2018 Ekim Anneleri

Çok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese

Canim arada cok fark yok ki
Hem bebek fln olussun icinde o zaman daha net cikar hersey
Hatta o zaman bile kontrollerde degisebiliyor
2 haftaya kadar ileri/geri normal hatta o da bebegi gordukten sonra iyice
Uzme kendini❤

İyi olmaya çalışıyorum kanamam kesildi arada kahverengi geliyo
Keseyi gördük şükür ama içinde ne var ne yok perşembe belli olucak
Annemde yatıyorum 10 gün rapor verdi doktor

Sevindim canimm.
Hayirli saglikli haberlerin olsun insallahh❤

Kizlar peki bugjn dr.a gittigimde kesenin icinde bebek gorulebilir mi?
4+4um bugun

Canim kese gorulebilir sanirim simdilik

Senin ilk hamileliğin mi canim

3.gebeliğim.
1 kızım var canım 2014 Mayıs dogumlu❤

Gecen hafta 4000 di bthcg ve 5 haftalikti kanda buna gore nasil bu haftada 5 haftalik bir tuhaflik var.benim daha oncede 6 haftada sonlanmisti gebelik korkuyorum

Canim bunlar dollenmeyle alakali hep.
Haftalarin icinde bulunmakla doldurmakta farkli bide.Allahin izniyle iyi haberler alirsin insallah❤

Gerçekten çok çok özür dilerim tekrar affolduysam ne mutlu bana
Evet aslında bugündü ama çarşamba gitmeye karar verdim ben bugün giderim duyulmaz 2 gün sonra 10 gün sonra gel doktor diye çarşamba gidicem 7+2 olucak hayırlısı artık daha sonrada marttada kendi doktoruma giderim ilk yada ikinci haftası zaten testler bŞlar heralde yine o zamanda çok öpüyorum

İnş canım Kocaman AMİN.

Amin.canım inşallah saglıklı olsun da allahım yavrularımızı korusun büyüsünler bir an önce şu süreçe ne zormus ya

canim oyleyse bak demeki ki iki haftalik iliski tarihini hatirliyorsan gec dollenmis olabilir

YOk canım hatırlayamıyorum. Birde bn bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğneden 7 gün sonra kan verdim 7.50 çıktı. İki gün sonra kan verdm 2,99 çıktı. İki gün sonra hissettim idrar testi yaptım 2. Çizgi belirdi hemen ve koştur koştur kan verdk 22,31 çıktı. Şok olduk tabi . 2 gün sonra 63,42 ye yükseldi. Ve bugün tekrarlıcam artmış mı diye

Amin.canım inşallah saglıklı olsun da allahım yavrularımızı korusun büyüsünler bir an önce şu süreçe ne zormus ya
Evet ilkmi sizin? Benimde sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım :) uğraşlar sonucu olunca insan korkuyor sağlıklı olması şuan tek dileğim benim sabredeceğiz Allahın izniyle kalbinide duyacağız cinsiyetinide göreceğiz tekmelerinide sayacağız :)

İnş bir şey olmamıştır canım iyi düşünelim şu durumda. Bizleri de haberdar et olur mu dr dan çıkınca

Allah korusun canim insallah bir sey olmamistir dua oku bol bol. Bizlere haber et

cnm endişelenme ben de tüp bebek ile hamile kaldım benım naturel transfer oldu ama genellıkle kullanan jeller ve ilaçlar kanama yapabiliyor
naturel transfer ne demek canim? Ilacsiz mi tedavi oldunuz?

Bakalim canim insallah kese sonra kalp atisini giruruz duyariz
bak cok guzel artis gostermis. Onemli olan katlanarak artmasi

Mide bulantısı , kusma başlayan var mı? Ben iki gündür kusuyorum. Şimdiden başladı kaç ay sürer ki doğuran kadar kusmam ins.
Baya erken baslamis canim. Benim ilk kizimda oluyordu 3 ay surer dediler gercektwn de tam 3 aylik olunca hersey bitti. Insallah seninde en fazla okadar surer

Merhabalar tekrar,
bende tanıtayım biraz. Ordu da yaşıyorum. enerji sektöründe mühendisim aktif bir iş hayatım var. hatta saha çalışmaları, seyahatler...
29 yaşındayım. 5 aylık evliyim. dolayısıyla ilk gebeliğim :)
karnımda muhteşem bir şişlik var. görseniz 4-5 aylık dersiniz. ve nefesimi daraltıyor.
henüz kusmalarım mide bulantılarım başlamadı. karnım midem saatlerce spor yapmış ve et kesmiş gibi.
sürekli tuzlu-baharatlı yemek istiyorum.
ve çok hızlı yoruluyorum. evin işini de hala kendim yapıyorum.
prgestan kullanıyorum fitil olarak. ama risk diye değil önlem amaçlı.
herkeste bi kan iğnesi duyuyorum doktor bana niye bana vermedi diye tedirginim.
kesey gördük 19 şubatta çağoırıldık inşallah kalp atışınıda duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…