- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.241
Ayy kizlar ya ben bu grubu cok sevdim. Ne demisler "seviyorsan soyle"...ozellikle muhabbetimizin daha eski oldugu arkadaslar ozelsiniz benim icin....
Evet ben de park beşik almayı düşünüyorum.. zaten kişilik gelişimleri için ilk 5 ay aynı yatakta yatmalarını öneriyor doktorlar. O yüzden ilk aylarda aynı yatakta yatırıcam. İkisi de erkek bebişlerimin. Tek yumurta ikizi bizimkisi :)Ben oda düşünüyorum yatak odam küçük beşik sığmaz zaten belki son zaman maddi durumlarda sıkıntı olmaz ikiz park beşiği varmış 6.7 aya kadar kullanıyorsun belki yatak yanınA anca o sığar belki ilk aşama için alabilirim.senin cinsiyetleri ne
Cnm okadar bozuk ki moralim . Zaten tiroid fazla çalışıyor Hiper tiroid tanısı koydu bitane ilaç yazı yarım sabah yarım akşam içiçem yani hapı ikiye kırıp. Kızlar görümcem de eczacı ilaç için iyi şeyler söylemiyo ama kullanmasan da zeka geriligi ni tetikler dedi kullanıyorum bakalım . Böyle problem atlatan varmı aranızda ?Canim tsh zaten 0.5- 1.5 lerde olmali..ideal 1.0 ...
Yüksek tsh bebegin zihinsel gelisimini Allah korusun etki edebiliyo...
O yüzden cooookta fazla düsük degil yani degerin.. ve düsük deger zaten gebelikte cokta sorun degil.. yüksek deger asil problem... doktorun seni yönlendirecektir dengeyi saglamak icin...
evet ikiz gebelikte tsh daha cok etkileniyo.. cünkü hormonlar 2 kat devir aliyo...
Moralini bozma lütfen caresiz bisey
Degil..
Canım benimde troidim yükseldiği için ilaç verdi dr 7.haftamdan buyana levotron kullanıyorumCnm okadar bozuk ki moralim . Zaten tiroid fazla çalışıyor Hiper tiroid tanısı koydu bitane ilaç yazı yarım sabah yarım akşam içiçem yani hapı ikiye kırıp. Kızlar görümcem de eczacı ilaç için iyi şeyler söylemiyo ama kullanmasan da zeka geriligi ni tetikler dedi kullanıyorum bakalım . Böyle problem atlatan varmı aranızda ?
Cnm okadar bozuk ki moralim . Zaten tiroid fazla çalışıyor Hiper tiroid tanısı koydu bitane ilaç yazı yarım sabah yarım akşam içiçem yani hapı ikiye kırıp. Kızlar görümcem de eczacı ilaç için iyi şeyler söylemiyo ama kullanmasan da zeka geriligi ni tetikler dedi kullanıyorum bakalım . Böyle problem atlatan varmı aranızda ?
Arkadaşlar yine ben ya böbrek ağrısı çeken oldu mu hiç aranızda geçen akşam acillik oldum idrar tahlili yaptılar biraz enfeksiyon çıktı ilaç verdi taş var mı diye baktılar ultrason da çıkmadı çok şükür ama ara ara çok şiddetli ağrıyo dayanamayınca Parol içiyorum hergun icmm zararlı olur mu ki
Evet ben de park beşik almayı düşünüyorum.. zaten kişilik gelişimleri için ilk 5 ay aynı yatakta yatmalarını öneriyor doktorlar. O yüzden ilk aylarda aynı yatakta yatırıcam. İkisi de erkek bebişlerimin. Tek yumurta ikizi bizimkisi :)
Benimkiler hep biri sağda biri solda oluyor en son gittiğimde kafa kafaya vermişlerdiKIZLAR BIDE BISEY SORCAM:
En son ultrasonda bebisleriniz nasil yatiyordu? Hangi pozisyondaydi ikisi?
Benimkiler hep biri sağda biri solda oluyor en son gittiğimde kafa kafaya vermişlerdi
Benimde merak ettiğim en bebişleriniz kaç gr dı hangi haftada
Benimde salı gün şeker yüklemem var hemde ayrıntılı ultrasona gireceğiz teyzesi çok heyecanlıyım şimdiden onları detaylı detaylı göreceğim diyeBenim önümüzdeki hafta insallah randevum var sorucam canim..
bide seker yüklemesi var
InsaAllah biseycik cikmaz...
Ne kadar süre aynı yatakta yatırmayı düşünüyorsun canım? Maksimum 7-8 ay diyorlar sonra hep birbirlerinin üstüne çıkıyorlarmış:)Bende nasip olursa ins. Ikisini ayni yatakta yatirmayi düsünüyorum..
Benimde salı gün şeker yüklemem var hemde ayrıntılı ultrasona gireceğiz teyzesi çok heyecanlıyım şimdiden onları detaylı detaylı göreceğim diye
Ne kadar süre aynı yatakta yatırmayı düşünüyorsun canım? Maksimum 7-8 ay diyorlar sonra hep birbirlerinin üstüne çıkıyorlarmış:)
Benimkiler karnımda altlı üstlü duruyorlar. Biri tam göbek deliğimde duruyor, ben esnedikçe derin nefes aldıkça bile göbek deliğim acıyor artık.. kafasını tam oraya dayıyor.. diğer minnoşum da kasığımda duruyor. En son üsttekinin ayağı alttakinin kafasındaydı :) :)
Dmrz ikisi de 300 gr civarındaydı canım.. biri daha geriden geliyor beslenme kanalı eksik olduğu için
Ayyy inşallah bişeyciğimiz çıkmaz canikomAyyy hadi hayirli haberler alalim hepimiz önümüzdeki hafta.. insaAllah ne sekerimiz cikar ne biseyminnoslarinda insaAllah iyidir... isim finallesstirdiniz mi? Bizim hala belli degil..
Ohhh mis valla 4 prensesin pijama partisi, aç kapıyı biz de gelelimValla bilmem ne kadar yatiririm canim..gelisimlerine göre.. baktim birbirlerini uyandirmaya baslarlarsa o zaman ayiririm
Herhalde.. ama ilk aylarda problem olmaz insaAllah beraber yatmak.. suanda zaten gözümde pek canlandiramiyorum.. kizim 1.5 yasinda yanimizda yani kendi yataginda yatiyor.. e simdi bide insaAllah yanimiza 2 minnos.. pijama
Partisi yapariz artik insaAllah..
Ama su 4moms u bütün ikiz analari övüyoo.. 2. el uyguna buldum.. simdi sponsor ariyorum alicakli bize
Ohhh mis valla 4 prensesin pijama partisi, aç kapıyı biz de gelelim
4moms’ı sen söyledikten sonra araştırdım evet memnunlar ama gerçekten pahalı.. bi de iki tane almak lazım.. napsak bilemedim
Benim oğluşlarım olsa olsa uğur böcüğü olur bi kereCiceklerin arasinda böcekler hic olur mu yababamiz kizar
Evet iste pahali... sponsor lazim.. ben 2. el tertemiz buldum yarisindan daha cok ucuza..
anakucak tazinda bisey lazim olucak.. cogu ikiu anne diyo elin kolun oluyo diye.. illa 4moms olucak diye bisey yok.. elktrikli baska uygun olanlarda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?