- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.161
Kesinlikle öyle demek istemiş bence
Harikaymissss...
bende o kadar aldim canim
Bide hafta ilerledikce dünyalari yiyesim var.....
doktorum kesinlikle diyet yapmamami ama dengeli ve saglikli beslenmemi söyledi...
sanirim nutellayi ekmeksiz ye demek istedi....
Hayırlısı olsun :) o zaman bnde gireyim ultrason a teşekkür ederim cevabınız için peki bebek başına ücret alınıyor diye duydum doğru muCanım zorunlu değil bildiğim kadarıyla. Bebeğin bütün organlarını tüm kan akışını ve sağlıklı olup olmadığını her şeyi analiz ediyorlar. Bu gerekli bence çünkü mesela benim bebeklerimden birinin göbek kordonunda beslenme kanalı damarı eksik. Bunu gördüğü an doktorum hemen yenidoğan yoğunbakım doktorunu aradı bu bilgiyi paylaştı ve doğum anında hazır bulunmaları gerektiğini söyledi.
Yani önceden tespit edilen durumun önlemini alabiliyorlar.
Bebeklerin ilerideki hayatı için bilgiler verebiliyorlar. Benimkilerin beyindeki kordinasyon merkezi iyi durumdaymış ve kesin sayısalcı olacaklar dedi doktor
Bakalım ilerleyen yıllarda görcez :)
Evet normalde 240 tl idi iki bebek olunca 480 tl istediler. Bir saat civarında sürüyor çok detaylı şekilde inceleniyor bebeklerHayırlısı olsun :) o zaman bnde gireyim ultrason a teşekkür ederim cevabınız için peki bebek başına ücret alınıyor diye duydum doğru mu
Tamam teşekkür ederim tekrarEvet normalde 240 tl idi iki bebek olunca 480 tl istediler. Bir saat civarında sürüyor çok detaylı şekilde inceleniyor bebekler
Hayırlısı olsun :) o zaman bnde gireyim ultrason a teşekkür ederim cevabınız için peki bebek başına ücret alınıyor diye duydum doğru mu
Allah Allah bu ne ya adım attığın şeyde para. Napalm bebislerimiz sağlıklı olsun onlara güzel baksınlar da gerisi önemli değil artikBizim hastane hem bebek basi para hemde doktorun muayene ücretini istiyir.250 tek bebek 95 de muayen uceeti
Kesinlikle öyle demek istemiş bence
İştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum.. bi de artık evdeyim ya sürekli ye iç yat modundayım. Çalışıyorken yemek yemeye fırsat bulamıyordum şimdi onun acısını çıkarıyorum sanırım
9 kg almakla yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi. Kendimi duba gibi hissetmeye başladım çünkü
Allah Allah bu ne ya adım attığın şeyde para. Napalm bebislerimiz sağlıklı olsun onlara güzel baksınlar da gerisi önemli değil artik
Evet canım fırsatçılık yapıyorlar. Sağlıklı sıhhatli hamilelik sağlıklı sıhhatli bı doğum nasip eder inşallah Allah hepimizeAynen oyle canım cok takmiyorsun ilk duyunca bi sok olduk toplam 600 lira. Ama artik herseyi paraya cevirmeye başladılar. Onlarin saglik haberleri gelsin insallah da giden paramiz olsun.
Duba gibimi?oda bisey mi canim.. ben kendimi deniz aygiridan balinaya dönüsmüs gibi hissediyorum...
ocak şubat gibi halimizi düşünemiyorum o zaman
Kızına olan hamileliğinde toplam kaç kilo almıştın canım?
Ben 6kilo aldım ya karnımda aman aman Yok millet hiç ikiz gibi değilsin diyorKızlar günaydın..
