Kese boşmuydu?ben boş gebelik geçirdim ama 6. Haftada belli oldu zatenBenim de transferin 23. Günü 26.000 çıktı
Keseyi karindan gördük
Boş gebelik olma ihtimali olmaz demi korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese boşmuydu?ben boş gebelik geçirdim ama 6. Haftada belli oldu zatenBenim de transferin 23. Günü 26.000 çıktı
Keseyi karindan gördük
Boş gebelik olma ihtimali olmaz demi korkuyorum
Herkeste olmuyor sık idrar diye biliyorumKozlar hellooo bende birşey sorucam işte 7 haftalık yaklaşık hamileyim ama hiç tuvalete sıkışmıyorum birde 5. Haftada sadece keseyi gördük bebek daha düşmemişti keseye sizce normalim idrarımın olmayışı su da bayağ tüketiyorurum aslında
Yoo normal bence 2 katı artsa yetwrli zaten herkest ebir olmuyır değerler yani geç döllenmedir sizindeSiz böyle değerleri söyleyince kafam iyice karıştı ben normalde genel olarak 31-32 günde bir adet olurum son adet 2 ocak. Geçen cuma günü 75, pazar günü ise kan değerim 163 tü bi terslik mi var benim ki çok az ya size göre
Doktor 2 hafta sonra gel dedi bu cumartesi gideceğim ama çok korkuyorum ya bebek yoksa diye sadece uyku ve sinirlilik hali var test bu kadar netti hatta kan yüksek çıktı ama çok korkuyorumCanum bebeği görmeye ve kalp atışuna gitmedin mi
Benim 5. Haftada boştuKese boşmuydu?ben boş gebelik geçirdim ama 6. Haftada belli oldu zaten
Ya bende de göbek varNormaldir bende sadece keseyi gördüm geçen hafta
Bu persembe kontrol var yine
Belki içindekileri görürüz
Eger yağlı bir göbek varsa geç görünürmus
Benimde göbek var
Yolk sac ı gördünüzmğ peki?Benim 5. Haftada boştu
Evet öyle birşeyden bahsetti doktorum normal sesi çünkü planlı gebelik ben hamile kaldığım günü biliyorum o yüzden aslında daha zamanının gelmediğini de söyledi vesvese işteYolk sac ı gördünüzmğ peki?
Adetim 3 gün gecince 980 di ama doktor son adet tarihimi sormadi bende 19. Güne denk geliyordu yumurtlamamEvet 1 hafta geç döllenme olur benim hep buda öyle olaxaktır normalde son adet tarihim 10 ocak benim pzt gideceğim doktora bakalım muhtemelen 17ocak sayacaktır benimkini
Doktorunuz daha iyibilir tabiki boşyere üzmeyin kendinizi ohalde normal dediyse ben gititğimde 5 haftalıktı boş keseydi haftaya tekrar bakalım yolk sac oluimazsa boş gebeliktir dedi ve öyle olmuştu malesef içinizi ferah tutunEvet öyle birşeyden bahsetti doktorum normal sesi çünkü planlı gebelik ben hamile kaldığım günü biliyorum o yüzden aslında daha zamanının gelmediğini de söyledi vesvese işte
Gayet güzel bence değerindeAdetim 3 gün gecince 980 di ama doktor son adet tarihimi sormadi bende 19. Güne denk geliyordu yumurtlamam
Geç döllenme çocuğun gelişimini falan etkilemiyır yani sadece doktor belirliyor haftasını sonrasında zaten aynı şekilde gelişmye devam ediyor bir sorun problem değildir geç döllenme sadeve biz daha geç görürüz kesemizi bebeğimiizi okadarGayet güzel bence değerinde
Bak böyle görüntüsüDoktorunuz daha iyibilir tabiki boşyere üzmeyin kendinizi ohalde normal dediyse ben gititğimde 5 haftalıktı boş keseydi haftaya tekrar bakalım yolk sac oluimazsa boş gebeliktir dedi ve öyle olmuştu malesef içinizi ferah tutun
Yolk sac var gibi sanki bahsettimi var dedimiBak böyle görüntüsü
Anladim canim sagol bir düşügüm var fazlasiyla tedirginim bir kalp atisini duysam rahatlicamGeç döllenme çocuğun gelişimini falan etkilemiyır yani sadece doktor belirliyor haftasını sonrasında zaten aynı şekilde gelişmye devam ediyor bir sorun problem değildir geç döllenme sadeve biz daha geç görürüz kesemizi bebeğimiizi okadar
Yolk sac dediginiz nedir?Yolk sac var gibi sanki bahsettimi var dedimi
Dedi var diye tabi ben ne olduğunu bilmediğimden anlamadımYolk sac var gibi sanki bahsettimi var dedimi
Değerin kaç olduğu onemli değil iki kat artması yeter demişti dr um benim de ilk 55le başladıSiz böyle değerleri söyleyince kafam iyice karıştı ben normalde genel olarak 31-32 günde bir adet olurum son adet 2 ocak. Geçen cuma günü 75, pazar günü ise kan değerim 163 tü bi terslik mi var benim ki çok az ya size göre