Merhaba herkese doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun diyeyim. Bebeklerim doğali 34 gün oldu fakat ben onlar sanki hep yanimdaymis gibi hissediyorum...Mamayı günde 4 kere veriyorum aptamil prematil kullandik ilk bi bucuk hafta gaz sorunu olunca hipp organik aldirdim bi sıkıntımız yok cok huzursuz bebekler değiller geceleri sadece emziriyorum mama yok 1. Ay aşimizi olduk o gece cok huysuzdular. doğum kilolari 2200 2380 idi hastaneden ciktiktan sonra 2100 ve 2180 oldular birinci ayimizda 3300 olmuş ikiside bebeklerimi önce emziriyorum sonra mama fakat mamayi daha bi iştahli içiyolar. Bende gayet iyim uykusuzluk hariç :) cok ayakta kalirsam dikislerim kızariyo tek sikayetim bu
[/QUOT
Iyi kilo almışlar siz kaçıncı hafta doğum yaptınız ben pazartesi yapcam ama benim.cok sıkıntılarım.var şeker çok yüksek bacak pıhtı atti kan sulandırıcı kullanıyorum sinirlerime.baski yapmislar sol kol his kaybı vat artı kasik fıtığı olmusum doktor ole dedi doğumdan sonrada damar ameliyatı olcam sağ bacağım damarı sertleşmiş bozulmuş ikizlerden bana biri sürü hastalık kaldi şuan icin allah beterinden saklasin oyuzden ameliyattan korkuyorum bakımlarını hiç düşünmüyorum bi şekilde bakiliyolar. Benim ilk.kizim hiç uyumazdı. Insallah sağlıkla sizin gibi dünyaya getiririz bebekleri ama dünyanın en zor şeyi anne olmaksa ondanda zor olanı ikiz bebek dünyaya geyirmekmis onu herkese soluyorum bence mucize olan onlar olduğu kadar bi okadarda biz mucizeyiz ınsallah allah hakkımızda hayırlısını nasip eder