2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Evet yaptırdık canım 12+3 te yaptırdık çok ayrıntılı inceledi dr. 400 tl verdik biz.

Canım çok güzeller güle güle giysinler inşallah.x2 yi anlamadım.birde bunlar biraz büyük degillermi
“X2” gördüğün her kıyafetten ikişer tane var demek 0-3aylık hepsi canım aslında minnacıklar ama nedense fotoda büyük çıktılar bi hastane çıkışları yeni doğan bi kaç takımda almıştım yeni doğan onları çekmedim canım, çabuk büyüyor çocuklar diyorlar o güzden Yen’i doğan çok almak istemiyorum, son zaman Allah korusun prematüre doğacak olurlarsa 2takım prematüre alırız diye düşündüm

İyi geceler kızlar
Geceleri karnım böyle daha gergin daha şiş ve beni daha zorluyo. Sanki böyle patlayacak gibi. Gündüz daha yumuşak daha rahatım bende. Sizde de akşamları böyle oluyo normal mi acaba?

Merhaba..ya dün gece benimde boğazımdan gitmek geçmek bilmeyen bi balgam vardı hırıltı yapip durdu eşime karşı bile rahatsız oldum. Bugün daha iyiyim ama. Kaloriferler de yanıyor ya artık boğazlarımız kuruyor oda etkiliyor sanırım. Bende de tiroid var ama öyle bi etkisi olduğunu duymamistim

İkizlerden birinin dnse kalınlığı sınırda çıktı, cvs yaptırmayı düşünüyoruz, ayrıca zehirli tiroid çıktı ilaç tedavisine başladım, çok ama çok üzgünüm... tecrübelerini benimle paylaşacaklara ihtiyacım var

Canım araştırmaya henüz başlamadım ama özellik olarak aklımda bi kaç şey var, araştırınca sana da bilgi veririrm :)
Bu arada aldığın şeylere baktım maşallah Allahım sağlıkla sıhhatle giydirip süslemeni nasip etsin :))

Ense kalınlığı için bir şey diyemem canım ama ben kendimde tiroid hastasıyım ilac tedavisi başlamış bak korkma doktor takibinde ol ilaçlarını kullan dua et gerisi Allah'a kalmış.
Bi de canım o kadar çok şahit oldum yada duydum ki bebeklerinin sorunlu olduğunu özürlü ihtimali olduğunu falan ama sapasağlam evlatlar doğuran o kadar inssn var ki... Her şey her zaman Allah'ın elinde dua etmek lazım...

Haklısın elbette ama içim bir türlü rahat değil, inş her şey güzel olacak

Öyle diyorlar canım ama bizimkiler yinede küçük olacaklar bizimkiler diğerlerine göre 3-4 hafta daha fazla giyerler gibime geliyor. Evet tarih verir erken gelecek derse öyle alırsın prematüre olanları.

teyzeme yüksek oranda özürlü dendi ama onlar kabullenmişlerdi sınavımız diye kuzenim bir doğdu hiç birşey yok ve şuan ortaokulda ve derece yapan bi çocuk.bol duayla rabbim herşeyin hayırlısını versin

Benimde ondanmı kaynaklanıyor bilmiyorum.2.bucuk aydır balgamla mücadele ediyorum hamileyiz herşeyide tüketemiyoruz geçirmek için.inşallah en kısa zamanda geçer

Arkadaşlar karnimda gerginlik toplanma falan oluyo yürürken zorlanıyorum bazen sizde de oluyo mu bı bı taraf sisiyo bı diğer taraf bazense tam ortada sisiyo

Kızlar lütfen yardım edin.15gunu geckindir lekeyle başlayıp kanamayla devam ediyo.ikizlere hamileyim.17+4gun..normal kanamaydi ara ara artan azalan..bugun 2kere afedersiniz ciger gibi leke geldi küçük bi parça..karnıma agri giriyo.yarin kontrolum var ama cok korkuyorum;(

Yarini bekleme doktorunu ara bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…