2018 Ekim Anneleri

Kan işlerinden hiç anlamyrm :) hepsi gidince belli olck ama ben ultrsn için dedim. Genelde erknden girilyo snra dr bişy görmüyo tekrar tekrar sokuyo. Ama anne sensin sen bilirsin tabii

Ultrasona girebilmem için değerimin düzenli şekilde artması gerekiyo. Bn biraz erken öğrendim hamileliğimi ve dr umu aradığımda geç döllenmede olabilir dedi. Artarsa ultrasyona girmem için çağıracak dr um

İnş üstten bakar dr yoksa bnde rahatsız olurum

Merhaba kızlar :)
Bende Nurdan.Sakarya'da yaşıyorum.1986 Eylul dogumluyum.
2012 Eylül'de evlendik.
2014 Mayıs doğumlu bir kızım var çok şükür❤
Gectigimiz Eylul ayinda da dış gebelik gecirmistim.
58 kilo ile hamile kaldım :)
Kizimda 55 kilo ile kalip 69 la doguma gitmistim :) Kisa surede de vermistim.Hatta daha bile toplamisti vucudum kosturmacalardan :))))
Hep 52-53 te dolanirdim 58i gorup hamile kaldim :)))))))

İnş üstten bakar dr yoksa bnde rahatsız olurum

Hic olmadigi icin rahatsiz olacaksan bile olma inan.Oyle yatmak bile kasıyor evet ama anlık.Ustelik rahatsiz edici bi kontrol bile olmayacaktir,insallah
Esinle olman ayrica guven bile verebilir.Ekrana yogunlasirsiniz zaten buyuk ihtimalle :)))

Hic olmadigi icin rahatsiz olacaksan bile olma inan.Oyle yatmak bile kasıyor evet ama anlık.Ustelik rahatsiz edici bi kontrol bile olmayacaktir,insallah
Esinle olman ayrica guven bile verebilir.Ekrana yogunlasirsiniz zaten buyuk ihtimalle :)))

Canım inş. Çok tşk ederim. İnş kan değerim artarda bende kalp atışını duyabilirim.

Yaaa canım benim neler düşünmüşsün, nekadar ince düşünmüşsün... Niye kırılayım. Paylaşmak için buradayız zaten. Bi çok kişi benim yaşadıklarımdan çok daha ağır şeyler yaşıyorlar. İlk zamanlar üzüldüm ama sonra tevekkül etmeyi öğrendim. Şimdi gerçekten daha rahatım ve mutluyum. Çarşamba kontrolüm var ve iyi şeyler düşünüyorum. Yaşanacak birşeyler varsa o da bizim elimizde değil. Üzülüp yıpranmaya gerek yok. Sakın sende kendini bidaha böyle birşey için üzme olur mu? İnan benim aklımın ucuna bile gelmedi kötü bişey düşünmek, kırılmak, üzülmek bu arada senin kontrolün yarındı di mi? Çok heyecanlı. Pıt pıtları duyacaksın

Evet canım o arkadaş. İnşallah yolundadır herşey.

Çalışan anne adayları çoktan uyanmıştır günaydın :) bugün doktora gidecek olan var mı? Umarım keseleri görürsünüz bu arada ben vajinal ultrason yaptırmam sanırım ya biraz bekleyip karından görsek daha iyi değil mi vajinal ultrasonun riskleri Yok mu

Hahaaa ben baktim dr masrafi cosmus bide hep ayni dr a gidemiyosun kiziyo farkli hastane farkli dr a gitmekten biktim alayimda masraf daha az olur bari dedim bide hastane hastane gezmeyeyim diye aldim :))))))))))
cok iyi yapmissin zsten en az iki muayene ucretiyle isi halletmis oluyosun. Bide benim dr.um da boyle surekli gitseydim kapida kovardi beni

Evet cok cesitli ama 3-4 aydan sonra net duyuluyo yerini bulabiliyosun erken vakitte alip kalp atisini bulamayincada panikliyo insan :)))))
3 4 aydan sonra makinesiz mi diyuyosun canim?

Ben angel saund fetal doppler almistim :))) hatta dr uma soyledim aldim o cihazdan diye o zaman sana ultrason jeli vereyim daha net duyarsin dedi 1 sise vermisti ultrason jeli hala bitmedi :))
Cok iyi simdi de kullanirsin
benimde aklimda o arkadas Allah yardimcisi olsun insallah

haklisin. Zor. Allah kimseye yasatmasin. Tamam pozitifim insallah keseyi gorucez sonra kalbi duyacagiz insallah

gunaydin. Ben biraz gec okula gitsemde erkenden uyaniyorum. Gece erken yattigim icin. Yok canim. Benim tup bebek insallah hayirlisiyla kalp atisini duyarsak... oeger oyle bir durum olsaydi tup bebek dr.lari asla vajinal yoldan muayene etmezdi. Hem internetten de bakabilirsin bi zarari yok

Son düzenleme:
Evet benim yağlanıyor 1 haftadır gün aşırı malesef gebeliktenmiş evet

Gunaydinnn
Canim anne adaylarım:)
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah beta hcg yaptırmak arkadaşlar vardı bugün bende dahil değerlerimiz katlansın insaallah
Muayene olacaklara da iyi haberler diliyorum
Gece uyuyamadım sol bacağım çekiyor yorgani yuvarladım bacagimin arasina koydum yukselince agri hafifledi oyle uyudum ancak
Sizde de kasik ağrısı bacak ağrısı olan var mi

benim kasik agrim coktu dun gun icinde yatinca geciyordu canim ama aksam yoktu simdide yok

Sende de mi bacak ağrısı oldu canım benim de sağ bacağım ağrıdı

Günaydın kızlar haftasonu yazmaya vaktim olmadı çarşamba günü değerim 219 çıkmıştı, cuma günü tekrarladım testi ve değerim 620 çıkti şükür Rabbime daha tst yapmıyacagım bundan sonra Allaha emanetiz... Haftaya cuma kese ve kalp atışı için doktora gitmeyi düşünüyorum... Hem kese hem kalp atışı için ayrı ayrı gitmeyeyım diyorum tabi dayanabilirsem

6+3 den önce duyulması zor canım. Ona göre hesapla

Kızlar bazılarınızda belirtiler başlamış, bende gögüs hassasiyeti dışında hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…