- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
lekelenmen kırmızı olmadığı sürece ve dayanılmaz bi ağrı olmadığı sürece korkma. geçer Allah'ın izniyle. istirahat et ayaklarını dik kendini sıcak tut bol su iç. progestan vermişse doktor ihmal etmeden saatine uyarak kullan. elini karnına koyup felak nas oku ayetel kürsi oku. Rabbim korur bebeğini.Herkese merhaba.. lekelenmem ara ara devam ediyor kizlar benim.. Artik hayirlisi diyorum kalacaksa kalacak bebek gidecekse gidecek.. kendimi baglayip uzulmek istemiyorum.. sag kasigimda agri ve boyle yanma gibi bi his var.. hayirlisini diliyorum kendim icin..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben 4+6 da gördüm. ama 2500lerdeydi bhcg. daha öncede görünürmüş dedi. haftadan çok bhcg önemli kese görünümünde 1500ü geçmeli. en geç 2 gün sonra görürsün büyük ihtimalle.Merhaba herkese dün hamile olduğumu öğrendim hala alışmış, şaşkınlığı atmış değilim. Hamileyim demek çok garip hala
Buradaki herkes sağ salim kucağına alır umarım bebeğini.
Sorun olacak sanırım burada ultrasondan bebeğini görenler oldu ne kadarlıkken göründü? Ben 5. haftadayim sanırım doktor şu an görünmez dedi hcg 914 çıkmıştı.
Öyle yapmak lazim.bi kisiye bile faydam dokunursa ne ala.sen uyarmaya devam et canım. Birine bile faydan olsa kardır. isteyen istediğini söylesin
Canim Allah korusun düşük biraz daha farklı oluyor iyi düşünelim iyi olsun kahverengi leke koyu mu su gibi mi
lekelenmen kırmızı olmadığı sürece ve dayanılmaz bi ağrı olmadığı sürece korkma. geçer Allah'ın izniyle. istirahat et ayaklarını dik kendini sıcak tut bol su iç. progestan vermişse doktor ihmal etmeden saatine uyarak kullan. elini karnına koyup felak nas oku ayetel kürsi oku. Rabbim korur bebeğini.
çok geçmiş oldun sabahtan beri bende yatıyorum eşimde burda değil kraker vardı evde onu yiyorum ama sürekli çıkarıyorum. doktora gittin mi peki şimdi nasılsın iyiki bi yere vurmadın basınıBe
De dun gece wc den ciktim basim dondu ve bayildim ter icindeydim ayildigimda
ben dediklerimi ne sana söyledim ne ona. tamamen pozitif düşünüp iyilik meleği olmaya da gerek yok kötü düşünüp karamsarlaşmaya da. ama her mesajımda belirttim ne senin ne de başkasının kötü niyetle art niyetle bişey yapacağına inanmıyorum. ama arkadaşımız da kötü bişey söylemedi içini döktü. biraz azarlamış gibi oldun bende farkettim. ama dediğim gibi kötü niyetle söylemediğine eminim. hepimiz bi geçiş dönemindeyiz çok stresliyiz. birbirimizin üzerine gitmek yerine içimizi dökelim destek olalım. burda oluş amacımız bu zaten.Kızlar bu bütün yazılanlar bana mi?
O zaman anlatayım size ben hamileyken bi arkadaşım kürtaj olmuştu o kadar etkilendim ki sürekli bende de öyle mi böyle mi bisey var acaba diye sonunda kürtaj oldum
Kimseye laf sokmadım kimseye kötü bişey de demedim falanca kişi doktora gitmiş Allah korusun doktor kötü bişey demiş sevinecek değilim tabi ki konuşuruz yardımcı oluruz. Ama sabahtan beri adimi dahi vermeden beni kotuluyorsunuz.
