Ay ne bilim canım baktığında benim 11 gün gecikmiş oluyor hadi geç oluyorum diye 2 gün daha çık 9 gün gecikmeye göre 163 az gibi geliyorDeğerin kaç olduğu onemli değil iki kat artması yeter demişti dr um benim de ilk 55le başladı
Yolk sac önemli canım o göründüyse boş kese olmazAnladim canim sagol bir düşügüm var fazlasiyla tedirginim bir kalp atisini duysam rahatlicam
İlerlmesi normalse bunu dert etmene gerek yokki ben ettim bosuna stres yaptım sen yapma diye diyorumAy ne bilim canım baktığında benim 11 gün gecikmiş oluyor hadi geç oluyorum diye 2 gün daha çık 9 gün gecikmeye göre 163 az gibi geliyor
Senin kaç çıkmıştı canımİlerlmesi normalse bunu dert etmene gerek yokki ben ettim bosuna stres yaptım sen yapma diye diyorum
Hayırlı olsun kaçıncı haftadaKızlar merhaba bugün doktora gittim kalp atışı duyduk :)
Benimde 7 gun gecikince ilk degerim 30 cikmistiAy ne bilim canım baktığında benim 11 gün gecikmiş oluyor hadi geç oluyorum diye 2 gün daha çık 9 gün gecikmeye göre 163 az gibi geliyor
Şimdi kaç canım kese falan göründü müBenimde 7 gun gecikince ilk degerim 30 cikmisti
Ogleden sonra kontrolum var bakalim ne dicek ama cok stresliyim. en son gecen persembe yaptridim 393 cikmistiŞimdi kaç canım kese falan göründü mü
Korkma canım hep iyi seyler düşün iyi seyler olsunBenim de transferin 23. Günü 26.000 çıktı
Keseyi karindan gördük
Boş gebelik olma ihtimali olmaz demi korkuyorum
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımOgleden sonra kontrolum var bakalim ne dicek ama cok stresliyim. en son gecen persembe yaptridim 393 cikmisti
Hayırlı olsunnnn tebriklerrr kaçıncı gün duydunKızlar merhaba bugün doktora gittim kalp atışı duyduk :)
İlk 55le başladım ama zamanla yükseldiSenin kaç çıkmıştı canım
Hayırlı olsun kaçıncı haftada
P
Hayırlı olsunnnn tebriklerrr kaçıncı gün duydun
Tam olarak yazar mısın canım ben de kendim için meraklanıyorum ne zaman duyarım diye deTeşekkür ederim 6. Haftadayiz
Benim de boyle görünmüştüMerhabalar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittik karnımdan göremedi keseyi alltan baktı ultrason görüntüsüne bi bakar mısınız sizce normal mi bebeği göremedik sadece kese göründü.
Tam olarak yazar mısın canım ben de kendim için meraklanıyorum ne zaman duyarım diye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?