- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Kan işlerinden hiç anlamyrm :) hepsi gidince belli olck ama ben ultrsn için dedim. Genelde erknden girilyo snra dr bişy görmüyo tekrar tekrar sokuyo. Ama anne sensin sen bilirsin tabii
Kaybi olmayan cok az sanirim :)
Bende beta baktirmayanlardanim bu kez.Sadece kese dogru yerde mi diye bekledim.Olumsuz olsa yeterince delik desik edeceklerdi cunku.
Herkes sorun yasadigi yerde takiliyor sanirim.Bende Eylul'de dış gebelik yasamistim cok uzun ve yıpratıcı bi sureç.
Sana da gecmis olsun.Hic olumsuz dusunme❤
Artisin iyi aslinda.Saglikla guzel haberler alirsin insallah❤
Normal bisy canim.Benimde yok.
@cemile___ mi?Bende merak ediyorum cok...
Devlette almiyorlar eşleri.
Ozelde her turlu alirlar esin alttan muayenede rahatsiz olmazsa
İnş üstten bakar dr yoksa bnde rahatsız olurum
Hic olmadigi icin rahatsiz olacaksan bile olma inan.Oyle yatmak bile kasıyor evet ama anlık.Ustelik rahatsiz edici bi kontrol bile olmayacaktir,insallah
Esinle olman ayrica guven bile verebilir.Ekrana yogunlasirsiniz zaten buyuk ihtimalle :)))
Yaaa canım benim neler düşünmüşsün, nekadar ince düşünmüşsün... Niye kırılayım. Paylaşmak için buradayız zaten. Bi çok kişi benim yaşadıklarımdan çok daha ağır şeyler yaşıyorlar. İlk zamanlar üzüldüm ama sonra tevekkül etmeyi öğrendim. Şimdi gerçekten daha rahatım ve mutluyum. Çarşamba kontrolüm var ve iyi şeyler düşünüyorum. Yaşanacak birşeyler varsa o da bizim elimizde değil. Üzülüp yıpranmaya gerek yok. Sakın sende kendini bidaha böyle birşey için üzme olur mu? İnan benim aklımın ucuna bile gelmedi kötü bişey düşünmek, kırılmak, üzülmekYaaa yemin ederim artık kendimden nefret ediyorun yaben böyle bişey olduğunu bilseydim yazar mıydım ya kütfen yanlış anlama beni ya nolursun affet. Zor zamanları hatırlatmak istemedim ben yanlış anlamışım özür dilerim rabbim sana ve isteeyen herkeze nasib etsin kimseyi boş bırakmasın, Allah aşkına özrümü kabul et kırdıysam çok özür dilerim. Ama şimdi rabbim sağlıklısını hayırlısını nasib etsin canımm benimm
Evet canım o arkadaş. İnşallah yolundadır herşey.Kaybi olmayan cok az sanirim :)
Bende beta baktirmayanlardanim bu kez.Sadece kese dogru yerde mi diye bekledim.Olumsuz olsa yeterince delik desik edeceklerdi cunku.
Herkes sorun yasadigi yerde takiliyor sanirim.Bende Eylul'de dış gebelik yasamistim cok uzun ve yıpratıcı bi sureç.
cok iyi yapmissin zsten en az iki muayene ucretiyle isi halletmis oluyosun. Bide benim dr.um da boyle surekli gitseydim kapida kovardi beniHahaaa ben baktim dr masrafi cosmus bide hep ayni dr a gidemiyosun kiziyo farkli hastane farkli dr a gitmekten biktim alayimda masraf daha az olur bari dedim bide hastane hastane gezmeyeyim diye aldim :))))))))))
3 4 aydan sonra makinesiz mi diyuyosun canim?Evet cok cesitli ama 3-4 aydan sonra net duyuluyo yerini bulabiliyosun erken vakitte alip kalp atisini bulamayincada panikliyo insan :)))))
Cok iyi simdi de kullanirsinBen angel saund fetal doppler almistim :))) hatta dr uma soyledim aldim o cihazdan diye o zaman sana ultrason jeli vereyim daha net duyarsin dedi 1 sise vermisti ultrason jeli hala bitmedi :))
benimde aklimda o arkadas Allah yardimcisi olsun insallahKızlar bi arkadaş vardı hatırlamayamıyorum ismini, 13 yıl sonra hamile kalmıştı tedavi ile, en son kanaması vardı hastanedeydi, bidaha yazdı mı. Hep aklıma geliyor ama görmedim yazdığını. İnşallah herşey yolundadır.
