2018 Ekim Anneleri

Zannetmiyorum alttan bakılınca almazlar bence. Benim bütün hamileliğimde eşim hep yanımda oldu ama ben hiç alttan muayene olmadım çatı kontrolü dışında

Yaaaa ne güzel. Hep okuyorum ilk başta hep alttam bakılmış. İnş banada üstten bakar.

Canım tşk ederm. Eşim çok istiyo bnde eşimin yanımda olmasını istiyorum o an.
En basta konus dr unla tatlim her sart kosulda esimi yanimda istiyorum diye :)) ben yillardir ayni dr a gidiyorum bana sorar yanimda kimi gorse gelmesine izin verirmisin diye bende ok veriyosam gelir iceri :))))

Biz aglamadk gulduk:))) sizde hadi mutluluktan ağlayın ama sonra Rabbm hep güldürsün:)) biz karı koca doğumda bile güldük yani. Ağlayamıyoz ondan herldee

Tabiiii mutluluktan ağlarız canım. Filmlerde de öyle olmuyor mu zaten
Eşim doğumuma asla girmeZ

Kızlar ben de varım yaa ilk hamileliğimde de aynı kiloyla başlayıp üstüne 19 kilo almış 91 le jübilemi yapmıştım yine 166 boy 72 kiloyla başladım hayırlısı. İştahım da çok açık şimdiden kilo alacak gibiyim. İnş o topaç halime dönmem çok zor vermiştim o kiloları

Canım daha betahcg değer takibi yapıyoruz artıyo mu diye. Yarın da vercem kan
Kan işlerinden hiç anlamyrm :) hepsi gidince belli olck ama ben ultrsn için dedim. Genelde erknden girilyo snra dr bişy görmüyo tekrar tekrar sokuyo. Ama anne sensin sen bilirsin tabii

Benim sat 3 ocak 7 subatta karindan goruldu kese 10 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi kuzum seninde gorunur artik insallah :)
Ayy dur öyle deme heyecan yapıyorum :) biraz da bilerek gitmiyorum manyağım biraz galiba şaka bi yana iyice tutunsun onu öyle göreyim istiyorum bişey olur diye çok korkuyorum o minik kalbinin sesini duyup da onu kaybedersem diye korkuyorum açıkcası

Kaybi olmayan cok az sanirim :)
Bende beta baktirmayanlardanim bu kez.Sadece kese dogru yerde mi diye bekledim.Olumsuz olsa yeterince delik desik edeceklerdi cunku.
Herkes sorun yasadigi yerde takiliyor sanirim.Bende Eylul'de dış gebelik yasamistim cok uzun ve yıpratıcı bi sureç.
Sana da gecmis olsun.Hic olumsuz dusunme❤

Artisin iyi aslinda.Saglikla guzel haberler alirsin insallah❤

Kizlar benim gibi hic lekelenmesi yada kanamasi olmayan varmi bu iyi birseymi?

Normal bisy canim.Benimde yok.

cemile___ mi?Bende merak ediyorum cok...

Devlette almiyorlar eşleri.
Ozelde her turlu alirlar esin alttan muayenede rahatsiz olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…