Kötülükten değil iyilikten dedim geçmişi unutun geleceğe mutlu bakın kimse kötü anılarını hatırlamaz demek istedim
Bu yazdıklarımi bir zahmet doğru anlayıp anlam çıkarmazsaniz sevinirim
Siz böyle beni kotuledikce benim moralim bozuluyor farkında değilsiniz ki 35 yaşındayım ve laf çakmam birşey olsa direk söylerdim kötü bişey de yazmadim
Progestan düşecekse korumaz diye birşey yok korurO
Bazen beyaz bazen sari bazen pembe biraz once koyu pembe.. vajinamda baski hissediyorum.. 2 cocuk dogurdum ve boyle birsey yasamadim.. progestan uibiraktim.. baba iste cocuklarla ilgilenemiyorum devamli uyutuyo 24 saat neredeyse.. arastirmalarimda progestan in gebelik sonrasi dusuklerde cok bi faydasi olmadigini gordum zaten.. dr da onlemez illa dusuk olacaksa demisti.. kizlar yanliz kaliyorlar uyudugum icin devamli ve kucukler Allah korusunun..
doktorun bırak demeden bırakma sen yinede. bana da doktorum aynısını söyledi. düşecek bebek düşer zaten progestan düşüğü bi kaç hafta öteler dedi. ama ben yine de yazdı diye kullanıyorum. çünkü lekelenmelerim tamamen kesildi progestandan sonra, sadece sarı akıntım oluyor arada. bence arayabiliyorsan bi doktorunu ara içini rahatlatsın.O
Bazen beyaz bazen sari bazen pembe biraz once koyu pembe.. vajinamda baski hissediyorum.. 2 cocuk dogurdum ve boyle birsey yasamadim.. progestan uibiraktim.. baba iste cocuklarla ilgilenemiyorum devamli uyutuyo 24 saat neredeyse.. arastirmalarimda progestan in gebelik sonrasi dusuklerde cok bi faydasi olmadigini gordum zaten.. dr da onlemez illa dusuk olacaksa demisti.. kizlar yanliz kaliyorlar uyudugum icin devamli ve kucukler Allah korusunun..
Yanı canim zaten kötü bişey yazmam kötü psikolojinin hamileler üzerindeki olumsuz etkilerini biliyorum ama ben daha isimleri bile öğrenemedim yarın okul var yok uzun nasıl gideceğim gibi düşüncelerden çok gruba da giremiyorumben dediklerimi ne sana söyledim ne ona. tamamen pozitif düşünüp iyilik meleği olmaya da gerek yok kötü düşünüp karamsarlaşmaya da. ama her mesajımda belirttim ne senin ne de başkasının kötü niyetle art niyetle bişey yapacağına inanmıyorum. ama arkadaşımız da kötü bişey söylemedi içini döktü. biraz azarlamış gibi oldun bende farkettim. ama dediğim gibi kötü niyetle söylemediğine eminim. hepimiz bi geçiş dönemindeyiz çok stresliyiz. birbirimizin üzerine gitmek yerine içimizi dökelim destek olalım. burda oluş amacımız bu zaten.
Bu arada geçmiş olsun Rabbim tekrarını sana ve hiç bir anneye yaşatmasın inşallah.
Canim sana demiyoruz.lutfen üstüne alinma.senden baska da diyenler oldu.niye seni hedef alalim.bazilari yazmis ya girmek istemiyorum diye.onlara ifrit oldum.isteyen girer isteyen girmez.bide yazmayin filan demisler.Kızlar bu bütün yazılanlar bana mi?
O zaman anlatayım size ben hamileyken bi arkadaşım kürtaj olmuştu o kadar etkilendim ki sürekli bende de öyle mi böyle mi bisey var acaba diye sonunda kürtaj oldum
Kimseye laf sokmadım kimseye kötü bişey de demedim falanca kişi doktora gitmiş Allah korusun doktor kötü bişey demiş sevinecek değilim tabi ki konuşuruz yardımcı oluruz. Ama sabahtan beri adimi dahi vermeden beni kotuluyorsunuz.