haklisin. Zor. Allah kimseye yasatmasin. Tamam pozitifim insallah keseyi gorucez sonra kalbi duyacagiz insallahKaybi olmayan cok az sanirim :)
gunaydin. Ben biraz gec okula gitsemde erkenden uyaniyorum. Gece erken yattigim icin. Yok canim. Benim tup bebek insallah hayirlisiyla kalp atisini duyarsak... oeger oyle bir durum olsaydi tup bebek dr.lari asla vajinal yoldan muayene etmezdi. Hem internetten de bakabilirsin bi zarari yokÇalışan anne adayları çoktan uyanmıştır günaydın :) bugün doktora gidecek olan var mı? Umarım keseleri görürsünüz bu arada ben vajinal ultrason yaptırmam sanırım ya biraz bekleyip karından görsek daha iyi değil mi vajinal ultrasonun riskleri Yok mu
Canim degeerlerin nais cikti ki oncesinde?Canım inş. Çok tşk ederim. İnş kan değerim artarda bende kalp atışını duyabilirim.
Evet benim yağlanıyor 1 haftadır gün aşırı malesef gebeliktenmiş evetAyy aşırı saç yağlanması hamilelikten mi olurmuş, benim normalde iki günde bı yaglanirdi şimdi gün aşırı yaglaniyor bende diyorum iyi mi yikayamadim acaba :))
Ben bugün ilk defa küstüm kendimi tutuyorum genelde kusmamak için canim hep tuzlu ekşi istiyor.
Almaz bende özel muaynehanesine gidiyoeum ama almıor canım belji çok rica edersen alır ama hoş bir görüntü olmaz bence zaren henüz kalp atışı duyulmaz 6-7haftalarda duyuluyor ve karından bakınca duyuluyor zatenCanım özel ama alttan bakınca alınıyor mu?
Yoksa üstten mi bakılıyo ?
benim kasik agrim coktu dun gun icinde yatinca geciyordu canim ama aksam yoktu simdide yokGunaydinnn
Canim anne adaylarım:)
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah beta hcg yaptırmak arkadaşlar vardı bugün bende dahil değerlerimiz katlansın insaallah
Muayene olacaklara da iyi haberler diliyorum
Gece uyuyamadım sol bacağım çekiyor yorgani yuvarladım bacagimin arasina koydum yukselince agri hafifledi oyle uyudum ancak
Sizde de kasik ağrısı bacak ağrısı olan var mi
Sende de mi bacak ağrısı oldu canım benim de sağ bacağım ağrıdıGunaydinnn
Canim anne adaylarım:)
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah beta hcg yaptırmak arkadaşlar vardı bugün bende dahil değerlerimiz katlansın insaallah
Muayene olacaklara da iyi haberler diliyorum
Gece uyuyamadım sol bacağım çekiyor yorgani yuvarladım bacagimin arasina koydum yukselince agri hafifledi oyle uyudum ancak
Sizde de kasik ağrısı bacak ağrısı olan var mi
6+3 den önce duyulması zor canım. Ona göre hesaplaGünaydın kızlar haftasonu yazmaya vaktim olmadı çarşamba günü değerim 219 çıkmıştı, cuma günü tekrarladım testi ve değerim 620 çıkti şükür Rabbime daha tst yapmıyacagım bundan sonra Allaha emanetiz... Haftaya cuma kese ve kalp atışı için doktora gitmeyi düşünüyorum... Hem kese hem kalp atışı için ayrı ayrı gitmeyeyım diyorum tabi dayanabilirsem
cnm o zamana kadar hemen hemen 7 haftalık olucak bebişim inş6+3 den önce duyulması zor canım. Ona göre hesapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?