- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Ya bende tatli görmek istemiyorum.dün gece esimin israriyla pastamia yedik.tiksindim.sonra.Dün bende yedim bugün tekrar yiyeceğim sanırım dayanamıyorum. Normalde aşırı tatlıya düşkünumdur. Ama hamile kaldığımdan beri tatlı görmek bile istemiyorum
Etsiz cigkofte canimCanim cigkofte yasak degilmi hamilelikte ?
gel beraber olsun canim :)
Apartmanda koku ne duyarsam menu o ama genellikle tuzlu seyler
Kiz bende buzluktaki peynirli böreği cikarttim yedim.aynı benim gibi yapmişsin.Ben de tatlısız hele çikolata olmadan yaşayamam ama hiiiç istemiyorum. Aynı sizin gibi çiğ köfte lahmacun pide falan o tarz istiyor canım. Şimdide ıspanaklı börek vardı buzlukta çıkardım onu yiyorum artik. Ben patates kizartmasinin kokusuna tahammül edemiyorum şuan
Iyi ki o buzluk varKiz bende buzluktaki peynirli böreği cikarttim yedim.aynı benim gibi yapmişsin.
Evet ya.arada tepsi böregi yapiyorum.artani atiyorum buzluga.bisey artiyor atiyorum.sonra ne var ne yok diyip aciyorum.boyle zamanlarda iyi oluyor.Iyi ki o buzluk varbenimkinde maşallah her şey var şimdi iyiki daha önce yapıp atmışım diyorum :)
Bu arada senin sat ne zaman canim?benim 1 ocak.ama tahmin dogum tarihi 9 u gorünuyor.sence dogru mu?Iyi ki o buzluk varbenimkinde maşallah her şey var şimdi iyiki daha önce yapıp atmışım diyorum :)
Çok sevindim canım GözünaydınKızlar dr tehlıken bar fqlan demedı kahvelıklerı ıstemıyoruz deddı ılaca drvam dıkkat etcez kalp atımlarını duydu
Benim de 1 ocak ama bende 8 olarak çıkıyor senin neden 1 gün fazla. Ben jinekolojivegebelik.com dan hesapladimBu arada senin sat ne zaman canim?benim 1 ocak.ama tahmin dogum tarihi 9 u gorünuyor.sence dogru mu?
mrb size bizde katıldık şükürler olsun :)Merhaba değerli anne adayları,
Şimdiden hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almanızı dilerim.
Sevgilerimle...
Hoşgeldiniz o zaman :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)mrb size bizde katıldık şükürler olsun :)
allah razı olsun hepimiz inş saglıkla alalım :)Hoşgeldiniz o zaman :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Ben burdaki takvimden hesapladim ondan galiba.Benim de 1 ocak ama bende 8 olarak çıkıyor senin neden 1 gün fazla. Ben jinekolojivebebek.com dan hesapladim
GYa hepimiz tuzlu istiyoruz.ben gece bisey bulamadim.gittim cips yedim.sabahta patates kizarttim.
Kızlar dr tehlıken bar fqlan demedı kahvelıklerı ıstemıyoruz deddı ılaca drvam dıkkat etcez kalp atımlarını duydu
mrb size bizde katıldık şükürler olsun :)
çok tşk ederim sagolun :)) hoşbuldummmGözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Hoşgeldin hayirli olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?