Bende gidip vericem kan ama o 1 gün bekleme olayı çok sinir bozucu :)Ben dr un muayenehanesine gidiyorum hastanede degil o yuzden tahlilleride saglik ocaginda verip hasta kayit numarasiyla internetten bakip dr a mesaj atiyorum :)) saglik ocagindaki kizlarla kanka olduk artik :))))
aynı heyecanlar ve tedirginlikler hepimizde var.Kalbi yanıp sönüyor.doktor attigini ordan anliyor.zaten daha erken dinlemek icin.
Bana da 15 gün sonra gel dedi.çok heyecanliyim cok.korkuyorum.
Inşaallah Allah dileyen herkese nasip etsin hayırlısı ileAyyyyy inşallah bende artık sizler gibi hamiş olmak istiyorum hayırlısı ile
Evetcanim sende mi zeynep ismini cok seviyorsun? Ben de cok seviyorum
Ben utanmiyorum bacim.yapsin.öglen evdeydi.diyorum ki git bana aynayi cimbizi getir.hadi ordan abartma dedi bana.Ay hem okudum hem güldüm hemde aynı ben dedim. Yarım saat önce koltukta oturuyordum sanki geldi biri fişimi çekti saniyeler içinde uyumuşum.gecede yüz kere uyanıyorum. Ama en önemli sorunum üşengeçlik valla eşimden utanıyorum artık yaydıkça yaydım
Canim benim midem bulaniyor bi yandan.bi yandan halsizim.bi yandan karnim kaziniyor.Benim de yok ki canım. Eşim vardiyalı çalışıyor. Ise gitti şimdi o da. Bende açım ve kendimden önce oğlum için kalkıp yemek yapmam lazım şimdi. Çok şükür o da bugün 3 saat uyudu. Normalde bu kadar uyumaz Allah yardım ediyor ya
Ins canim ins.Korkma cnm allahn ıznıyle bısey olmıcak ıyı dısun cnm
Canim benim bi kaybim var.3 ay once kalp atisi alinamadigi icin kürtaj olmustum.onun için bu sürec benim icin kabus gibi.aynı heyecanlar ve tedirginlikler hepimizde var.
Lütfen içini ferah tut.
Herşey çok güzel olacak
Kizlar çok karmasık bi haldeyim simdi.
Canım tuzlu acili dürüm isi biseyler istiyor.kebap tavuk durüm cigkofte yada lahmacun gibi.ama kalkio yapasim yok.halsizim.bi yandan da midem bulanir gibi oluyor.bi yandan da uykum geliyor.uyumak istemiyorum bi yandan.bi yandan da uyumak istiyorum.evde tekim simdi.kafam karıstı iyice.
Sizde de böyle oluyor mu?
Valla benim de evdekileri istemiyor canım kıymalı pide yanında da ayran olacak offCanim benim midem bulaniyor bi yandan.bi yandan halsizim.bi yandan karnim kaziniyor.
Dolap yiyecek dolu ama onlari istemiyorum.dürüm istiyorum.gelsin ki tantuni yapak.
Senin çocuk var diye mecburiyetten yapiyorsun.benim icime öküz oturmuş resmen:)
Bugün yiyecektik sözde benim toto yataktan kalkamadı maalesef :) yarına saklıyorum iştahımı:) genelde hepimizin canı aynı şeyleri istiyor sanırımAynı şeyleri istiyormuş canımız, sürekli tuzlu ekşi şeyler istiyorum. Çiğ köfte olsa da yesek
Bu bugunki değerin mi? Superrrr artmış masaallah
Walla benimde esim balik almisti faydali diye canim menemen istedi simdi onu yapiyor hep aklim tuzlulardaAynı şeyleri istiyormuş canımız, sürekli tuzlu ekşi şeyler istiyorum. Çiğ köfte olsa da yesek
Ay hic deme.dün yedim.su bimde satilan paket varya.yarisini esim yedi.doymadim.Aynı şeyleri istiyormuş canımız, sürekli tuzlu ekşi şeyler istiyorum. Çiğ köfte olsa da yesek
Ya hepimiz tuzlu istiyoruz.ben gece bisey bulamadim.gittim cips yedim.sabahta patates kizarttim.Walla benimde esim balik almisti faydali diye canim menemen istedi simdi onu yapiyor hep aklim tuzlularda
Farkettim.de hepimiz ya etli yada tuzlu er istiyoruz.genelde pide durüm kebap lahmacun cigköfte.Valla benim de evdekileri istemiyor canım kıymalı pide yanında da ayran olacak off
Ay hic deme.dün yedim.su bimde satilan paket varya.yarisini esim yedi.doymadim.
Hala canim istiyor.ayin 15inde gidip alacam.burda %50 bedava oluyor.gidip 1 kilo alacam.
Bu arada benim canim hic tatli bisey istemiyor.normalde tatlisiz duramam.sende nasil
Canim cigkofte yasak degilmi hamilelikte ?Ay hic deme.dün yedim.su bimde satilan paket varya.yarisini esim yedi.doymadim.
Hala canim istiyor.ayin 15inde gidip alacam.burda %50 bedava oluyor.gidip 1 kilo alacam.
Bu arada benim canim hic tatli bisey istemiyor.normalde tatlisiz duramam.sende nasil
gel beraber olsun canim :)Evet menemen de süper olurduafiyet olsun.
Benim canım her gördüğüm duyduğum tuzluyu istiyor bu gidişle 100 kiloyu gorecegim sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?