- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Bende tam bilmiyorum kuzum betaya göre kese gorunumu belli oluyormus haftalik sat tarihine göre hesaplanıyorCanım en son perşembe verdim 3 katı artmıştı
Dr um pazartesi tekrar ver dedi yani bugün vericem. Kaç haftalık bilmiyorum? Beta hcg durumuna göre mi belli oluyo .Perşembe 63,42 id
İnş canım dua et banaBende tam bilmiyorum kuzum betaya göre kese gorunumu belli oluyormus haftalik sat tarihine göre hesaplanıyor
Artışların güzel inşallah sağlıkla yukselmeye devam eder cnm
amin Allah razi olsunEdiyorum canım tüm bebek bekleyen arkadaşlara Rabbim inşallah sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsinn
Evet canm senin betaya göre 4 haftalık en son betana göreCanım en son perşembe verdim 3 katı artmıştı
Dr um pazartesi tekrar ver dedi yani bugün vericem. Kaç haftalık bilmiyorum? Beta hcg durumuna göre mi belli oluyo .Perşembe 63,42 id
Evet canm senin betaya göre 4 haftalık en son betana göre
canim beta kisiden kisiye gore degisiyor. Hatta sende aldigin sonuc kagidinda deger skalasi vardir. Eger senin degerin bu skaladaysa sorun degilPeki betahcg ye göre normal mi?
canim beta kisiden kisiye gore degisiyor. Hatta sende aldigin sonuc kagidinda deger skalasi vardir. Eger senin degerin bu skaladaysa sorun degil
Tamam canım bugün 6 da randevumHenüz erken gibi canım ama inşallah gorebilirsin bizede haber ver canm bende beklemedeyim gitmek için sabirsizlaniyorum
Merhaba arkadaslarr cok sukur rabbime az once bebegimin kalp atisini duydukkk. 6+0iz allah herkese nasip etsin
6+1 benımde usttenmı muayne ettı dr a gıdıcem bende bugun kahve lekelerım artttı ıns kalp atıslarını duyarmMerhaba arkadaslarr cok sukur rabbime az once bebegimin kalp atisini duydukkk. 6+0iz allah herkese nasip etsin
Maşşallah darısı bizeMerhaba arkadaslarr cok sukur rabbime az once bebegimin kalp atisini duydukkk. 6+0iz allah herkese nasip etsin
Canım geçmiş olsun İnşallah önemli bir şey değildir hayırlı sonuçlarla canimNasılsınız kızlar benım dunden berı kahve lekelerım cok arttı buaksam dr a gıdıcem korkuyorum benım gıbı olab varmı
Gözün aydın canım Darısı başımıza inşallahMerhaba arkadaslarr cok sukur rabbime az once bebegimin kalp atisini duydukkk. 6+0iz allah herkese nasip etsin
İnşallah canım artışların gayet güzel maaşallah sağlıkla artmaya devam eder insallahRabbime şükürler olsun
7 şubat (adete 3 gün kala) 18
9 şubat 44
12 subat takipçi 189
Inşaallah devamını da nasip eder Rabbim
Nasılsınız kızlar benım dunden berı kahve lekelerım cok arttı buaksam dr a gıdıcem korkuyorum benım gıbı olab varmı
Ins cnm ya bakalım nolcak az kaldı korkuyorum daCanım geçmiş olsun İnşallah önemli bir şey değildir hayırlı sonuçlarla canim
Progestan kullanıyorum calısıyorum dınlenemıyorum artınca korktm gıdıcem sen gıttınmı dr a kahvemı senındeBenimde var cuma başladı dün arttı bugün azaldı gibi akşama ne olur bilmiyorum.
Doktora gitmek lazım mutlaka, en azından içiniz rahat etsin ve inşallah bir sorun yoktur. Yormayın kendinizi doktorunuzun dediklerine uyun mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?