2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Melek411 sana ve diger kizlara soruyorum ben prameture ve yeni dogan aldim 2 takim kaydum cantaya siz nasil yaptiniz pramature cok kucuk olurmu acaba

Ben hiç premature almadım arkadaşım ya belki de almalıyım . Ben 2 şer tane hastane çıkışı 1 er tane tulum takımı 1 er tane alt üst takım , citcitli badiler falan koydum
Herkes premature koyuyor mu bende merak ettim
N NVLN premature kıyafet aldın mı hiç

:))neden vurdurmadın güldürdünbeni. Maşallah iyi onlar sen sıkma canını. Ye iç yat elinden geldğnce canım. Bende yarın tekrar gitcem yatırır bu sefer sanırım. Valizimi hazırladm

Yok almadım 2 hastane çıkışı bir tulum birer takım da patikli alt ve çıtçıtlı koydm. Ne bileym gerek duymadm o kadar küçük giyisiye yaz günü firil firil giysinler büyük gelirse :)))

Sancın yok ne güzel daha önünde bi 15 gün var kesin gibi tabi belli olmaz da. Alırlar onlar daha merak etme sen son haftalar hızlı alıyorlar. Ya bende yarın soraym diyordm ciğer geliştiricyi kararsz kaldm şimdi.danışaym yinede bi ya erken olma riskim varya benm napalm artık.

Ben aldim canim hatta hemsireler nasil buldunuz genelde bulunmuyor premature takim dedi. Ama bi oglum 2880 dogdugu icin ona olmadi normal tulumlarindan giydirdik ona. 2150 dogan oglum hala premature takim giyiyor:)

:))neden vurdurmadın güldürdünbeni. Maşallah iyi onlar sen sıkma canını. Ye iç yat elinden geldğnce canım. Bende yarın tekrar gitcem yatırır bu sefer sanırım. Valizimi hazırladm
Ay ben bile heyecanlandım şimdi . Yarın haber ver ama bak mutlaka . Girmemezlik etme sakın haaa merakta kalırım 100 kere girerim artık foruma . Allah gönlüne göre versin senin gönlünden geçen hafta neyse bebeklerin için hayırlı olan hafta neyse o olsun inşallah

Yok almadım 2 hastane çıkışı bir tulum birer takım da patikli alt ve çıtçıtlı koydm. Ne bileym gerek duymadm o kadar küçük giyisiye yaz günü firil firil giysinler büyük gelirse :)))

Ya çok da komik olacaklar haa minicik kıyafetler bile büyük gelecek muhtemelen :)

Ben aldim canim hatta hemsireler nasil buldunuz genelde bulunmuyor premature takim dedi. Ama bi oglum 2880 dogdugu icin ona olmadi normal tulumlarindan giydirdik ona. 2150 dogan oglum hala premature takim giyiyor:)

Hadi ya . Kaç takım almıştın ki . Yenidoğanlar çok mu büyük gelmişti . Netten bi bakayım bari . Mağazaya gidemeyeceğim artık

Kizlar benim disim cok ağrıyor dolgum cikmis gebeligin 17 haftasindayim dolgu yapan oldu mu hic disine yada cektiren disciye gittim dogum doktorundan izin al dedi kararsiz kaldim ya riskliyse diye

Girerm ya bende alışkanlık oldu sürekli bakıyorum siteye. Yazarım sonuçları yatışmı çıkışmı:)). Hayırlısı neyse o olur inşallah. Yatsamda 1 hafta daha dursalar daha iyi olcak sanki ya az daha gelişsinler istyorm. Nasip artık bakalm

Ya çok da komik olacaklar haa minicik kıyafetler bile büyük gelecek muhtemelen :)
Çıtçıtlı badiler çok kullanışlı oluyor altlarına da patikli donlardan :)). Toparlar lar zaten allahın izniyle kısa sürede doldururlar büyük te olsa. Hafif kundak ta yapmayı düşünuorum ben üşüyecek havada yok. Hazır alınacaklardan korkmuyorm ya baktm çok büyük hemen eşime aldırırm iki döner makinede sıcakta insan bile kuruyacak iki fir fir asarız kurur giydrirz sağ salim kucağmza alıp eve gelelim de inşallah. Almıcam artık bişey mağzaya değil alışveriş kapısına gidecek halim yok valla

Tamam duruma göre ekleriz hastaneden bı çıkalım da hayırlısıyla haklısın 34 üzerine doldurursun ya bence . Daha bugün doktorum 34 ü doldur gerisini düşünme dedi

Tamam duruma göre ekleriz hastaneden bı çıkalım da hayırlısıyla haklısın 34 üzerine doldurursun ya bence . Daha bugün doktorum 34 ü doldur gerisini düşünme dedi
Benmkide aynı 35 i görsek iyi demişti geçen hafta. Ciğer gelişimi tamamlanıyor sanırım 34 te. Sabahlar olmuyordu bugn hiç olmaz artık bana.

Canim gereksiz yere yaptırma ciğer geliştirici yi ben oğlumda yaptırdım şimdi doktor boşuna yapılan bronslara zarar dedi o zaman bilmiyordum bunu

Benmkide aynı 35 i görsek iyi demişti geçen hafta. Ciğer gelişimi tamamlanıyor sanırım 34 te. Sabahlar olmuyordu bugn hiç olmaz artık bana.

Seninle birlikte sabahlayabilirim istersen inan bak bende heyecanlandım sanki ben yatacağım yarın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…