• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Uzun çabalar ve uğraşılar sonunda hamileyim. Ama tadını çıkaramadan mide bulantısı, aşırı koku hassasiyeti ve halsizlik başladı benim durumumda olan varmı. Öyle kraker falan babamızın demiyor çok kötüyüm
Hayırlı olsun canım ben varım bende çok kötüyüm aynı şekil 6 hafta 4 günlük ama 1 haftayı geçik süredir var çok erken başladı ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım Allah yardımcımız olsun

Benimde ara ara kasıklarim çok ağrıyor yaa. Bi duruyor bi süre sonra geri başlıyor

bende yok çok şükür inşallahta olmaz. kaçıncı haftada başladı mide bulantıları. 5+1'im ben. olsaydı başlardı heralde. hiç gelemem mide bulantısına inşallah olmaz yaa :dua:
Benimde yok ama gece bi ara uyandım su içtim yattığımda midem bulandı gibi hissettim yani bulantı oluyor mu yoksa su mu midemi bulandırdı acaba :KK53::silah:

Bende bekarlıktan da var yaa. Aklımda olsun canım çok sağol. Kakaolu vazelini çok metediyorlar ama tüylenmeden korkuyorum onda da. Bi de karartıyormuş.
Hindstn cevizi yagi kullanmistim ben bol bol. Bide hususi catlak kremi. Ama herkes bisey diyo:) nemli tutmk en iyisi galiba

Herkese hayırlı akşamlar. Kalp atışı tam olarak kaçıncı haftada duyuluyor ikinci hamileliğim ama unutmuşum

Al benden de o kadar canim dün takmayin diye soyluyordum burda bir arkadasa simdi diyorum benim niye midem bulanmiyor dün mide bulantisiyla ilgili biri bişey yazmisti takmisim demekki dediginiz gibi çok sık girmemek lazım doktorlarda kiziyor zaten burdan öğrendiklerimizi sorunca birde ne kadar okursak okuyalım takdir ilahi büyükler der ya yiyecek ekmegi alacağı nefes varsa kimse engel olamaz Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
İşte bu kadar ya Rabbim nasip ettiyse onun nefesini gelecektir dünyaya ❤️ Siz ne yaparsanız yapın.

Be

De dun gece wc den ciktim basim dondu ve bayildim ter icindeydim ayildigimda
Yani şunu yaşayıp nasıl duruyorsun. Doğru doktora. Göğsünün sert yumuşak olması hiç bir anlama gelmiyor tatlın sen kendini ferah tut. Birisi bişey attı ortaya burda millet takıntılı oldu ya.

Tam
Ben burada kimseye ayyy dusuk hikayeni anlatma.
Ayy riskli gebelik mi yazma
Ayy riskmi var yazma sakin diyemem demem haddim diil.

En fazla okumam biter.
tam olarak burada böyle birşey mi söylendi? Ben mi kaçırdım. Tam cümleler bu muydu? Yoksa bu sizin anladığınız mı ?

Back