• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım degerin kendiliginden duser insallah yükselmezsede ama regl gb kanama oldugundan dusundurucu.
Takipleri birakma.Beta hcgni takip ettir.
Lekelenmen devam eder muhtemelen.
Degerin tekrar artip durabilirde dış gebelik olabilir.
Persembe 48 cuma 56 pazartsi 85 düsükmü ya çok heveslenmiştim dr 56 gördü hamilesin bile dedi sonra bugünküne baktı 85 dedi sorunlu biraz tutunamayabilir benm yapmam gereken ne var dinlenmekten başka artık anne olmak istiyorum[/QUOTE]
canım dinlen bol bol dua edelim inşallah tutunur bebeğin amin amin :dua:

Persembe 48 cuma 56 pazartsi 85 düsükmü ya çok heveslenmiştim dr 56 gördü hamilesin bile dedi sonra bugünküne baktı 85 dedi sorunlu biraz tutunamayabilir benm yapmam gereken ne var dinlenmekten başka artık anne olmak istiyorum
canım dinlen bol bol dua edelim inşallah tutunur bebeğin amin amin :dua:[/QUOTE]

Dinlenmekten başka yapılacak birşey yok değil mi birde bende kan pıhtılaşması varmış hemen yarın doktora gidicem. Hemen tedaviye başlasa acaba bebeğimi kurtarabilirmiyiz

Merhabalar bende ekim annesi olmak için dua edenlerdenim. Sat 28 aralık klomen ve igne oldum. Cumartesi adetin 23.günü. ignenin 11.günüydü. ıdrarda iltihap için hastaneye gittim. Kanda gebelik 4.41 çıktı. Bat 27 ocak. Dua etmekten başka bişey elden gelmiyor.

Merhabalar bende ekim annesi olmak için dua edenlerdenim. Sat 28 aralık klomen ve igne oldum. Cumartesi adetin 23.günü. ignenin 11.günüydü. ıdrarda iltihap için hastaneye gittim. Kanda gebelik 4.41 çıktı. Bat 27 ocak. Dua etmekten başka bişey elden gelmiyor.
Canım tam sınırda çıkmış yükselebilir dua edelim rabbim olsun inşallah amin

Dinlenmekten başka yapılacak birşey yok değil mi birde bende kan pıhtılaşması varmış hemen yarın doktora gidicem. Hemen tedaviye başlasa acaba bebeğimi kurtarabilirmiyiz
Canım hemen git bizim bir arkadaşta pıhtılaşma var hamile iğne kullanıyor

Merhabalar hala kasık ağrılarım son sürat devam ediyor :( kızımda da çok uzun sürmüştü.. Inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sin bulur

Aynen canım benim de bir oğlum var ben nerdeyse bir haftadır böyleyim üşümekten hiç bir işimi yapamıyorum

Ben normalde de üşürüm bide ama bu direkt resmen buz kesiliyor.Hayirlisi bakalim.
Aslinda buyuk ihtimalle olduguna inaniyorum ama saglikli ilerlemesi onemli olan.

Kızlar yarın adet olmazsam kan testini ne zaman yaptırayım öoknkorkuyorum birşey çıkmazsa diye:110:

Bat gunun yarinsa yarin yaptir canim.

Persembe 48 cuma 56 pazartsi 85 düsükmü ya çok heveslenmiştim dr 56 gördü hamilesin bile dedi sonra bugünküne baktı 85 dedi sorunlu biraz tutunamayabilir benm yapmam gereken ne var dinlenmekten başka artık anne olmak istiyorum

Canım özür dileyerek söylüyorum ama sağlıksız bir gebelik olduğu belli.En az 200leri görmeliydi.
Bir de dua et ki sonlanacaksa da kendiliğinden sonlansın.İnan bana❤
Ve takiplerini sakın aksatma olur mu...

Ben normalde de üşürüm bide ama bu direkt resmen buz kesiliyor.Hayirlisi bakalim.
Aslinda buyuk ihtimalle olduguna inaniyorum ama saglikli ilerlemesi onemli olan.

Bat gunun yarinsa yarin yaptir canim.

Canım özür dileyerek söylüyorum ama sağlıksız bir gebelik olduğu belli.En az 200leri görmeliydi.
Bir de dua et ki sonlanacaksa da kendiliğinden sonlansın.İnan bana❤
Ve takiplerini sakın aksatma olur mu...
Yarın erkenden dahiliyeye gidicem insallah bebeğimin tutunmasını saglarız. Allah bizide anne baba yapsın insallah dua edin nolur :)

Back