- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Senin ilk hamileliğin mi canimBende de var kizlar
O ince ince sizilar gecmiyor
Bazen bacagima daha fazla vuruyor
Dun cok düsüktü modum ustumden kamyon gecmis gibiydim
Daha sonraki haftalar artabilir hissettikleriniz hatta yenileri eklenebilir :))))
Insallah hersey saglik icin olsuunn❤
geçmiş olsun cnm ama şimdi gitsen de doktorun yapabilecegı hiçbirşey yok çünkü çok erkenBenim düşüklerin olduğu için sabredemedim
Senin adet gecikmeden önce çıkmıştı ilk değerin değil mi?Canım ilki 22,31
İkinci 63,42
2 gün arayla verdim dr güzel artmış dedi. Bugün tekrar vericem
Neden moralini bozuyorsun yazık değil mi canına 6+1 olmaz 5 olur nolcak geç yerleşmiştir geriden geliyordur 2-3 haftaya normal zamanına gelir oÇok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese
canim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi amaGebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.
Valla kuzum ben senin için netten baktım onu kopyala yapıştır yaptım senin için. Doktor boş yere çağırmaz heralde hem değerlerin de yüksek görürsün inşallah bebişini. Bizi de bilgilendircanim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi ama
cnm şöyle diyeyim benım de tüp bebek ve doktorum test gününden 3 hafta sonra kese ve kalp atışı içn gelin dedi... testti ne zaman yaptıysan 3 hafta sonra gidersen hem keseyi hem kalp atşının duyarsın şimdi gidersen sadece keseyi görürsüncanim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi ama
Gittinmi canım doktora keseyi gorebildinmiben hala doktor gidemedim yarına aldim şuan 4+ 4 acaba bisey olurmu ?
Benim kafama takilan gecen hafta 4000 di bthcg gorunmemisti kese.simdi gorundu ama geride bir tuhaflik var gibi.
Ewt adete 2 gün kala öğrenmiştim değer 22,31 diSenin adet gecikmeden önce çıkmıştı ilk değerin değil mi?
Neden moralini bozuyorsun yazık değil mi canına 6+1 olmaz 5 olur nolcak geç yerleşmiştir geriden geliyordur 2-3 haftaya normal zamanına gelir o
Gecen hafta 4000 di bthcg ve 5 haftalikti kanda buna gore nasil bu haftada 5 haftalik bir tuhaflik var.benim daha oncede 6 haftada sonlanmisti gebelik korkuyorumSenin adet gecikmeden önce çıkmıştı ilk değerin değil mi?
Neden moralini bozuyorsun yazık değil mi canına 6+1 olmaz 5 olur nolcak geç yerleşmiştir geriden geliyordur 2-3 haftaya normal zamanına gelir o
Kan degerlerin nasildi peki gecen hafta 4000 di benimBenim iki haftalık fark ölçtü doktor, senin 5 güncük bir şey olmaz, geç döllenmedir canını sıkma inşallah bebişlerimiz iyi olacak
Ben canim bende de hiç lekelenme ve kanama olmadı inşallah da olmaz iyi bsy benceKizlar benim gibi hic lekelenmesi yada kanamasi olmayan varmi bu iyi birseymi?
Ay ne güzel. Mucize çok Zor olacak diğeri de küçük olunca ama rabbim verdiyse vardır bir hayır sanırım dimi? Kolaylığını da verir inşallah gelecek bebeklerimizi kolay olurAy evet ailede ikiz olanlarda ikiz ihtimali cokmus bende cok istedim ikiz olsun hayirlisi tabii ki her zaman rabbim kizimi gonderdi tam tup bebek tedavisi icin dr arastirirken hemde :)) simdikide supriz oldu cok sukur aralari 17-18 ay falan olcak kismet olursa :)))
Benim ikizlerde fena içim de korkular ya bu da ikizse diye genetik olarak yok ama yine de korkuyor insan hayırlısı olur inşalllahOğlumun afacanligindan sonra ikizlerim olursa sevinir miyim pek bilemedim :) Allah hayırlısını versin :)
Canim gorebilirsin belkide benim gecen hafta persembe degerim 980 di cumartesi minnacik bişey buldu doktor telas yapıp erken gittim ama ben pazartesi gel demisticanim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi ama
Bende de sol bacak çekiyor resmen sanırım normal bu ağrılar bu sabah kan verdim yarın alicam sonuçlarını inşallah hepimizin degerleri sağlıkla yukselirGunaydinnn
Canim anne adaylarım:)
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah beta hcg yaptırmak arkadaşlar vardı bugün bende dahil değerlerimiz katlansın insaallah
Muayene olacaklara da iyi haberler diliyorum
Gece uyuyamadım sol bacağım çekiyor yorgani yuvarladım bacagimin arasina koydum yukselince agri hafifledi oyle uyudum ancak
Sizde de kasik ağrısı bacak ağrısı olan var mi
Canım verdi mi kanını senin tam olarak ne kadarlık bebegin 4+ ? KaçCanım ilki 22,31
İkinci 63,42
2 gün arayla verdim dr güzel artmış dedi. Bugün tekrar vericem
Belki geç döllenmedir canım moralini bozma bebisini üzme hayırlı sonuçlarla insallahÇok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese
Henüz erken gibi canım ama inşallah gorebilirsin bizede haber ver canm bende beklemedeyim gitmek için sabirsizlaniyorumGünaydın hanımlar bugün ilk kontrolüm var kese gözükür mu sizce bat 7 ocakti
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah alirsin bebegini kucaginaİyi olmaya çalışıyorum kanamam kesildi arada kahverengi geliyo
Keseyi gördük şükür ama içinde ne var ne yok perşembe belli olucak
Annemde yatıyorum 10 gün rapor verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?