- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.861
15 gündür beklemeniz bile hata bence. Umarım herşey yolundadır çok geçmiş olsun yarın bizide haberdar edinKızlar lütfen yardım edin.15gunu geckindir lekeyle başlayıp kanamayla devam ediyo.ikizlere hamileyim.17+4gun..normal kanamaydi ara ara artan azalan..bugun 2kere afedersiniz ciger gibi leke geldi küçük bi parça..karnıma agri giriyo.yarin kontrolum var ama cok korkuyorum;(
Rahim aagzina baktir kapali mi acik mi uzunlugi nasil hic bekleme ara doktoruKızlar lütfen yardım edin.15gunu geckindir lekeyle başlayıp kanamayla devam ediyo.ikizlere hamileyim.17+4gun..normal kanamaydi ara ara artan azalan..bugun 2kere afedersiniz ciger gibi leke geldi küçük bi parça..karnıma agri giriyo.yarin kontrolum var ama cok korkuyorum;(
15gundr beklermiyim canm.2kere acile 1kere normal kontrole gittim.bebeklerde bisey yok.deniliyo.ama niye boyle oluyo anlamıyorum15 gündür beklemeniz bile hata bence. Umarım herşey yolundadır çok geçmiş olsun yarın bizide haberdar edin
Bakmisti gayet iyi demisti.iki kere igne yedim.gunde 2krere progestan kullaniyorm.ama karnim agrimiyodu..oyle bi leke de gelmemistiRahim aagzina baktir kapali mi acik mi uzunlugi nasil hic bekleme ara doktoru
Geçmiş olsun canım. Acile gitmedinmi bi bakarlardı. İnşallah bir şey olmazKızlar lütfen yardım edin.15gunu geckindir lekeyle başlayıp kanamayla devam ediyo.ikizlere hamileyim.17+4gun..normal kanamaydi ara ara artan azalan..bugun 2kere afedersiniz ciger gibi leke geldi küçük bi parça..karnıma agri giriyo.yarin kontrolum var ama cok korkuyorum;(
Sagol canım.gittim kackere de.alismistim artik normal kanamaya ama karon +grisiyla oyle bi leke gelince telaslandim.yarn sabh gitcem diyede gitmedim acikcasiGeçmiş olsun canım. Acile gitmedinmi bi bakarlardı. İnşallah bir şey olmaz
teyzeme yüksek oranda özürlü dendi ama onlar kabullenmişlerdi sınavımız diye kuzenim bir doğdu hiç birşey yok ve şuan ortaokulda ve derece yapan bi çocuk.bol duayla rabbim herşeyin hayırlısını versin
Canım geçmiş olsun inşallah iyidir bebişler benim hiç kanamam olmadı ilk baştan buyana ama kanama yaşayan çok arkadaş oldu burda gayet sağlıklı devam ediyor hamilelikleri inşallah sende yarın güzel haberler verirsin bizeHiç kanaması olup sonra biten oldu mu arkadaşlar.bebislere bisey olmadan
Bu arada hiç gitmedin mi acile kontrole.genelde iğne verirler senin durumundakilere ihmal etme canım inşallah hiç birşey olmaz bol bol dinlenKızlar lütfen yardım edin.15gunu geckindir lekeyle başlayıp kanamayla devam ediyo.ikizlere hamileyim.17+4gun..normal kanamaydi ara ara artan azalan..bugun 2kere afedersiniz ciger gibi leke geldi küçük bi parça..karnıma agri giriyo.yarin kontrolum var ama cok korkuyorum;(
Benim de aynı şikayetlerim var, dr parça için kanama oluyor , rahimde biriken kanlar pıhtılaşıyor kan pıhtısı onlar dedi, ayağa kalkma yat dinlen ben öyle yapıyorum hem de doktor tavsiyesiKızlar lütfen yardım edin.15gunu geckindir lekeyle başlayıp kanamayla devam ediyo.ikizlere hamileyim.17+4gun..normal kanamaydi ara ara artan azalan..bugun 2kere afedersiniz ciger gibi leke geldi küçük bi parça..karnıma agri giriyo.yarin kontrolum var ama cok korkuyorum;(
Pardon bnde dedim 15 gün beklenir mi şaşırdım. Bı sorun yoktur inşallah yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz15gundr beklermiyim canm.2kere acile 1kere normal kontrole gittim.bebeklerde bisey yok.deniliyo.ama niye boyle oluyo anlamıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah biseycik olmaz miniklerine içini ferah tut sağ saglim zamanında kavusuruz inşallah hepimiz kaç haftalıksin suanSelam kizlar..
zorlu bir 1 haftanin ardindan anca yaziyorum..
hastaneye yatisim yapildi erken dogum riskindenmaalesef biraz hafife aldim sanirim.. cok is yaptim fazla agirlasmadan dedim evi dip köse dolaplari indirdim.. malum kizimda var... pisman oldum yani yaptigim islerden ötürü..
Doktorumunda yüregi agzina geldi bebekler gelicek sandicok kötüydüm inanin.. ama rabbime sigindim.. ondan baska siginagim yok duadan baska kalkanimda yok.. Allahim
Kabul buyursun.. gelisimlerini tamamlasin insallah Yavrularim.. daha cok kücüklernolursunuz bana dua edin
48 le kaldım 58 zim.Arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç hafta kaç kilo aldınız?
Aaaaa peki şimdi evdemisin çıktınmı hastaneden canım çook çook geçmiş olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasın, peki ne şikayetle gittin hastaneye of ben çok korkuyorum birşey olacakta ben anlamayacağım rahat davranacağım diyeSelam kizlar..
hastaneye yatisim yapildi erken dogum riskindenmaalesef biraz hafife aldim sanirim.. cok is yaptim fazla agirlasmadan dedim evi dip köse dolaplari indirdim.. malum kizimda var... pisman oldum yani yaptigim islerden ötürü..
Doktorumunda yüregi agzina geldi bebekler gelicek sandicok kötüydüm inanin.. ama rabbime sigindim.. ondan baska siginagim yok duadan baska kalkanimda yok.. Allahim
Kabul buyursun.. gelisimlerini tamamlasin insallah Yavrularim.. daha cok kücüklernolursunuz bana dua edin
ne Olduda gittin cnm hastaneye. Cok geçmiş olsunSelam kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?