- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Tamam canim.ben keseyi gördüm persemve günu.dr 2 hafta sonra gel dedi.Daha kan testi yarın yaptırcam. Herhalde haftaya giderim hiç bilmiyorum eşimin vardiyasına bağlı. Seninle aynı zaten sen benden önce gidersen haber ver
Benim sol ağrıyı. Oğlumda nasıldı hiç hatırlamıyorumKasiklarim bazen cok agriyor kasik agrisi sagda olursa kiz solda olursa erkek olur demislerdi dogru mu hatirlamiyorum ama sizlerde nasil peki
Benimkide mutfaga girmez.bisey getirir götürür anca o kadar.bazen keçilik yapiyor.Ha ha benim eşim asker canım. Yalvarsamda mümkün değil. Hafta sonları hep beraber maaile uyanıp benim miğdemin bulantısının geçmesini bekliyoruz kahvaltı için. Yani o şartlarda bile bazen 2_3 saat bekler kalkıp hazırlamazben evden çalışıyorum sağolsun kargolarımı gönderiyor. Bunada şükür modundayım daha fazla bişey istemiyorum
Beta sonucun kaç geldi canım bugün baktıracaktın?Peki betahcg ye göre normal mi?
Şişli memorial Semra Kahraman cnmaa cok guzelmis. Insallah devam eder. Nerede tedavi gordjnuz hangi hastahane?(ozel degilse)
Bunu demiyeydin iyiydi canım. Kızlar siz burda durun ben bi koşu benim adamı vurmaya gidiyorumKızlar benim eşim de normalde yardım ederdi ama hamileliği öğrendiğinden beri birçok şeyi ben söylemeden yapıyor bulaşık makinesini boşaltmaya başladı yemek yoksa ve uyku halim varsa rahatsız etmeden gidip yemeği yapıyor falan çok rahatlattı beni Allah razı olsun. İnş hep böyle devam eder. Bu arada ikinci çocuk bizimkisi ilkte de yardım ediyordu ama belki unuttum aradan geçen zamanda bilmiyorum şimdi daha çok yardım ediyor gibi
Benimde bazen sag bazen sol ne olaciğsebenim dun sagdaydi bugun solda vardi
Ayy hadi hayirlisi bi kiz bi oglann super olurBenim kızım sağımdaydı şimdi soldan yumurtladım zaten hep ağrım solda hayırlısı artık bakalım
Ayy hadi hayirlisi unutmayinda cinsiyetleri ogrendigimizde karsilastiralimBenim sol ağrıyı. Oğlumda nasıldı hiç hatırlamıyorum
Bende iki hafta sonra giderim o zaman daha garanti olurTamam canim.ben keseyi gördüm persemve günu.dr 2 hafta sonra gel dedi.
Çok sağol bilmiyordum :)1 fun beklemene gerek yok kan vermeeen once dr un yanina giriyorsun ya orda hasta kayit numarani al labimden ogleden sonra 4te bak gece 12 ye kadar mutlaka sonuc cikiyo ben hep internetten bakiyorum :))))
Alabiliyorsan izin al dinlen canım.Icini de rahat tut.Bir şey olmaz ins.Progestan kullanıyorum calısıyorum dınlenemıyorum artınca korktm gıdıcem sen gıttınmı dr a kahvemı senınde
Kasiklarim bazen cok agriyor kasik agrisi sagda olursa kiz solda olursa erkek olur demislerdi dogru mu hatirlamiyorum ama sizlerde nasil peki
Ne güzel canim.seninkisi yemek yapiyormus.benimkisi beceremez.Kızlar benim eşim de normalde yardım ederdi ama hamileliği öğrendiğinden beri birçok şeyi ben söylemeden yapıyor bulaşık makinesini boşaltmaya başladı yemek yoksa ve uyku halim varsa rahatsız etmeden gidip yemeği yapıyor falan çok rahatlattı beni Allah razı olsun. İnş hep böyle devam eder. Bu arada ikinci çocuk bizimkisi ilkte de yardım ediyordu ama belki unuttum aradan geçen zamanda bilmiyorum şimdi daha çok yardım ediyor gibi
Evet canim.Bende iki hafta sonra giderim o zaman daha garanti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?