B
Benim de boyle görünmüştü
Sizi sat ne zaman di maşallahMerhabalar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittik karnımdan göremedi keseyi alltan baktı ultrason görüntüsüne bi bakar mısınız sizce normal mi bebeği göremedik sadece kese göründü.
Sizi sat ne zaman di maşallah
07 ocak son adet tarihim ama biraz yavaş mı ilerliyoruz korkuyorum azıcık[/QUOTE bence iyi benim de 10 ocak satım ama vajinadan göremedi bile
Benim de 10 ocak vajinadan göremedi bence sizin iyi07 ocak son adet tarihim ama biraz yavaş mı ilerliyoruz korkuyorum azıcık
Merhabalar bulanti durumlariniz nasil kizlar? Bir de benim gibi cok carpinti yasayan var mi ?
Tabiki canım gayet normalyani olumlu bişey demi sağlıklı bir gebelik midir
Ben de ctsici günü 6+1de gitcem ama kalbi duyar mıyız bilmiyorumNormalde son adet tarihine göre 6+2 diye biliyordum doktor ultrason la bakınca tam 6+0 dedi. Ben sadece iki defa beta hcg yaptırdım ilkinde 64 çıkmıştı ayın 2 sinde tekrar yaptirdim 3000 lerde çıkmıştı ve bugün de ultrasonla bakıldı doktor dedi ki kalp atışı bu dönemlerde yeni yeni duyulmaya başlar :)
Ilk bebegin se normal canim idrarin sik gelmesi rahmin asagida olmasi ve buyumesi ile alakali ikincilerde rahim tamamen toparlanmiyo ben 5. Haftamda olmama ragmen gece tuvalete kalkiyorumKozlar hellooo bende birşey sorucam işte 7 haftalık yaklaşık hamileyim ama hiç tuvalete sıkışmıyorum birde 5. Haftada sadece keseyi gördük bebek daha düşmemişti keseye sizce normalim idrarımın olmayışı su da bayağ tüketiyorurum aslında
Değeriniz kaçto beta? Normaldir bence herkeste değişiyor haftaya görürsünüz inşallahMerhabalar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittik karnımdan göremedi keseyi alltan baktı ultrason görüntüsüne bi bakar mısınız sizce normal mi bebeği göremedik sadece kese göründü.
Değeriniz kaçto beta? Normaldir bence herkeste değişiyor haftaya görürsünüz inşallah
Ben de ctsici günü 6+1de gitcem ama kalbi duyar mıyız bilmiyorum
ne guzel saglikla kucagina alirsin insallahKızlar merhaba bugün doktora gittim kalp atışı duyduk :)
Dr içinde küçük bir nokta var o olabilir dediKese boşmuydu?ben boş gebelik geçirdim ama 6. Haftada belli oldu zaten
Bencede haftaya görünürDr içinde küçük bir nokta var o olabilir dedi
Daha küçük olduğu için Haftaya gözükür dedi
Kese 11 mm
Maşallah çok iyi bir sonuç :)Benim beta bugün 22.500 çıktı kızlar masallah çok değil mi ya yoksa ikiz mi olacak :)
Sonunda inşallah hayirli haberler alirsin
Bencede haftaya görünür
ne guzel saglikla kucagina alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?