- 3 Ocak 2012
- 33
- 35
- 88
Progestan kullanıyorum calısıyorum dınlenemıyorum artınca korktm gıdıcem sen gıttınmı dr a kahvemı senınde
Inşaallah canimİnşallah canım artışların gayet güzel maaşallah sağlıkla artmaya devam eder insallah
canim oyleyse bak demeki ki iki haftalik iliski tarihini hatirliyorsan gec dollenmis olabilirCanım 5-100 2 hafta diye yaAzıyo. Bnm 63,42 değerim
Çok sevindim canım :)Merhaba arkadaslarr cok sukur rabbime az once bebegimin kalp atisini duydukkk. 6+0iz allah herkese nasip etsin
Canm benim adete 4 5 gün varken 81 di. Adete göre 4 haftalık betaya göre 5 haftalıkPeki betahcg ye göre normal mi?
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)Kizlar..dr dan ciktik .. 6+5 iz ..dinletmedi ama kalp atisini gosterdi :)
Arada kaçamak yapiyorum bende bisy olmaz Allah'ın izniyle ama daha çok sağlıklı besinler tüketmeye özen gösteriyorum günlük ara ogunlerimde elma portakal muz,findik ve yoğurt mutlaka yiyorumInşaallah canim
Ama bugün az hata ettim ya fast food yedim çok ya yemedim ama bebeğe bi faydası yok
cnm endişelenme ben de tüp bebek ile hamile kaldım benım naturel transfer oldu ama genellıkle kullanan jeller ve ilaçlar kanama yapabiliyorKızlar merhaba bugün çamaşırımda kahverengi bi parça gördüm çok korkuyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım hemen burda bi doktordan randevu aldım. 17.45te. İnşallah kötü bişey olmamıştırdua edinnn
İnşallah canım bebeğine bir şey olmamıştır Allah büyük Korkma hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba bugün çamaşırımda kahverengi bi parça gördüm çok korkuyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım hemen burda bi doktordan randevu aldım. 17.45te. İnşallah kötü bişey olmamıştırdua edinnn
Canım git mutlaka haberdar et bizi deNasılsınız kızlar benım dunden berı kahve lekelerım cok arttı buaksam dr a gıdıcem korkuyorum benım gıbı olab varmı
Sagol cnm ılgın ıcın dua edın banaCanım git mutlaka haberdar et bizi de
geçmiş olsun cnm iyi haberlerle geleceksin inşSagol cnm ılgın ıcın dua edın bana
Dualarımız seninleKızlar merhaba bugün çamaşırımda kahverengi bi parça gördüm çok korkuyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım hemen burda bi doktordan randevu aldım. 17.45te. İnşallah kötü bişey olmamıştırdua edinnn
Nasılsınız kızlar benım dunden berı kahve lekelerım cok arttı buaksam dr a gıdıcem korkuyorum benım gıbı olab varmı
Ne demek canm hayırlı haberlerle gel Allah yardımcın olsun miniğin sıkı sıkı tutunsun annesineSagol cnm ılgın ıcın dua edın bana
Çok sevindim canımMerhaba arkadaslarr cok sukur rabbime az once bebegimin kalp atisini duydukkk. 6+0iz allah herkese nasip etsin
Çok sevindim canım darısı duymayaKizlar..dr dan ciktik .. 6+5 iz ..dinletmedi ama kalp atisini gosterdi :)
Canm benim adete 4 5 gün varken 81 di. Adete göre 4 haftalık betaya göre 5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?