2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım bende kusmak ve nefes darlığı çok fazla midem beni mahvetti o yüzden alınsın istiyorum
Benim bebeklerim çok küçükler doktor daha fazla beklemenin anlamı yok içeride gelismiyorlar dedi
Geçen hafta salı biri 1500 kusur
Diğeri 1700 kusur du
Haftaları iyi ama kilolarindan dolayı sanırım küveze giricekler
Oysaki o kadar da eve onlarla dönmek istiyordum
Aynen bende çok kotuyum mide bulantisindan uyuyamiyorum 4 gündür ilaçla yatıyorum uyku yok yürüyemiyorum kasıklarına dayanmışlar sanirim ben zaten sezeryan günü alamazsam sanirim suyum gelcek normal doğum başlıcak ben 2.500 gr olacaklarını düşünmüyorum sanki daha küçükler ınsallah sıkıntı çıkmaz kuvez çok korkutucu deil ben ondan korkmuyorum Kuveze girip sağlıklı çıksınlar onları evde beslemek çok.zor çünkü beslemede morarıyorlar yutamıyorlar onları yaşamaktansa Kuveze girmeleri daha mantikli bence anne iyi olunca onlar artik iyi olur biz 36 yi tamamlıyoruz. Bende bugün gün alcam ınsallah doktorum uzak bi tarihe vermez ama ben 24 eylül düşünüyorum bakalim once hangimiz doğurursa burdan yazsın bebeklerin durumunu

Aynen bende çok kotuyum mide bulantisindan uyuyamiyorum 4 gündür ilaçla yatıyorum uyku yok yürüyemiyorum kasıklarına dayanmışlar sanirim ben zaten sezeryan günü alamazsam sanirim suyum gelcek normal doğum başlıcak ben 2.500 gr olacaklarını düşünmüyorum sanki daha küçükler ınsallah sıkıntı çıkmaz kuvez çok korkutucu deil ben ondan korkmuyorum Kuveze girip sağlıklı çıksınlar onları evde beslemek çok.zor çünkü beslemede morarıyorlar yutamıyorlar onları yaşamaktansa Kuveze girmeleri daha mantikli bence anne iyi olunca onlar artik iyi olur biz 36 yi tamamlıyoruz. Bende bugün gün alcam ınsallah doktorum uzak bi tarihe vermez ama ben 24 eylül düşünüyorum bakalim once hangimiz doğurursa burdan yazsın bebeklerin durumunu
Haklısın canım bakalım artık neler olacak
Tabiki yazarım benim şuan için bi aksilik olmazsa inşallah 25 eylul salı
Bakalım senin doktorun sana ne zaman için gün verecek

Kizlar masallah ne guzel haftalara gelmissinjz.
Konusu gecmis ben hem biberon veriyorum hem emziriyorum . Mama da aliyorlar . Sütümü de sagip veriyorum . Emmeleri dogduklarindan beri mükemmel degil . Galiba kuvezden de biberon aliskanliklari kaldi. Evde de kullaniyorus eve geldigimizden beri. Memede sut varken bile ac ayriliyorlardi. Hala daha oyleler .Surekli emzirmeye calisiyorum ugrasiyorum. Gogsumu bosaltamiyorlar bebeklerim . Uyukluyorlar falan .. bizim maceramiz boyle gidiyor

Konusu gecmis ben hem biberon veriyorum hem emziriyorum . Mama da aliyorlar . Sütümü de sagip veriyorum . Emmeleri dogduklarindan beri mükemmel degil . Galiba kuvezden de biberon aliskanliklari kaldi. Evde de kullaniyorus eve geldigimizden beri. Memede sut varken bile ac ayriliyorlardi. Hala daha oyleler .Surekli emzirmeye calisiyorum ugrasiyorum. Gogsumu bosaltamiyorlar bebeklerim . Uyukluyorlar falan .. bizim maceramiz boyle gidiyor
Aklimdada sen vardin canim insallah benimkikerde emerler

Sağol canım ben hep sizi takip ediyordum inşallah sizin haftalara gelirim diyordum bak siz doğurdunuz bizde ileri haftalara geldik elhamdülillah

İnşallah doyasıya emzirirsiniz . İkiz emzirmek cok zaman alsada cok muthis . Dedigim gibi beninkilerin performansı hala cok iyi degil zamanla duzelir insallah umudum var :)

Bizi takip ederken bizden daha iyi haftalara ulastiniz maşallah sizlere . Rabbim kucaklamayida nasip etsin

İnşallah doyasıya emzirirsiniz . İkiz emzirmek cok zaman alsada cok muthis . Dedigim gibi beninkilerin performansı hala cok iyi degil zamanla duzelir insallah umudum var :)

Bizi takip ederken bizden daha iyi haftalara ulastiniz maşallah sizlere . Rabbim kucaklamayida nasip etsin
Sağol allah razı olsun inşallah bol bol emer bebişlerin
Hafta olarak iyiyiz hamd olsun kilo olarak zayıfız ondan dolayı kuveze girer mi sence
Seninkilerde 1 hafta kadar kaldılar galiba

Sağol canım ben hep sizi takip ediyordum inşallah sizin haftalara gelirim diyordum bak siz doğurdunuz bizde ileri haftalara geldik elhamdülillah
Bugün gittim doktora çocuklar çok sıkışmış ölçüm alamadı zaten Bide benim kalp damar doktorum 36 da aldir kendini riske atma demişti oyuzden dokotr pazartesi alalim dedi yüzde 90 pazartesi olmazsa salı ameliyata alcak Kuveze girerler diye düşünüyorum dedi benim.sekerkm. var çünkü bebeklerde yüksek olabilir dedi nide en az 2 gün hastane kalırsın dedi bakalim hayirlisi ınsallah günümüze kadar bekleriz supriz yapmazlar.

