2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Dmrz canim doktor hersey yolunda demis.. kociskon cok biliyo.. sen bakma.. bizde hemen hemen o hafta o kilolardaydik 70 gr. Fark vardi galiba aralarinda..
Gayet normal
Yani üzme sen kendini.. kimseyide dinleme..

Canım geçmiş olsun. Bazen bende kendimi çok yoruyorum sonra ağrım oluyor oturup ağlıyorum. Biz daha dikkatli olmamız gerekiyor.rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah
Aman sakin yorma kendini canim.. birak kalsin is mis.. bebeklerin sagligi herseyden önemli.. imkanin varsa haftada bir iki kere temizlik icin birileri gelsin..

Evet hemen hemen ayni.. iyim cok sükür.. Allahin dedigi olur bitanem..
Ona sigindim.. yatisdayim.. dualarinizi bekliyorum..
ben ınanıyorum canım sen ıcını ferah tut dualarımdasın rabbım dualarımızı kabul eyler emınım sende moralını yuksek tut. bende cok sorumsuzum aslında bugun koca bir valızı cekerek kapıya ındırmeye calıstım aptal gıbı. sagolsun komsunun eşi yetısti. evıde oyle hunharca temızlıyorum temızlık yaptıgımda. hep hata bunlar

Aman aman canim.. bende kendimi iyi ve enerjik hissetigim icin hunharca yaptim dolaplari bosaltip döktüm.. benim gibi pisman olma sonra.. birak kalsin hersey..
Önümüzdeki insallah 14 haftayi hayirlisiyla
Gecirelim
Saglikla sihhatla.. sonra naparsak yapalim...

Aman sakin yorma kendini canim.. birak kalsin is mis.. bebeklerin sagligi herseyden önemli.. imkanin varsa haftada bir iki kere temizlik icin birileri gelsin..
1 ay önce genel temizliğe çağırdımda haftalık temizliğe çağıramam ama bakalım gittiği yere kadar yormadan.rabbim korusun cümlemizinkini inşallah

Sağolun kızlar inşallah bundan sonra güzel güzel kilo alırlar kızçelerim :)
Kızlar isimleri ne yaptınız ya ben sinir krizi geçiricem resmen iki isim arasında kaldım hadi bana yardım edin sizde bi fikrinizi söyleyin “Alisa-Pamira” mı, “Duru-Deren” mi olsun yada daha iyi fikirleriniz varmı lütfen yardım edin bana

Duru deren bence. Kolay telafuzlu isimleri severim. Derenin anlamı ne. Tabi anlamlarıda çok önemli benim için

Benimde henüz bi fikrim yok..
ve iki isim birbirine uymasi icinde caba göstermicem yani benim icin mesela Fistik ile armut da olur.. tabiri caizse

Kızlar bir şey soracagım benim karnım çok büyüdü 1 aydırda böyle sizinde böylemi acaba. İkiz olduğu içinmidir anlamadım herkes karnın çok büyümüş deyip duruyorlar.bu haftaları geçen arkadaşlar sizin nasıldı.şuan 5 kilo almışım

jeliboni canim sonucun ciktimi? Merak ettim
Seni..
Henüz hepsi çıkmadı canım, en önemli olan safra asitleri testi, onun çıkmasını bekliyoruz..

Dmrz ben hem isimlerin anlamlarına hem de soyadımızla uygunluğuna bakıyorum canım fonetiği düzgün olmalı.. Ama duru-deren favorim benimkiler kız olsaydı kesin deniz-deren koyardım

kızlaaar alısverıs yapıyomusunuz neler aldınız neler eksık :) ben beşikleri aldım pusetleri bakım esyaları kıyafetlerı cantadan termosa hepsını hallettım. gerıye sadece gardrop, kendıme alısverıs kaldı. deterjanlarla bıberonlarıda hallettımmı biticek:) siz ne aşamadasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…