• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Hepinize çok teşekkür ederim, bu forumun güzel yanı birbirimizi tanımıyoruz ama bir kız kardeş gibi birbirimize sahip çıkıyoruz, Rabbim hepinizden razı olsun ve gönlünüze göre versin inşallah şuan çok duygulandım :KK61:
Amin hepimize inşallah benim bir kızım var hep dua ettim Allaha öncelikle hiç çocığu olmayanlara nasip etsin bu duyguyu tatmak isteyen herkes tatsın çok şükür banada nasip etti tekrar çok istemiştim umarım sağlıkla kalır benimle

Amin hepimize inşallah benim bir kızım var hep dua ettim Allaha öncelikle hiç çocığu olmayanlara nasip etsin bu duyguyu tatmak isteyen herkes tatsın çok şükür banada nasip etti tekrar çok istemiştim umarım sağlıkla kalır benimle
Amin canım Rabbim sağlıklı bir şeklide kucağına almayı ve en güzel şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin :)

İyi mi acaba değer düşük geldi bana adetime 3 gün var
Benim 3 gün kala 14,77 idi adet günü 112 oldu. Adet 6 gün geçtiğinde 2500 küsür oldu. Kıyaslarsan normal olduğunu görürsün canım. Düşük değil. Yükselecek içini ferah tut.

İftit derken? Bu ne seviyesiz bir kelime ?
Ifritin ne oldugunu bilmiyorsan aç sözlüğe bak.
Ayrica hicte seviyesiz degil
Seviyesiz olan herhangi birinin düsüncesine saygı duymayip tepkide bulunmaktir.baskalarinin ne düsündügünü söylemesine izin vermemektir.düsünce ve ifade özgürlügünden bihaber yaşamaktir.

Son düzenleme:
Seviyesiz olan herhangi birinin düsüncesine saygı duymayip tepkide bulunmaktir.baskalarinin ne düsündügünü söylemesine izin vermemektir.düsünce ve ifade özgürlügünden bihaber yaşamaktir.
Tamam haklısında beden beni uyardığın konuyu kendin yapıyorsun o senin düşüncense bu da benim düşüncem sen düşünceni söylerken iyi ben düşüncemi söylerken ifrit oluyorsun yapma lütfen komik duruma düşüyorsunuz. Eleştirdiğiniz konuyu kendiniz yapıyorsunuz

Ben kimseye şunu yazma bunu yazma demedim. Şahsi psikolojim için girmek istemiyorum dedim. Bu da benim düşünce özgürlüğüm????? İşine bak lütfen.

Kozlar nasılsınız bebıs ı goren kalp atısonı duyan varmı bende hafof yapıskan kahve alıntı devam edıyo bnm gıbı olan varmı

Back