Bugün gittim doktora çocuklar çok sıkışmış ölçüm alamadı zaten Bide benim kalp damar doktorum 36 da aldir kendini riske atma demişti oyuzden dokotr pazartesi alalim dedi yüzde 90 pazartesi olmazsa salı ameliyata alcak Kuveze girerler diye düşünüyorum dedi benim.sekerkm. var çünkü bebeklerde yüksek olabilir dedi nide en az 2 gün hastane kalırsın dedi bakalim hayirlisi ınsallah günümüze kadar bekleriz supriz yapmazlar.
Hadi hayırlısı inşallah kazasız belasız olsun desene hemen hemen aynı günlerde doğuruyoruz tabi inşallah bi sorun çıkmazsa
Sen pazartesi tam olarak kaç haftalık oluyorsun

Sağol allah razı olsun inşallah bol bol emer bebişlerin
Hafta olarak iyiyiz hamd olsun kilo olarak zayıfız ondan dolayı kuveze girer mi sence
Seninkilerde 1 hafta kadar kaldılar galiba

Allah simdiden kolaylik versin . 2 kilonun altiysa girebilirler. Benim 12 gun kaldılar.Kuvezde cok akisli biberon vermezler inşallah aninda alısiyorlar. En cokta ona dikkat et canım

Merhaba herkese doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun diyeyim. Bebeklerim doğali 34 gün oldu fakat ben onlar sanki hep yanimdaymis gibi hissediyorum...Mamayı günde 4 kere veriyorum aptamil prematil kullandik ilk bi bucuk hafta gaz sorunu olunca hipp organik aldirdim bi sıkıntımız yok cok huzursuz bebekler değiller geceleri sadece emziriyorum mama yok 1. Ay aşimizi olduk o gece cok huysuzdular. doğum kilolari 2200 2380 idi hastaneden ciktiktan sonra 2100 ve 2180 oldular birinci ayimizda 3300 olmuş ikiside bebeklerimi önce emziriyorum sonra mama fakat mamayi daha bi iştahli içiyolar. Bende gayet iyim uykusuzluk hariç :) cok ayakta kalirsam dikislerim kızariyo tek sikayetim bu :emir_bebek::KK12:

Merhaba herkese doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun diyeyim. Bebeklerim doğali 34 gün oldu fakat ben onlar sanki hep yanimdaymis gibi hissediyorum...Mamayı günde 4 kere veriyorum aptamil prematil kullandik ilk bi bucuk hafta gaz sorunu olunca hipp organik aldirdim bi sıkıntımız yok cok huzursuz bebekler değiller geceleri sadece emziriyorum mama yok 1. Ay aşimizi olduk o gece cok huysuzdular. doğum kilolari 2200 2380 idi hastaneden ciktiktan sonra 2100 ve 2180 oldular birinci ayimizda 3300 olmuş ikiside bebeklerimi önce emziriyorum sonra mama fakat mamayi daha bi iştahli içiyolar. Bende gayet iyim uykusuzluk hariç :) cok ayakta kalirsam dikislerim kızariyo tek sikayetim bu :emir_bebek::KK12:
Maşallah maşallah ne güzel
Kaçıncı haftada doğum yapmıştın

Merhaba herkese doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun diyeyim. Bebeklerim doğali 34 gün oldu fakat ben onlar sanki hep yanimdaymis gibi hissediyorum...Mamayı günde 4 kere veriyorum aptamil prematil kullandik ilk bi bucuk hafta gaz sorunu olunca hipp organik aldirdim bi sıkıntımız yok cok huzursuz bebekler değiller geceleri sadece emziriyorum mama yok 1. Ay aşimizi olduk o gece cok huysuzdular. doğum kilolari 2200 2380 idi hastaneden ciktiktan sonra 2100 ve 2180 oldular birinci ayimizda 3300 olmuş ikiside bebeklerimi önce emziriyorum sonra mama fakat mamayi daha bi iştahli içiyolar. Bende gayet iyim uykusuzluk hariç :) cok ayakta kalirsam dikislerim kızariyo tek sikayetim bu :emir_bebek::KK12:[/QUOT
Iyi kilo almışlar siz kaçıncı hafta doğum yaptınız ben pazartesi yapcam ama benim.cok sıkıntılarım.var şeker çok yüksek bacak pıhtı atti kan sulandırıcı kullanıyorum sinirlerime.baski yapmislar sol kol his kaybı vat artı kasik fıtığı olmusum doktor ole dedi doğumdan sonrada damar ameliyatı olcam sağ bacağım damarı sertleşmiş bozulmuş ikizlerden bana biri sürü hastalık kaldi şuan icin allah beterinden saklasin oyuzden ameliyattan korkuyorum bakımlarını hiç düşünmüyorum bi şekilde bakiliyolar. Benim ilk.kizim hiç uyumazdı. Insallah sağlıkla sizin gibi dünyaya getiririz bebekleri ama dünyanın en zor şeyi anne olmaksa ondanda zor olanı ikiz bebek dünyaya geyirmekmis onu herkese soluyorum bence mucize olan onlar olduğu kadar bi okadarda biz mucizeyiz ınsallah allah hakkımızda hayırlısını nasip eder

X