2018 Ekim Anneleri

Ben dr un muayenehanesine gidiyorum hastanede degil o yuzden tahlilleride saglik ocaginda verip hasta kayit numarasiyla internetten bakip dr a mesaj atiyorum :)) saglik ocagindaki kizlarla kanka olduk artik :))))
Bende gidip vericem kan ama o 1 gün bekleme olayı çok sinir bozucu :)

Ben utanmiyorum bacim.yapsin.öglen evdeydi.diyorum ki git bana aynayi cimbizi getir.hadi ordan abartma dedi bana.
Sürekli bisey istiyorum.bazen yapmiyor.tutturabildigime artik:)

Canim benim midem bulaniyor bi yandan.bi yandan halsizim.bi yandan karnim kaziniyor.
Dolap yiyecek dolu ama onlari istemiyorum.dürüm istiyorum.gelsin ki tantuni yapak.
Senin çocuk var diye mecburiyetten yapiyorsun.benim icime öküz oturmuş resmen:)

Aynı şeyleri istiyormuş canımız, sürekli tuzlu ekşi şeyler istiyorum. Çiğ köfte olsa da yesek

Valla benim de evdekileri istemiyor canım kıymalı pide yanında da ayran olacak off

Aynı şeyleri istiyormuş canımız, sürekli tuzlu ekşi şeyler istiyorum. Çiğ köfte olsa da yesek
Bugün yiyecektik sözde benim toto yataktan kalkamadı maalesef :) yarına saklıyorum iştahımı:) genelde hepimizin canı aynı şeyleri istiyor sanırım

Ay hic deme.dün yedim.su bimde satilan paket varya.yarisini esim yedi.doymadim.
Hala canim istiyor.ayin 15inde gidip alacam.burda %50 bedava oluyor.gidip 1 kilo alacam.
Bu arada benim canim hic tatli bisey istemiyor.normalde tatlisiz duramam.sende nasil

Dün bende yedim bugün tekrar yiyeceğim sanırım dayanamıyorum. Normalde aşırı tatlıya düşkünumdur. Ama hamile kaldığımdan beri tatlı görmek bile istemiyorum

Canim cigkofte yasak degilmi hamilelikte ?
Evet menemen de süper olurdu afiyet olsun.
Benim canım her gördüğüm duyduğum tuzluyu istiyor bu gidişle 100 kiloyu gorecegim sanırım :)
gel beraber olsun canim :)
Apartmanda koku ne duyarsam menu o ama genellikle tuzlu seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…