• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

O zaman ben size kötü bir haber vereyim kızlar kısada olsaya yaşamak güzeldi ama hayallerim gidiyor ellerimden malesef çok erken yakalamıştım gebeliği ben regl günümün ertesi günü...50 100 şeklinde ilerlerken bugün 60 a düştü kanamam hiç yok ağrımda yok ama sanırım düşük yapıcam yada yapıyorum yoksa değer neden düşüşsün sanırım kaybediyorum ...

Canim sana demiyoruz.lutfen üstüne alinma.senden baska da diyenler oldu.niye seni hedef alalim.bazilari yazmis ya girmek istemiyorum diye.onlara ifrit oldum.isteyen girer isteyen girmez.bide yazmayin filan demisler.
Bence herkes fikrini yasadiklarini belirtilerini yazsin.bundan bisey olmaz.elbet korku olacak.sonucta hamilelik riskli bi dönem.
Sende ustune alinip üzme kendini.bi de en ufak bi konusmada morelinizi bozmayin.
Güçlü ol.hadi bakalim.Rabbim bebegini de seni de korusun ins:KK200:

Bu şekilde anlamamıştım ben o yazıda demekki bende önyargıyla okumuşum. Bu düşüncelerine kesinlikle katılıyorum. Kötü bir şey varsa dile getirmezsek uyarmazsak ne anlamı var burda olmamızın. İnşallah bu süreci sağlıklı atlatır bebişlerimize kavuşuruz :dua:
Anlatabildiysem ne mutlu bana :)
Şimdi benimde kendime göre stresim var tam ara tatil dönüşü öğrendim hamile olduğumu okulum uzak geçen hafta gitmedim bu hafta gideceğim korkuyorum ama Rabbime emanet Allahtan fazla dersim yok. Haftaya da kontrolüm var :(

O zaman ben size kötü bir haber vereyim kızlar kısada olsaya yaşamak güzeldi ama hayallerim gidiyor ellerimden malesef çok erken yakalamıştım gebeliği ben regl günümün ertesi günü...50 100 şeklinde ilerlerken bugün 60 a düştü kanamam hiç yok ağrımda yok ama sanırım düşük yapıcam yada yapıyorum yoksa değer neden düşüşsün sanırım kaybediyorum ...
Aynı yerde mi yaptırdın kan tahlilini. Kanama başlamadan bhcg nasıl düşüyorki. Bebek Rahime tutunduğunda sinyal gönderiyor bhcg üret diye. Rahimden uzaklaşırsa rahim duvarını bırakmaya başlarsa bhcg düşer. Ama az da olsa kanama lekelenme görülür. Tabi artmaması aksine azalması düşüğü getiriyor akla maalesef. Kanaman olursa beklemeden acile git.

Anlatabildiysem ne mutlu bana :)
Şimdi benimde kendime göre stresim var tam ara tatil dönüşü öğrendim hamile olduğumu okulum uzak geçen hafta gitmedim bu hafta gideceğim korkuyorum ama Rabbime emanet Allahtan fazla dersim yok. Haftaya da kontrolüm var :KK43:
Keseyi görmüş müydün. Kalp atışı için mi gideceksin ?

Ayni yerde mi yaptırdın tahlilleri

Aynı yerde mi yaptırdın testi, tekrarla istersen :( Rabbim korusun sizleri :dua:

Canim uzulme yarin muhakkak dr a git kese felan gorunmusmuydu kac haftalik

Aynı yerde mi yaptırdın kan tahlilini. Kanama başlamadan bhcg nasıl düşüyorki. Bebek Rahime tutunduğunda sinyal gönderiyor bhcg üret diye. Rahimden uzaklaşırsa rahim duvarını bırakmaya başlarsa bhcg düşer. Ama az da olsa kanama lekelenme görülür. Tabi artmaması aksine azalması düşüğü getiriyor akla maalesef. Kanaman olursa beklemeden acile git.
Evet aynı yerde yaptırdımmmm hiç lekelenmem yok kanama yok anlamadık bizde 16 ocaktı en son regl tarihim perşmebe doktora gidicektim anlamadım bilmiyorum ...

Uzun çabalar ve uğraşılar sonunda hamileyim. Ama tadını çıkaramadan mide bulantısı, aşırı koku hassasiyeti ve halsizlik başladı benim durumumda olan varmı. Öyle kraker falan babamızın demiyor çok kötüyüm
bende yok çok şükür inşallahta olmaz. kaçıncı haftada başladı mide bulantıları. 5+1'im ben. olsaydı başlardı heralde. hiç gelemem mide bulantısına inşallah olmaz yaa :dua:

Herkese merhaba.. lekelenmem ara ara devam ediyor kizlar benim.. Artik hayirlisi diyorum kalacaksa kalacak bebek gidecekse gidecek.. kendimi baglayip uzulmek istemiyorum.. sag kasigimda agri ve boyle yanma gibi bi his var.. hayirlisini diliyorum kendim icin..
Doktorla görüştünmü? Herhangi bir ilaç kullanıyomusun ?

Back