Şimdiden 9 kg almış bir ikiz anası olarak süper bi formül buldum
https://instagram.com/p/Bask9vGjqSF/
Bebekleri yatırın anakucağına sonra gitsin kilolar
Ay valla ben hesap yapmayı bıraktım homili gırtlak yiyorum14 .. dogumdan sonra 9u gitti.. 5i hediye kaldionuda sporla verdim.. tedaviye kilolu baslamak istemedim.. 58 ile hamile kalmistim kizima.. 52 ye düstüm tedaviden önce ... bu isi insallah en fazla 18 kilo ile kapatiriz ya
Ayy o da güzelmiş kuzum ben dünyaları yiyorum bi saat sonra yine açımBen 6kilo aldım ya karnımda aman aman Yok millet hiç ikiz gibi değilsin diyorsinirim bozuluyor hergün tartılıyorum 100gr alsam seviniyorum ama çokda yiyemiyorum eşim kızıyor napıyosun diyetmi yapıyorsun çok az yiyorsun diye ama yok almıyor midem hazmedemiyorum
Ilk hamilelikte göbek cikmiyo öyle.. ikizde olsa.. hiiiic moralini bozma canisi... son 2 ayda baya bi cikarBen 6kilo aldım ya karnımda aman aman Yok millet hiç ikiz gibi değilsin diyorsinirim bozuluyor hergün tartılıyorum 100gr alsam seviniyorum ama çokda yiyemiyorum eşim kızıyor napıyosun diyetmi yapıyorsun çok az yiyorsun diye ama yok almıyor midem hazmedemiyorum
Ay valla ben hesap yapmayı bıraktım homili gırtlak yiyorum
Ayy o da güzelmiş kuzum ben dünyaları yiyorum bi saat sonra yine açım
Bi de şimdi evde olunca bildiğin mutfak kurdu oldum gir çık bişey ye modundayım.. 6 kg normal takma kafana, anormal olan bizimkisi
Göbek büyüklüğüne gelince kadir çöpdemirle yarışır pozisyona gelmek üzereyim
Amaaan boşver ye ben 5sene boyunca hamile kalınca boğulurcasına yemek yemeyiAy valla ben hesap yapmayı bıraktım homili gırtlak yiyorum
Ayy o da güzelmiş kuzum ben dünyaları yiyorum bi saat sonra yine açım
Bi de şimdi evde olunca bildiğin mutfak kurdu oldum gir çık bişey ye modundayım.. 6 kg normal takma kafana, anormal olan bizimkisi
Göbek büyüklüğüne gelince kadir çöpdemirle yarışır pozisyona gelmek üzereyim
Ilk hamilelikte göbek cikmiyo öyle.. ikizde olsa.. hiiiic moralini bozma canisi... son 2 ayda baya bi cikar[/QU
Geçen hastanede arkadaşımla karşılaştım benden 2hafta önde ve daha büyük göbeği varee ben ikizim daha çok olsun istiyorum
Ahahha ben senin her halini severim kuzuuummmGöbegimle sev beni...(not: balina anne)
Amaaan boşver ye ben 5sene boyunca hamile kalınca boğulurcasına yemek yemeyi30kg almayı herşeyi aşerip millete eziyet etmeyi hayal ettim ve şuan hiç birini yapamıyorum
Ya ben cipsde yedimAhahha ben senin her halini severim kuzuuummmyavrularımın pembiş teyzesi, tüp bebek sürecinde desteğini üzerimizden hiç çekmeyen biricik pembişimizsin sen bizim
Aynılarını ben de hayal etmiştim canım, hiçbir şeyi kısıtlamadan sürekli yiyeceğim diye hayal kuruyordum ama bun sefer de bebişlerime kıyıp yiyemiyorum zararlı şeyler.. ne zamandır şu reklamlarda gördüğüm fırından cips çekiyor canım ama yemeye cesaret edemiyorum.. yavrularımın sağlığı için tutuyorum kendimi napiyim
Sen göbeğin için üzülme, şundan en fazla 20 gün sonra çok şaşıracaksın bir anda büyüyor. İlerleyen zamanlarda göbeğimizle ilerdeki mesafeyi hesaplayamayıp kapılara duvarlara çarpıcaz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?