• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Park yatak önerisi

rdrsn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
479
597
18
Merhaba güzel anneler;

Temmuz ayında ben de anne olacağım ve park yatak düşünüyorum önerisi olan var mı ? ❤️

Merhaba güzel anneler;

Temmuz ayında ben de anne olacağım ve park yatak düşünüyorum önerisi olan var mı ? ❤️
Park yatakların %95 i aynı özellikte 🥰 hangi markayı istiyorsanız içiniz ısınıyorsa onu alın derim. Bende kanz var. Anne yanı oluyor. Katlayıp memlekete de götürüyorum. Gittiğim heryerde kuruyorum. Yani bu özellikler hemen hemen hepsinde var. Siz renk model seçin sadece 🥰

Park yatakların %95 i aynı özellikte 🥰 hangi markayı istiyorsanız içiniz ısınıyorsa onu alın derim. Bende kanz var. Anne yanı oluyor. Katlayıp memlekete de götürüyorum. Gittiğim heryerde kuruyorum. Yani bu özellikler hemen hemen hepsinde var. Siz renk model seçin sadece 🥰
Öyle mi dersiniz peki bir sorum daha olacak elelenin 6in1 park yatağı düşünüyorum ama onun da bu parçası mantıklı mı sizce? Çok düz geldi bununla sürekli kusmaz mı bir de bu park yataklar reflü yatağı gibi olabiliyor mu yandan kaldırılabiliyor mu o yüzden öneri istedim açıkçası 0 bilgim var
IMG_8861.webp

Merhaba güzel anneler;

Öncelikle hayırlı olsun ☺️ ve sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏼 ben elele den aldım. Çok da memnun kaldım. Hem bez , ıslak mendil , alt değiştirme bezi, pişik kremi gibi ürünler yatağın kenarına yerleştirme yerleri çok büyük kolaylık oldu.Bir de alt değiştirme aparatı sayesinde hemen yatağından alıp yan tarafta altını değiştirmek benim için pratiklik sağladı. Size nacizane bir önerim de yarım kundak şeklinde olan kundaklardan yada uyku tulumu almanız olacaktır. Çünkü yeni doğanların moro yani sıçrama refleksleri uykudan uyanmasına sebep olduğu için önlemiş oluyorsunuz. ☺️

Öyle mi dersiniz peki bir sorum daha olacak elelenin 6in1 park yatağı düşünüyorum ama onun da bu parçası mantıklı mı sizce? Çok düz geldi bununla sürekli kusmaz mı bir de bu park yataklar reflü yatağı gibi olabiliyor mu yandan kaldırılabiliyor mu o yüzden öneri istedim açıkçası 0 bilgim var Eki Görüntüle 3557712
Reflü için Kaldırılabilenler şu sallamalı tiplerde oluyor. Asıl anne yanı beşikler yani.
Ben reflü yatağını ayrıca almıştım bilmiyorum o yüzden

Öyle mi dersiniz peki bir sorum daha olacak elelenin 6in1 park yatağı düşünüyorum ama onun da bu parçası mantıklı mı sizce? Çok düz geldi bununla sürekli kusmaz mı bir de bu park yataklar reflü yatağı gibi olabiliyor mu yandan kaldırılabiliyor mu o yüzden öneri istedim açıkçası 0 bilgim var Eki Görüntüle 3557712 GT
Oyuncak ve bas destek olandan ben almadım puset vardı. İlerleyen zamanda da zaten Ana kucağı aldım. hiç ihtiyaç duymadım.

Öncelikle hayırlı olsun ☺️ ve sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏼 ben elele den aldım. Çok da memnun kaldım. Hem bez , ıslak mendil , alt değiştirme bezi, pişik kremi gibi ürünler yatağın kenarına yerleştirme yerleri çok büyük kolaylık oldu.Bir de alt değiştirme aparatı sayesinde hemen yatağından alıp yan tarafta altını değiştirmek benim için pratiklik sağladı. Size nacizane bir önerim de yarım kundak şeklinde olan kundaklardan yada uyku tulumu almanız olacaktır. Çünkü yeni doğanların moro yani sıçrama refleksleri uykudan uyanmasına sebep olduğu için önlemiş oluyorsunuz. ☺️
Allah dizden razı olsun ne güzel anlatmışsınız peki bu yukarıdaki yazdığım için ne düşünüyorsunuz ? Ben kundak konusunda da çok kararsızım dediğiniz gibi yarım kundak çok mantıklı geldi

Reflü için Kaldırılabilenler şu sallamalı tiplerde oluyor. Asıl anne yanı beşikler yani.
Ben reflü yatağını ayrıca almıştım bilmiyorum o yüzdenb
Bir markada var C ile başlayan ama fiyatı 28 bin şaka gibi alamam o kadar israf resmen olmadı park yatağın içine reflü yatak alabilir miyim boyut olarak bulabilir miyim 😁

Altaki fotograf ana kucağı değil mi bende ana kucağı almak istiyorum hem dik hem hafif hem de reflü önler bu ne işe yarıyor ki Eki Görüntüle 3557717

Resimde oyuncak ve bas destek olarak belirtilmiş o taşımaya yarıyor diye satıcı öyle anlatmıştı hatta mutfakta işin var içine koy yanına al demişti. Ben çocuğum doğmadan önce reflü yatağı almamıştım. Doğduktan sonra da reflü ile ilgili bir sıkıntı yaşamadığımız için almaya da gerek kalmadı. Ana kucağı da şu yarı dik pozisyonda manuel olanlar yada otomatik sallananlara deniliyor. Onu da doğduktan sonra almıştım deneyimleyerek tercih eden bir ebeveyn olduğum için.
Temmuz da doğum yapacağını belirtmiştin kıyafetten ziyade atlet body leri bol al derim. En çok kullanılan o oluyor ☺️ alt değiştirme de kıyafet giy çıkar yapacaksın bunu baz alarak tercih yap bebekler alt değiştirmeyi çok sevdiği söylenmiyor. Veee lütfen doğumdan önce emzirme eğitimleri veren hemşireler oluyor onlara muhakkak online yada canlı katıl. En çok zorlanilan konu bu nasıl tutacağını sen bilmiyorsun bebeğinde nasıl emeceğini açlıktan ağlayan ve Allah korusun sarılık olan bir bebiş olmasın. Şükür benim kızım sarılık olmadı ama aç iken kıyameti çok kopardı 😁

Bir markada var C ile başlayan ama fiyatı 28 bin şaka gibi alamam o kadar israf resmen olmadı park yatağın içine reflü yatak alabilir miyim boyut olarak bulabilir miyim 😁
Ben park yatağın içine reflü yatağı almıştım. Devasa bir reflü yatağına gerek yok ki
İçine koymuştum ben. Bi koltukta yatıyor,bi benim yatağımda,bi park yatakta. Sürekli hangi odadaysam oraya taşıyordum reflü yatağını.
Ayrıca o bahsettiğiniz markanın muadili var baby plus.
Özellikleri %90 aynı
Çok istiyorsanız ona da bakın derim

Back
X