2018 Ekim Anneleri

Tmm canım tşk ederim. Bnm ki kaç haftalık dr keseyi görünce mi söyleyecek. Geç döllenme çünkü. Birde bugünkü kan değerime göre çağıracak dr.

ben vugun gidiyorum insallah daha kan testide yaptirmadim bakalim ne olacak cok merak ediyorum bende vajinal ultrasyon pek düşünmüyorum tabi bi sıkıntı olmazsa beklerim artik :)

Çok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese

İyiyim canım işteyim çalışıyorum sen nasılsın sen de mi geç döllenme son adet tarihin ne?

Canım bn işten izin aldım 1 hafta ne olur ne olmaz diye. Evden çalışacağım biraz.
Bnde iyiyim çok şükür. 2 gün kahverengi lekelenmem oldu. Dün ve bugün yok şükür korkuttu biraz bni. Şu an ağrımda yok. Son adet tarihim 11 Ocak. Dr geç döllenme olabilir dedi. Bugün kan vericem

Yerleşmeden oluyormuş herhalde

Bende de var kizlar
O ince ince sizilar gecmiyor
Bazen bacagima daha fazla vuruyor
Dun cok düsüktü modum ustumden kamyon gecmis gibiydim
Daha sonraki haftalar artabilir hissettikleriniz hatta yenileri eklenebilir :))))
Insallah hersey saglik icin olsuunn❤

İyi olmaya çalışıyorum kanamam kesildi arada kahverengi geliyo
Keseyi gördük şükür ama içinde ne var ne yok perşembe belli olucak
Annemde yatıyorum 10 gün rapor verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…