2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

15 gündür beklemeniz bile hata bence. Umarım herşey yolundadır çok geçmiş olsun yarın bizide haberdar edin

Rahim aagzina baktir kapali mi acik mi uzunlugi nasil hic bekleme ara doktoru

Geçmiş olsun canım. Acile gitmedinmi bi bakarlardı. İnşallah bir şey olmaz

Aynen böyle şeyler duyuyorum. Hamileyiz her ne kadar doktorlar ultrasonlar olsa da karnınızın içi kapalı bir kutu Rabbimden başka kim bilir içini...

Hiç kanaması olup sonra biten oldu mu arkadaşlar.bebislere bisey olmadan
Canım geçmiş olsun inşallah iyidir bebişler benim hiç kanamam olmadı ilk baştan buyana ama kanama yaşayan çok arkadaş oldu burda gayet sağlıklı devam ediyor hamilelikleri inşallah sende yarın güzel haberler verirsin bize

Kızlar sanırım kızlarımızın adını koyduk :) arkadaşlardaydık bugün oturup isim araştırıp liste yaptık :) sonra o isimlerden 6çift isim seçtik yazdık kura çektik “Alisa - Pamira” çıktı kurada benim içime sindi ama eşim bi kararsız kaldı bence oldu yaa süz Ne diyorsunuz

Bu arada hiç gitmedin mi acile kontrole.genelde iğne verirler senin durumundakilere ihmal etme canım inşallah hiç birşey olmaz bol bol dinlen

Selam kizlar..
zorlu bir 1 haftanin ardindan anca yaziyorum..
hastaneye yatisim yapildi erken dogum riskinden maalesef biraz hafife aldim sanirim.. cok is yaptim fazla agirlasmadan dedim evi dip köse dolaplari indirdim.. malum kizimda var... pisman oldum yani yaptigim islerden ötürü..
Doktorumunda yüregi agzina geldi bebekler gelicek sandi cok kötüydüm inanin.. ama rabbime sigindim.. ondan baska siginagim yok duadan baska kalkanimda yok.. Allahim
Kabul buyursun.. gelisimlerini tamamlasin insallah Yavrularim.. daha cok kücükler nolursunuz bana dua edin

Benim de aynı şikayetlerim var, dr parça için kanama oluyor , rahimde biriken kanlar pıhtılaşıyor kan pıhtısı onlar dedi, ayağa kalkma yat dinlen ben öyle yapıyorum hem de doktor tavsiyesi

Çok geçmiş olsun inşallah biseycik olmaz miniklerine içini ferah tut sağ saglim zamanında kavusuruz inşallah hepimiz kaç haftalıksin suan

Aaaaa peki şimdi evdemisin çıktınmı hastaneden canım çook çook geçmiş olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasın, peki ne şikayetle gittin hastaneye of ben çok korkuyorum birşey olacakta ben anlamayacağım rahat davranacağım diye biraz rahat bi insanım çevremdekiler benim yerime yüreği ağzında yaşıyorlar :) dualarım seninle pembem

ne Olduda gittin cnm hastaneye. Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…