- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 53
Ben tam 6+2 de duydum kalbi
3.88mm seninkinden baya kücük ama dr normal dedi0.61 cm canım bebiş. Seninki ne kadar ?
Canim benim 3.bebek olacak ondan planli degildiBende onu düşündüm ama demedim bişey baya küçük yaşın. Ama erken annelik güzel bişey tabi. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam eden bir gebeliğin olur.
Canim sendemi izmitte yasiyorsun 41 i görünce.ben izmitteyimBende onu düşündüm ama demedim bişey baya küçük yaşın. Ama erken annelik güzel bişey tabi. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam eden bir gebeliğin olur.
Nasıl yani canım. İkiz mi ilk bebişlerin. Daha 1 yıl olmuş reşit olalı.Canim benim 3.bebek olacak ondan planli degildi
Evet canım evlenip buraya geldim ama bende eşimde buralı değiliz. Neresindesin sen ?Canim sendemi izmitte yasiyorsun 41 i görünce.ben izmitteyim
Ayy pardon canım. Öğretmenmişsin. Profiline baktım. Yaşın yanlış olmuş sanırım. Ben 19 yaşındasın sandım. Bende öğretmenim. Branşın ne hangi okuldasın ? Belki yakın okullardayızdır :)Canim sendemi izmitte yasiyorsun 41 i görünce.ben izmitteyim
Kaç haftalıktı bu değer? Benim 4+6 da 5mm'ydi. Daha düşükte duydum daha küçükte. Sanırım bu da kişiden kişiye değişiyor.3.88mm seninkinden baya kücük ama dr normal dedi
Evet canim.cok.haklisin.Hassas olan girmesin okumasın bencede. Ben şahsen duymak istiyorum. Tedbirli olmak istiyorum. Doktor bişey söyleyince ama böyle de olabilir mi demek istiyorum. Ben bana kimyasal dediklerinde bi topik hariç başka yere girmedim. Etkilendim çünkü o süreçte. Şöyle yazın böyle yazmayın demek, ya da iyi bişey söylemeyeceksen sus demek çok gereksiz. Evet etkileniyoruz zaman zaman. Acaba diye aklımıza şüpheler düşüyor ama kim etkileniyorsa kendini soyutlasın herşey yolunda gidene kadar. Ya da girsin ama kimseyi yargılamasın.
Ben gebeliği besbelli olmayan birine yine de olur diye umut verenlere de kızdım. Ya da gebelik olabilecek birine besbelli gebelik yok adet olmayı bekle söktürücü iç diyenlere de kızdım. Ama haddime değil herkes yorum yapabilir burada onlarında hakkı. Ama birileri gereksiz yere üzülünce ya da umutlanınca kendim yaşamış gibi oluyorum, napıyo bunlar Allah aşkına diyorum içimden.
Bazen nerde ne diyeceğimizi bilemiyoruz.
Ben yakında kalp atışlarını duycam. Ama duymayadabilirim. Her duruma kendimi hazırlamak istiyorum. Bence herkes öyle yapmalı yoksa bu süreç çok zorlu geçer.
Ülkece ayarımız yok canım. Ya çok gamsızız ya çok panik.Evet canim.cok.haklisin.
Biliyirmusun ben haziran annelerindeyken 6.haftada pembe ve kahrengi akintim geldi.baya artti.bana birileri dedi ki bisey olmaz önemseme.yerlesme filan.kimi e icin temizleniyor.önemsemedim.
Dra da sormadim onlar öyle diyince.sadece kahve akintim var ondan bisey olmaz dedim doktora.o da ilce devletteki bi doktordu.önemsemedi.halbuki ben önemseseydim ozele giderdim yada doktora bana progesteron yaz derdim.
Bazen yanliş yönlendirme de kötü olabiliyor.önlem filan alamiyorsun.
Normaldir canım, her bebiş kendine özel sonuçta :)3.88mm seninkinden baya kücük ama dr normal dedi
Kış güneşi yaa. Bende İstanbul'dayım. Heveslendim annemi babamı taktım peşime hadi yürüycez dedim, tövbe estağfurullah adım atamadım resmen. Direkt içeri girdik. Yalancı güneşmişBiraz gerilmis ortam sanirim ama gerginligi birakalaim kizlar minnaklar icin en zararli sey stres, buraya stres atmaya giriyoruz stres olmaya degil, bildiklerimizi paylasir bilmediklerinizi ogreniriz. aman hic bir sey icin takilmaya degmez (konuyuda bilmiyorum geri gidip incelemedim bile gereksiz strese gerek yok :)) hayat cok kisa bi arkadas demis ist de hava cok guzel gercekten mukemmel bi hava gunes var cikin disari alin mis gibi d vitamininizi hadi bakimmm :)))))))
Aynen canim.bence söylenmeli ki önlem alinsin.birisini korkutmamak icin hicbsey söylenmezse sonu benim gibi olur.hayat her zaman olumlu seylerle dolu degil.aci taraflari da var.biraz gercekci olmak lazım.Ülkece ayarımız yok canım. Ya çok gamsızız ya çok panik.
