- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Yerleşmeden oluyormuş herhaldebenim kasik agrim coktu dun gun icinde yatinca geciyordu canim ama aksam yoktu simdide yok
Evet sol bacağım canimSende de mi bacak ağrısı oldu canım benim de sağ bacağım ağrıdı
Almaz bende özel muaynehanesine gidiyoeum ama almıor canım belji çok rica edersen alır ama hoş bir görüntü olmaz bence zaren henüz kalp atışı duyulmaz 6-7haftalarda duyuluyor ve karından bakınca duyuluyor zaten
Canim degeerlerin nais cikti ki oncesinde?
İyiyim canım işteyim çalışıyorum sen nasılsın sen de mi geç döllenme son adet tarihin ne?Gnaydın canım
Nasılsın ?
ben vugun gidiyorum insallah daha kan testide yaptirmadim bakalim ne olacak cok merak ediyorum bende vajinal ultrasyon pek düşünmüyorum tabi bi sıkıntı olmazsa beklerim artik :)Çalışan anne adayları çoktan uyanmıştır günaydın :) bugün doktora gidecek olan var mı? Umarım keseleri görürsünüz bu arada ben vajinal ultrason yaptırmam sanırım ya biraz bekleyip karından görsek daha iyi değil mi vajinal ultrasonun riskleri Yok mu
İyiyim canım işteyim çalışıyorum sen nasılsın sen de mi geç döllenme son adet tarihin ne?
Beta değeri en son kaçtı 1500 ü geçmesi lazımGünaydın hanımlar bugün ilk kontrolüm var kese gözükür mu sizce bat 7 ocakti
Dün gitiim 437 bugün o kadar olmaz o zmanBeta değeri en son kaçtı 1500 ü geçmesi lazım
çok erken cnm en az 1 hafta geçmesi lazımDün gitiim 437 bugün o kadar olmaz o zman
Saol canımçok erken cnm en az 1 hafta geçmesi lazım
Yerleşmeden oluyormuş herhalde
3-4 gün sonra gitsen daha uygun olur gibi canımDün gitiim 437 bugün o kadar olmaz o zman
ben en son cuma günü ölçtürdüm 620 idi ... ama doktora 2 hafta sonra gidecegım önemlı olan kalp atışı zaten biraz sabretmekte fayda varDün gitiim 437 bugün o kadar olmaz o zman
İyi olmaya çalışıyorum kanamam kesildi arada kahverengi geliyoKaybi olmayan cok az sanirim :)
Bende beta baktirmayanlardanim bu kez.Sadece kese dogru yerde mi diye bekledim.Olumsuz olsa yeterince delik desik edeceklerdi cunku.
Herkes sorun yasadigi yerde takiliyor sanirim.Bende Eylul'de dış gebelik yasamistim cok uzun ve yıpratıcı bi sureç.
Sana da gecmis olsun.Hic olumsuz dusunme❤
Artisin iyi aslinda.Saglikla guzel haberler alirsin insallah❤
Normal bisy canim.Benimde yok.
cemile___ mi?Bende merak ediyorum cok...
Devlette almiyorlar eşleri.
Ozelde her turlu alirlar esin alttan muayenede rahatsiz olmazsa
Dikkat et kendine canımİyi olmaya çalışıyorum kanamam kesildi arada kahverengi geliyo
Keseyi gördük şükür ama içinde ne var ne yok perşembe belli olucak
Annemde yatıyorum 10 gün rapor verdi doktor
İnsallah sagolasinDikkat et kendine canım
İnşalllah hayırlısı ile atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?