2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Ben 11 yıllık evliyim :KK66: ,ilk çocuktan sonra 9 yıl korunduk,sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım (geçen sene Ağustos'ta) o da kalp atışı durduğu için 11 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı.8,5 aydır da tutturamadık...
Hersey nasip kismet vakti zamani geldimi engel olacakta yok vakti gelmeden verecekte...hepimiz icin herseyin hayirlisi

Hayırlı olsun topik kızlar. Allah nasip ederse bende 2018 de istiyorum hayırlısıyla. Pco var bende bi bebeğim var tedaviyle oldu. Arayı fazla açmak istemiyorum sonra olmazsa diye korkuyorum... Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin isteyen herkese amin.

Bence kesinlikle o zaman bir test almalısın hamileysen en azından ona gore davranirsin allah korusun hamile olmadığını düşünüp ağır falan işler yapıyorsun bence test al yarın 2 diyorsun en fazla baksana kaç gün geçmiş:) güzel haberler verirsin bizede
bu sabah test alacaltim aktim adet baslamis.ama kahve lekelenme oldu gerisi yok.yerlesme simdi olabilirmi

Ooo sende bendensin benimde usur ayaklarim genelde ama ben usuyunce corap giyebiliyorum.
Keşke bende çorap giyme alışkanlığı yarata bilsem çocukluğumdan beri çorap giymem asla küçükken annem giydirirdi.. şimdi:) evlendik soylicek ustum de durcak kimse yok :) ayaklarım hep buz gibi yazın ortasında bile

Keşke bende çorap giyme alışkanlığı yarata bilsem çocukluğumdan beri çorap giymem asla küçükken annem giydirirdi.. şimdi:) evlendik soylicek ustum de durcak kimse yok :) ayaklarım hep buz gibi yazın ortasında bile
Kansizlik demir eksikligi filan olabilir bi baktir istersen

Hayırlı olsun topik kızlar. Allah nasip ederse bende 2018 de istiyorum hayırlısıyla. Pco var bende bi bebeğim var tedaviyle oldu. Arayı fazla açmak istemiyorum sonra olmazsa diye korkuyorum... Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin isteyen herkese amin.
En iyisini yaparsin olursa arasini acmadan ikinciyide dusun bence

Tsssrkur ederiz canım hoşgeldin sende :) inşallah 2 ciye hamile kalırsın

Hersey nasip kismet vakti zamani geldimi engel olacakta yok vakti gelmeden verecekte...hepimiz icin herseyin hayirlisi
Tabiki herşey Allah'tan,ondan gelene boynumuz kıldan ince...Hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun inşallah

X