Tabi bebeğin yaşayacağı varsa yaşar ama insan bilmek tedbir almak ister. Birbirimizi gaza getirmek için burda değiliz, birbirimize destek olmak yönlendirmek için burdayız. Birbirimizi karamsarlığa sürüklemeden yapmalıyız bunu.
Biri sana o zaman kötü bişey olmayabilir ama bence bir an önce bir doktora görün ne olur ne olmaz deseydi dinlerdin eminim ki. Tamam sonuç değişmezdi ama üzüntünün yanında pişmanlıkta olunca insan iyice yıpranır.
Bana da dediniz bunu kahverengi lekelenmem olunca. Bi doktora git dediniz. Gittim kanama bölgesi gördü doktor o yüzden kendimi herşeye hazırladım. Ama o da geçti gitti. Siz bana anlatmasaydınız alt tarafı yerleşme der geçistirirdim doktora söylemezdim o da ilaç yazmazdı haliyle.
Perşembe ben tekrar gidicem canim bilgilendireyim seni kese ve hafta hesabını öğrenip bugün 4+4 üm perşembeye 5. Haftaya giricem nasipse daha net belli olur diye düşünmekteyimCanım bnm de 0.46 cm cıktı kese ama bana 5+1 günlük dedi anlamadım aramızda fark yok ama sana farklı hafta hesabı yapmış doktor
Buraya bende dusuk hikayemi yazdigimdan uzerime alindim.
Ben haziran annelerindeydim ozaman.
Orada okuyarak ogrendim.
Bunu bize veren Allah alan Allah.
O anlari yasayanlardan da neler oldugunu anladim kendimde iyiki yazmislar iyiki okumusum bilmiyordum.
Basima gelmemisti.
Ogrendim.
Ne sacma yazmayin demek.
Iyi Allah korusun risk olanda yazmasin.
Degeri dusuk olanda yazmasin.
Yuksek olanda yazmasin
Sizce risk var mi falanda diyede sormasin ozaman kimse.
Allah herkesin kucagina almayi nasip etsin yavrusunu.
Ama ben yazmicam artik
Sevgiler...
Canim Allah korusun düşük biraz daha farklı oluyor iyi düşünelim iyi olsun kahverengi leke koyu mu su gibi miHerkese merhaba.. lekelenmem ara ara devam ediyor kizlar benim.. Artik hayirlisi diyorum kalacaksa kalacak bebek gidecekse gidecek.. kendimi baglayip uzulmek istemiyorum.. sag kasigimda agri ve boyle yanma gibi bi his var.. hayirlisini diliyorum kendim icin..
sen uyarmaya devam et canım. Birine bile faydan olsa kardır. isteyen istediğini söylesinAynen canim.bence söylenmeli ki önlem alinsin.birisini korkutmamak icin hicbsey söylenmezse sonu benim gibi olur.hayat her zaman olumlu seylerle dolu degil.aci taraflari da var.biraz gercekci olmak lazım.
O kadar kisiye dedim ki adetin gecmeden kan verme.çünkü insan stres oluyor.kimyasaldi iki kat katlanmasiydi keseydi filan iyice stres olunuyor.ama başkaları bunu yanlis anliyor.
Sonra bi gün bi kiza dedimki bence sen bu ay hamile degilsin.ve hormon bozuklugu var.adetin 3.günü hormon ver.vay ben niye e söylemisim.sonra gordü ki hamile degil adet oldu.doktor hormonlarda bi sikinti olabilir hormon ver demis.östojen 790 küsür.dedigim ciktı.ama bana saygisiylik etti.
Bi bildigimiz varki diyoruz.ayni yollardan geçmişiz.
Ben artık şunu anladim.kimseyi uyarmicaksin.ya korkutuyorsun oluyor yada adimiz çok bilmise çikıyor.
Ama insanin da vicdanı rahat etmiyor.benim basima gelenler baskasinin da basina gelmesin diye uyariyorsun
Sonuç belli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?