- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hayırlı olsun canım ben varım bende çok kötüyüm aynı şekil 6 hafta 4 günlük ama 1 haftayı geçik süredir var çok erken başladı ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım Allah yardımcımız olsunUzun çabalar ve uğraşılar sonunda hamileyim. Ama tadını çıkaramadan mide bulantısı, aşırı koku hassasiyeti ve halsizlik başladı benim durumumda olan varmı. Öyle kraker falan babamızın demiyor çok kötüyüm
Tamam canım tesekkur ederimPerşembe ben tekrar gidicem canim bilgilendireyim seni kese ve hafta hesabını öğrenip bugün 4+4 üm perşembeye 5. Haftaya giricem nasipse daha net belli olur diye düşünmekteyim
büyük bi ihtimalle artmayacak canım ama üzmemek için o şekilde söyleyemedimİnşallah arkadaşım lakin düşen değer artmaz ki...
Benimde yok ama gece bi ara uyandım su içtim yattığımda midem bulandı gibi hissettim yani bulantı oluyor mu yoksa su mu midemi bulandırdı acababende yok çok şükür inşallahta olmaz. kaçıncı haftada başladı mide bulantıları. 5+1'im ben. olsaydı başlardı heralde. hiç gelemem mide bulantısına inşallah olmaz yaa
Biliyorummm teşekkürler yinede desteğine ...büyük bi ihtimalle artmayacak canım ama üzmemek için o şekilde söyleyemedimRabbime emanet olsun bebeğin
Birden fazla su içince bulantı oluyor ama hemen geçiyor.Benimde yok ama gece bi ara uyandım su içtim yattığımda midem bulandı gibi hissettim yani bulantı oluyor mu yoksa su mu midemi bulandırdı acaba
Adet agrisi gibi ağrı var bende deBenimde ara ara kasıklarim çok ağrıyor yaa. Bi duruyor bi süre sonra geri başlıyor
Hindstn cevizi yagi kullanmistim ben bol bol. Bide hususi catlak kremi. Ama herkes bisey diyo:) nemli tutmk en iyisi galibaBende bekarlıktan da var yaa. Aklımda olsun canım çok sağol. Kakaolu vazelini çok metediyorlar ama tüylenmeden korkuyorum onda da. Bi de karartıyormuş.
Canim anlik tansiyon dusuklugu yasiyor olabilirsin bir tansiyon takibi yap istersen.. dusukse ona gore tutum gerceklestirarkadaşlar baş dönmesine ne iyi geliyor? mide bulantısı için kraker yiyebilirsiniz kesiyo biraz
6+2 de gittim duydum çok şükürHerkese hayırlı akşamlar. Kalp atışı tam olarak kaçıncı haftada duyuluyor ikinci hamileliğim ama unutmuşum
Bı sıkıntın yoksa 7 haftalık gibi net duyuluyor canimHerkese hayırlı akşamlar. Kalp atışı tam olarak kaçıncı haftada duyuluyor ikinci hamileliğim ama unutmuşum
İşte bu kadar ya Rabbim nasip ettiyse onun nefesini gelecektir dünyayaAl benden de o kadar canim dün takmayin diye soyluyordum burda bir arkadasa simdi diyorum benim niye midem bulanmiyor dün mide bulantisiyla ilgili biri bişey yazmisti takmisim demekki dediginiz gibi çok sık girmemek lazım doktorlarda kiziyor zaten burdan öğrendiklerimizi sorunca birde ne kadar okursak okuyalım takdir ilahi büyükler der ya yiyecek ekmegi alacağı nefes varsa kimse engel olamaz Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
Yani şunu yaşayıp nasıl duruyorsun. Doğru doktora. Göğsünün sert yumuşak olması hiç bir anlama gelmiyor tatlın sen kendini ferah tut. Birisi bişey attı ortaya burda millet takıntılı oldu ya.Be
De dun gece wc den ciktim basim dondu ve bayildim ter icindeydim ayildigimda
tam olarak burada böyle birşey mi söylendi? Ben mi kaçırdım. Tam cümleler bu muydu? Yoksa bu sizin anladığınız mı ?Ben burada kimseye ayyy dusuk hikayeni anlatma.
Ayy riskli gebelik mi yazma
Ayy riskmi var yazma sakin diyemem demem haddim diil.
En fazla okumam biter.
Benimde aynı adet sancısı gibi. Yorulmadığım zamanda oluyor gerçi dr normal dedi ama gören niye bu kadar sancın oluyor diyor=))Adet agrisi gibi ağrı var bende de
Hafta sonları çok yoruluyorum
Ondan mi acaba
6+2 de duydum bendeHerkese hayırlı akşamlar. Kalp atışı tam olarak kaçıncı haftada duyuluyor ikinci hamileliğim ama unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?