- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.857
- 133
- 36
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.821
Canım geçmiş olsun. Allah sağlıklı doğum nasıp etsin. Zamanında gelsin yavruların inşallah. Allah'ım korusun hepinizi...Arkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Allah bağışlasın benimde 5 yaşında oğlum var3 yasini doldurdu.
Çok geçmiş olsun canım inşallah şaka yapmıştır yavruşların sanaArkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Ohh maşallah canım dünyaları almış gelmişsin valla :))Kızlar ben bugün İstanbul’a havuzlu hana gittim kızlarımın alışverişini yapmayahastane çıkışlarını birer takım 10lu, birer takım 5li set aldım, 4takım tulum, 4takım alt üst, 4takım iç dış zıbın, 4tane tek alt, çoraplarını, 2şer tane saç bandlarını aldım kendimede lohusa pijaması, sabahlık, ve anne çantası aldım herşey çok uygundu Ha bide beybinestleri ve nevresim takımları, yatak koruyucuları, alt açmaları ve süs yastıklarını dikeceğimiz kumaşlarını aldık ayy ben çook mutluyum yaaa hayaller hayaller ama çok yoruldum 12 saat ayaktaydım şuan bitik durumdayım
Canım çok heyecanlı ne mutlu birşeydir.darısı biz alışverile çıkacagı günü iple çekenlereKızlar ben bugün İstanbul’a havuzlu hana gittim kızlarımın alışverişini yapmayahastane çıkışlarını birer takım 10lu, birer takım 5li set aldım, 4takım tulum, 4takım alt üst, 4takım iç dış zıbın, 4tane tek alt, çoraplarını, 2şer tane saç bandlarını aldım kendimede lohusa pijaması, sabahlık, ve anne çantası aldım herşey çok uygundu Ha bide beybinestleri ve nevresim takımları, yatak koruyucuları, alt açmaları ve süs yastıklarını dikeceğimiz kumaşlarını aldık ayy ben çook mutluyum yaaa hayaller hayaller ama çok yoruldum 12 saat ayaktaydım şuan bitik durumdayım
Canım inşallah bi sıkıntı olmaz 36 ları görürsünArkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Teşekkür ederimOhh maşallah canım dünyaları almış gelmişsin valla :))
Güle güle kullanın hep birlikte inşallah :)))
Ayıptır sorması bu kadar eşya ne kadar tuttu yaklaşık olarak?
Bi de aldıklarının görsellerini ekleyebilir misin? Bizim için de yol gösterici olur
Ivır zıvır alınacak bir sürü şey var canım yaa benim yaptığım liste 3 sayfa tuttu, bir an önce çıkıp almak lazım sen en iyisini yapmışsın ve uygun fiyata bulmuşsun.. Ankara’da da öyle bi yer var mı acaba? Tüm bunları gidip bi avm’deki markalardan almaya kallsam batarım valla.. buna ayırdığım bütçe 2500 civarı.. tabi bunun içinde sadece kıyafet değil, görüntülü telsizden tut ateşölçere kadar her şey var..Teşekkür ederimvalla aldım daha birşey almamam gerekiyor sadece yıkama seti ve bezleri kaldı alınacak sanırım valla canım kumaşlarla birlikte toplam 1100₺ para harcamışım ama kendime sütyen atlet görüş pedi kremini falanda aldım yarın çekeyim fotoğrafları atayım
Geçmiş olsun canım. Neden oldu ki bu kasılma? Kendinimi yordun
Benim kalp rahatsızlığım da var,5.aydan sonra 25mg ilacıma başlamıştık,bir önceki gün afedersiniz şiddetli bir ishal,su bile içememe,mide sıkıntılarım ve tabi 150nin altına düşmeyen nabızla hastaneye başvurduk,tüm tetkiklerin yapılması ve genel bir muayene yaklaşık 5 saat sürdü ve biz eve döndük,ama sabaha kadar bir dakika bile gözümü kırpmadım,nabzım bir türlü düşmedi,kasılmalar ise 2-3 dakikaya indi,sürekli sertleşiyordu karnım özellikle bir tarafa toplanıp yusyuvarlak tepecikler oluşuyor yarım dakika sonra sönüyordü,aralıklar sıklaştı,NSTde de sancılar doğrulanınca yatışım yapıldı.Canım bir an önce geçsin kasılmaların ve bebişlerin daha uzuuun süre kalsınlar içeride sağlıklıca inşallah.. Kasılmanın olduğunu nasıl anladın? Kasılma nasıl oluyor ben bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ve zamanında kavulursun bebişlerine. Son durumun nedir. Drlar ne diyor herşey yolunda gider inşallahBenim kalp rahatsızlığım da var,5.aydan sonra 25mg ilacıma başlamıştık,bir önceki gün afedersiniz şiddetli bir ishal,su bile içememe,mide sıkıntılarım ve tabi 150nin altına düşmeyen nabızla hastaneye başvurduk,tüm tetkiklerin yapılması ve genel bir muayene yaklaşık 5 saat sürdü ve biz eve döndük,ama sabaha kadar bir dakika bile gözümü kırpmadım,nabzım bir türlü düşmedi,kasılmalar ise 2-3 dakikaya indi,sürekli sertleşiyordu karnım özellikle bir tarafa toplanıp yusyuvarlak tepecikler oluşuyor yarım dakika sonra sönüyordü,aralıklar sıklaştı,NSTde de sancılar doğrulanınca yatışım yapıldı.
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,tek tek yanıtlayamadığım için lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar,hepinize evltleınızşa sağlıklı günler dilerim
Ya o görüntülü telsizi bende istiyorum internetten güzel birşey bulursan banada atarmısın ben ABD den fiyatını öğreneyim bi ordan getirtirim belki çok daha uygun olursa off bitmiyo ihtiyaçlar :) daha tarak ve tırnak makaslarını almadığımı da hatırladım :))Ivır zıvır alınacak bir sürü şey var canım yaa benim yaptığım liste 3 sayfa tuttu, bir an önce çıkıp almak lazım sen en iyisini yapmışsın ve uygun fiyata bulmuşsun.. Ankara’da da öyle bi yer var mı acaba? Tüm bunları gidip bi avm’deki markalardan almaya kallsam batarım valla.. buna ayırdığım bütçe 2500 civarı.. tabi bunun içinde sadece kıyafet değil, görüntülü telsizden tut ateşölçere kadar her şey var..
Toparlanıyorum yavaş yavaş ama birkaç gün daha takip edecekler burdaCanım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ve zamanında kavulursun bebişlerine. Son durumun nedir. Drlar ne diyor herşey yolunda gider inşallah
Benim sadece normal ultrasonla bakıldı ense kalınlığına. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yaşınızdan dolayı demiş olabilirlerGebeliği ilerlemiş arkadaşlara sorum olucak kadındoğum durum 11 hafta riskli gebelik dr u tarafından ense kalınlığına bakılması gerekiyor dedi riskli Doğum dr buldum 12 16 haftalar arası 3 boyutlu çekilmesi gerekiyormuş çokda pahalı siz bu tetkikleri yaptırdınızmı yaşım dolayısıyla amniyosentez yapılır diyede endişeliyim
Cok guzeller masallah rabbim hayirli saglikli evlatlar etsinEki Görüntüle 2068898 Eki Görüntüle 2068899 Eki Görüntüle 2068900 Eki Görüntüle 2068901 Eki Görüntüle 2068902 Aldıklarımın bir kısmı kızlar :) bazılarını yüklemedi niyeyse, tabi bide bunlar x2 :) birazdan misafirim gelecek müsait bi zamanda diğerlerini de çeker atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?