- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.941
Aman sakin yorma kendini canim.. birak kalsin is mis.. bebeklerin sagligi herseyden önemli.. imkanin varsa haftada bir iki kere temizlik icin birileri gelsin..Canım geçmiş olsun. Bazen bende kendimi çok yoruyorum sonra ağrım oluyor oturup ağlıyorum. Biz daha dikkatli olmamız gerekiyor.rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah
ben ınanıyorum canım sen ıcını ferah tut dualarımdasın rabbım dualarımızı kabul eyler emınım sende moralını yuksek tut. bende cok sorumsuzum aslında bugun koca bir valızı cekerek kapıya ındırmeye calıstım aptal gıbı. sagolsun komsunun eşi yetısti. evıde oyle hunharca temızlıyorum temızlık yaptıgımda. hep hata bunlarEvet hemen hemen ayni.. iyim cok sükür.. Allahin dedigi olur bitanem..
Ona sigindim.. yatisdayim.. dualarinizi bekliyorum..
ben ınanıyorum canım sen ıcını ferah tut dualarımdasın rabbım dualarımızı kabul eyler emınım sende moralını yuksek tut. bende cok sorumsuzum aslında bugun koca bir valızı cekerek kapıya ındırmeye calıstım aptal gıbı. sagolsun komsunun eşi yetısti. evıde oyle hunharca temızlıyorum temızlık yaptıgımda. hep hata bunlar
1 ay önce genel temizliğe çağırdımda haftalık temizliğe çağıramam ama bakalım gittiği yere kadar yormadan.rabbim korusun cümlemizinkini inşallahAman sakin yorma kendini canim.. birak kalsin is mis.. bebeklerin sagligi herseyden önemli.. imkanin varsa haftada bir iki kere temizlik icin birileri gelsin..
Duru deren bence. Kolay telafuzlu isimleri severim. Derenin anlamı ne. Tabi anlamlarıda çok önemli benim içinSağolun kızlar inşallah bundan sonra güzel güzel kilo alırlar kızçelerim :)
Kızlar isimleri ne yaptınız ya ben sinir krizi geçiricem resmeniki isim arasında kaldım hadi bana yardım edin sizde bi fikrinizi söyleyin “Alisa-Pamira” mı, “Duru-Deren” mi olsun yada daha iyi fikirleriniz varmı lütfen yardım edin bana
Sagol canim benim.. bizide dualarina kat olr mu..
Sağolun kızlar inşallah bundan sonra güzel güzel kilo alırlar kızçelerim :)
Kızlar isimleri ne yaptınız ya ben sinir krizi geçiricem resmeniki isim arasında kaldım hadi bana yardım edin sizde bi fikrinizi söyleyin “Alisa-Pamira” mı, “Duru-Deren” mi olsun yada daha iyi fikirleriniz varmı lütfen yardım edin bana
Fazla egilip kalkman cokca uzanman gereken islerden uzak dur canim..1 ay önce genel temizliğe çağırdımda haftalık temizliğe çağıramam ama bakalım gittiği yere kadar yormadan.rabbim korusun cümlemizinkini inşallah
Sağol canım teşekkür ederim.Fazla egilip kalkman cokca uzanman gereken islerden uzak dur canim..
Henüz hepsi çıkmadı canım, en önemli olan safra asitleri testi, onun çıkmasını bekliyoruz..
Deren derleyen toplayan toparlayan anlamında aileyi toparlayan kızım o olur artık :)Duru deren bence. Kolay telafuzlu isimleri severim. Derenin anlamı ne. Tabi anlamlarıda çok önemli benim için
Sagol canim benim.. bizide dualarina kat olr mu..
sen nasilsin? Bulatilarin ne alemde? Nasil geciyor?[/QUOTE
Ederim canım benim arada bulantım oluyor ama çıkarmıyorum bebislerimde iyidir inşallah 10+5 olduk göbeğim daha çıkmadı haftaya kontrolüm var inşallah hersey yolundadır
Ya ben uyumu seviyorum ikizlerde :) Benim için fındık fıstık yani :)Benimde henüz bi fikrim yok..
ve iki isim birbirine uymasi icinde caba göstermicemyani benim icin mesela Fistik ile armut da olur.. tabiri caizse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?