Kötülükten değil iyilikten dedim geçmişi unutun geleceğe mutlu bakın kimse kötü anılarını hatırlamaz demek istedim
Bu yazdıklarımi bir zahmet doğru anlayıp anlam çıkarmazsaniz sevinirim
Siz böyle beni kotuledikce benim moralim bozuluyor farkında değilsiniz ki 35 yaşındayım ve laf çakmam birşey olsa direk söylerdim kötü bişey de yazmadim
Bu şekilde anlamamıştım ben o yazıda demekki bende önyargıyla okumuşum. Bu düşüncelerine kesinlikle katılıyorum. Kötü bir şey varsa dile getirmezsek uyarmazsak ne anlamı var burda olmamızın. İnşallah bu süreci sağlıklı atlatır bebişlerimize kavuşuruzYanı canim zaten kötü bişey yazmam kötü psikolojinin hamileler üzerindeki olumsuz etkilerini biliyorum ama ben daha isimleri bile öğrenemedim yarın okul var yok uzun nasıl gideceğim gibi düşüncelerden çok gruba da giremiyorum
Üstüme alındım demiş ama gerçekten isim olarak söylemedim. Benim acı tecrubelerim oldu hanı şimdi burada midem bulanıyor kasigim ağrıyor falan diye konuşuyoruz ya nasıl mutlu oluyorum Sebebini verene şükür ediyorum ama benim basimdan su geçmişti diye yazılan biseye denk gelsem etkileniyorum sadece ben değil herkes etkilenir
Kimse benim yaşadığını veya başkalarının yaşadığını yaşamasini istemem az önce bi arkadaş leke geldi demiş ne halin varsa gör diyecek halimiz yok tabi ki olumlu olduğu kadar olumsuz şeyler de konuşulacak. Ama üzmeyelim kendimizi anlatmak istediğim bu. Inşaallah sağlıkla kucağımıza alali
Esimin yanina zor gectim basim donuyo dedim pat dusmusum esim yetismis allahtan cok kotu döndü ama dr a ishal ocin gittim sagolsun once kan tedti istedi sonuca gore yapicaz tedavi dedi sonucu beklemeden ciktim geldim sadece hamilelik testi istemis netten baktimçok geçmiş oldun sabahtan beri bende yatıyorum eşimde burda değil kraker vardı evde onu yiyorum ama sürekli çıkarıyorum. doktora gittin mi peki şimdi nasılsın iyiki bi yere vurmadın basını
bhcg düşüyor mu diye bakacaktır büyük ihtimalle tedbir için. yoksa zaten hamilesin belli niye baksın. ama ishal için bi teste gerek duymamış nedense. patates haşla ye. muz ye. iyi gelir.Esimin yanina zor gectim basim donuyo dedim pat dusmusum esim yetismis allahtan cok kotu döndü ama dr a ishal ocin gittim sagolsun once kan tedti istedi sonuca gore yapicaz tedavi dedi sonucu beklemeden ciktim geldim sadece hamilelik testi istemis netten baktim
Teşekkür ederim :) Sanırım bu hafta doktora karar verip gittiğimde göreceğim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben 4+6 da gördüm. ama 2500lerdeydi bhcg. daha öncede görünürmüş dedi. haftadan çok bhcg önemli kese görünümünde 1500ü geçmeli. en geç 2 gün sonra görürsün büyük ihtimalle.
inşirah suresini oku canım. Rabbim kalbine ferahlık verir.Hic pihti olmadi ama agrilarim hic gecmiyor.. hayirlisi olur ins artik carsamba gidicem dr a bir sikinti olmazsa cok yoruldum basindan beri zaten yok kimyasal gebelik mi yok agrim yok dusuk kafam bi milyon oldu.. kizlarim mutsuz Rabbim bizi feraha cikarsin ins
Herkese merhaba.. lekelenmem ara ara devam ediyor kizlar benim.. Artik hayirlisi diyorum kalacaksa kalacak bebek gidecekse gidecek.. kendimi baglayip uzulmek istemiyorum.. sag kasigimda agri ve boyle yanma gibi bi his var.. hayirlisini diliyorum kendim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?