2018 Ekim Anneleri

Progestan kullanıyorum calısıyorum dınlenemıyorum artınca korktm gıdıcem sen gıttınmı dr a kahvemı senınde

Telefonda sordum ağrı ve kanama olursa gel dedi. Çok açık sütlü kahverengi gibi Ben de progestan kullanıyorum hafif ağrım var. aynen çalışıyorum artık mümkün olduğunca yorulmaya çalışacağız.

Inşaallah canim
Ama bugün az hata ettim ya fast food yedim çok ya yemedim ama bebeğe bi faydası yok
Arada kaçamak yapiyorum bende bisy olmaz Allah'ın izniyle ama daha çok sağlıklı besinler tüketmeye özen gösteriyorum günlük ara ogunlerimde elma portakal muz,findik ve yoğurt mutlaka yiyorum

Sürekli bisyler yemek istiyorum

cnm endişelenme ben de tüp bebek ile hamile kaldım benım naturel transfer oldu ama genellıkle kullanan jeller ve ilaçlar kanama yapabiliyor

İnşallah canım bebeğine bir şey olmamıştır Allah büyük Korkma hayırlı haberlerini bekliyoruz

Dualarımız seninle
İnşalllah bişey yoktur içini ferah tut
Allah yardımcın olsun

Canm benim adete 4 5 gün varken 81 di. Adete göre 4 haftalık betaya göre 5 haftalık
turuncu_girl hafta hesabını betaya göre değil bence doktor daha sağlıklı belirleyecektir benim kızımdada 1000küsürlerde çıkmıştı gittiğimde 5 haftalımken bir hafta geriden saydı geç döllebme olduğu için yani biizn değerlerimiz şuan düşük olduğu için anlaşılmıyor gözükmezde ultrasonda ancak 1 hafta sonra görüşebilir ve belirlenebilir haftamız diye düşünüyorum önemli olanda düşük yüksek olmasıda değil sağlıklı ilerlemesi umarım hepimizin bebekleri sağlıkla karınlarımızda büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…