oh kızlarımız olursa zeynebimiz çok olacak galiba :)evet ya cok seviyorum bende. Adin ne canim?
Sabahtan beri aynı böyleyimKizlar çok karmasık bi haldeyim simdi.
Canım tuzlu acili dürüm isi biseyler istiyor.kebap tavuk durüm cigkofte yada lahmacun gibi.ama kalkio yapasim yok.halsizim.bi yandan da midem bulanir gibi oluyor.bi yandan da uykum geliyor.uyumak istemiyorum bi yandan.bi yandan da uyumak istiyorum.evde tekim simdi.kafam karıstı iyice.
Sizde de böyle oluyor mu?
Allah buyuk ona ematler saglikla alacagiz kucaklarimiza insallahhhh iyi dusunelim iyi olsun her sey hakkimizda hayirlisini bersin rabbim :))Ayy dur öyle deme heyecan yapıyorum :) biraz da bilerek gitmiyorum manyağım biraz galibaşaka bi yana iyice tutunsun onu öyle göreyim istiyorum bişey olur diye çok korkuyorum o minik kalbinin sesini duyup da onu kaybedersem diye korkuyorum açıkcası
Ben de kahverengi lekelenme oluyorKızlar dr tehlıken bar fqlan demedı kahvelıklerı ıstemıyoruz deddı ılaca drvam dıkkat etcez kalp atımlarını duydu
Amiiiiiinnnn :)Allah buyuk ona ematler saglikla alacagiz kucaklarimiza insallahhhh iyi dusunelim iyi olsun her sey hakkimizda hayirlisini bersin rabbim :))
Yok canim o dopplerle 3-4 aydan sonra cok daha rahat duyuluyor kalp sesi bebegin yerini daha iyi bulabildigin icin. Yine makinayla duyuluyor yani simdi kuzenimde makina nisanda dogum yapacak o zamana kadar sakin istesemde gondermeyin kalp atisini bulamazsam daha cok panik olurum diyorum :))))cok iyi yapmissin zsten en az iki muayene ucretiyle isi halletmis oluyosun. Bide benim dr.um da boyle surekli gitseydim kapida kovardi beni
3 4 aydan sonra makinesiz mi diyuyosun canim?
Cok iyi simdi de kullanirsin
benimde aklimda o arkadas Allah yardimcisi olsun insallah
haklisin. Zor. Allah kimseye yasatmasin. Tamam pozitifim insallah keseyi gorucez sonra kalbi duyacagiz insallah
gunaydin. Ben biraz gec okula gitsemde erkenden uyaniyorum. Gece erken yattigim icin. Yok canim. Benim tup bebek insallah hayirlisiyla kalp atisini duyarsak... oeger oyle bir durum olsaydi tup bebek dr.lari asla vajinal yoldan muayene etmezdi. Hem internetten de bakabilirsin bi zarari yok
Arada kasik agrisi disinda hic bir sey yok unutuyorum hamile oldugumu :))) insallah sonuna kadar boyle gider kizimda cok kotu bi hamilelik gecirdim cunku :))Benimde basta biraz mide bulantim vardi ama kusma dercesinde degil
Dun de kasik agrim falan vardi
Bugun tik yok
Hic bisey hissetmiyorum
Insallah bebislerim iyidir
Sizin nasil benim gibi hic bisey hissetmeyen var mi
Ben dr un muayenehanesine gidiyorum hastanede degil o yuzden tahlilleride saglik ocaginda verip hasta kayit numarasiyla internetten bakip dr a mesaj atiyorum :)) saglik ocagindaki kizlarla kanka olduk artik :))))Kizlar kan testini sağlık ocağında mi hastanede mi yaptirdiniz?? Ben kan testi yatırmadım henüz.
Maşallah canim.ins bisey olmaz bebisine.Rabbim korusunKızlar dr tehlıken bar fqlan demedı kahvelıklerı ıstemıyoruz deddı ılaca drvam dıkkat etcez kalp atımlarını duydu
Kalp atımlarımızı duyamadak da dr gordu cnmMaşallah canim.ins bisey olmaz bebisine.Rabbim korusun
Gözünüz aydin olsun darisi basimiza inşallah sizin en son adet tarihiniz ne zamandi? Benim 4 ocak cuma bende duyarmiyim acabaKızlar dr tehlıken bar fqlan demedı kahvelıklerı ıstemıyoruz deddı ılaca drvam dıkkat etcez kalp atımlarını duydu
Ben çok açim.herif daha gelmedi.ne yiyecegimi de bilmiyorum.bi bakanin olmasi çok güzel bisey ama kimsem yok.Sabahtan beri aynı böyleyim
Ay hem okudum hem güldüm hemde aynı ben dedim. Yarım saat önce koltukta oturuyordum sanki geldi biri fişimi çekti saniyeler içinde uyumuşum.gecede yüz kere uyanıyorum. Ama en önemli sorunum üşengeçlik valla eşimden utanıyorum artık yaydıkça yaydımKız ayni ben.sürekli açim.ama bi yandan midem bualniyor.hep yatasim var.sürrkli esniyirum.
Bende cabuk yoruluyorum.bide üsengeclik bindi üstüme.utanmasam altima yapacam.
Kalbi yanıp sönüyor.doktor attigini ordan anliyor.zaten daha erken dinlemek icin.Kalp atımlarımızı duyamadak da dr gordu cnm
Benim de yok ki canım. Eşim vardiyalı çalışıyor. Ise gitti şimdi o da. Bende açım ve kendimden önce oğlum için kalkıp yemek yapmam lazım şimdi. Çok şükür o da bugün 3 saat uyudu. Normalde bu kadar uyumaz Allah yardım ediyor yaBen çok açim.herif daha gelmedi.ne yiyecegimi de bilmiyorum.bi bakanin olmasi çok güzel bisey ama kimsem yok.
Korkma cnm allahn ıznıyle bısey olmıcak ıyı dısun cnmKalbi yanıp sönüyor.doktor attigini ordan anliyor.zaten daha erken dinlemek icin.
Bana da 15 gün sonra gel dedi.çok heyecanliyim cok.korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?