ama ultrason muayenesine göre 6+1 bebeğim çabuk büyümek istiyor betam da çok fazla artmıştı ikiz sanmıştık :) midemi bulatıp iştahımı kesmese on numara olacak :)
Benim adetime 2 gün var benimde midem çok bulanıyo midemden rahatsızım hassas daha çok bulantım oluyo betan kaç çıkmıştı senin iki gün kala

İnşallah güzel sonuçlar alırsın Canım Allah yardımcın olsun

İnşallah güzel haberlerle gelirsin Canım

Benim adetime 2 gün var benimde midem çok bulanıyo midemden rahatsızım hassas daha çok bulantım oluyo betan kaç çıkmıştı senin iki gün kala
Amin canim cok sagol.

Back