2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Haftaya sali gidecegim benim hala iki haftada bir kontrol o zaman gun verecek artik bi an once saglikla dogurmak istiyorum insallah cok yoruldum diyet de yapiyorum ya istediklerimi yiyememek de ayri bir üzüntü senin cocuklarin boyunu soyledi mi benim gecen gittigimizde 30 larda demisti cok kisa nden acaba oyle

Diyetin şekerden dolayı değil mi ? Allah kolaylık versin canım ya hepimiz ayrı ama benzer dertler içindeyiz

32 de gittiğimde 39 cm lerdi . Bana benimkilerde kısa kısa gelmisti . Seninkinde bir yanlışlık olmalı . 32 de 42-43 cm falan gösteriyor

Benimki yine yapıyor. Bana soruyor tarif edyorum güzel oluyır yine :))). Lokantadan güzel seçip alıyor yapmak istemezse:)).

Erkekte bilecek ya birşeyler . Yemek konusunda da sorumluluk almaları şart . Sen 4 çocuk ben 3 çocuk zor artik bize hayat :)

Erkekte bilecek ya birşeyler . Yemek konusunda da sorumluluk almaları şart . Sen 4 çocuk ben 3 çocuk zor artik bize hayat :)
Birden kalabalık aile olcaz inşallah dimi:)). Güzel değişik bi heycan içindeym. Kalabalık olmak ta güzel. Herkes gider kardeş kalır. Benm anne baba yok iyiki kardeşlerm var diyorm o yüzden 3-4 çocuk ideal. Öncesi hiç düşünmemiş olsamda iyi ki diyorm şu an

Maşallah canım sevindim kiloları da süper allah nazardan saklasın
Yok benim doktorum bu konu hakkında hiç konuşmadı ben sorarım diyordum unuttum ama haftaya randevum var o zaman sorucam
Sen tam olarak bugün kaç hafta kaç günlük oldun

27+4 oldum.canim . Ben iki doktora gidiyorum kendi doktorum sürekli eğitimde buna arafa sırada gidiyorum kendi doktorum olmadığında kendi doktorum çok rahat bi adam hiç iğneden bahsetmedi ama dünkü doktorum baya önlem almamız gerekiyo dedi kan serumu yapalim dedi benim.kanim 10.1 çok düşükmüş şekeri kontrol altına almalıyız kendi kendine yapamazsın dahiliyeye git dedi doğumda enfeksiyon riski artar şeker yüksek olunca dedi baya temkinli yaklaşıyo. Ama.bemimmi rahat baya

bana da ciger gelistiriciden bahseden olmadi. Erken dogum riskin mi var? Rahim uzunlugina bakildi mi

melek411 canım nasıl geçti kontroln merakla beklyorm. Kaç kilo olmuşlar. Sıkıntı yok dimi. Hap yazdırabildinmi sonunda :))). İyi haberlerini beklyorm

Anladım canım ben bugün 28+2 oldum çok şükür
Siz nasıl hesapliyorsunuz son adet tarihine göre mi trasfer tarihine göre mi

Anladım canım ben bugün 28+2 oldum çok şükür
Siz nasıl hesapliyorsunuz son adet tarihine göre mi trasfer tarihine göre mi
Benimki kendiliğinden oldu bi kizim.vardi zaten kardeş yapalim.ona dedik 5.5 yasind a kizim hamile olduğunu öğrendim sonra 8. Hafta bi kese daha göründü. Son adet tarihime gore hesapladım.yani

Hayirli olsun tatlim. Insaallau bundan sonra sorunlari olmaz. Benim bebislerim de oyleydi cok sukur simdi toparliyorlar

Benimki kendiliğinden oldu bi kizim.vardi zaten kardeş yapalim.ona dedik 5.5 yasind a kizim hamile olduğunu öğrendim sonra 8. Hafta bi kese daha göründü. Son adet tarihime gore hesapladım.yani
Ya maşallah maşallah ne güzel ikiz hamile olmak çok farklı ayrıcalıklı bi durum bence ama kendiliğinden olması apayrı olsa gerek

melek411 canım nasıl geçti kontroln merakla beklyorm. Kaç kilo olmuşlar. Sıkıntı yok dimi. Hap yazdırabildinmi sonunda :))). İyi haberlerini beklyorm

Yok walla yaaa bu doktor da hiç gereği yok dedi zaten beyin gelişimi için o sen 33 haftana geldin şimdiden sonra gerek yok dedi . Kilolarına gelince 1802 biri 1740 diğeri çıktı . 2200 -2300 aralarında doğarlar 36 da doğarsa dedi . Boyları 42 cm biri 41 cm diğeri dedi . Aslında boyları hep ayni gidiyordu .
38. Haftaya kadar durur mu dedim güldü . Hiç ihtimal vermiyorum en fazla 37 dedi :) bende 37 de bayram tatili oluyor 38 de bitiyor bayram dedim . O zaman ya bayramdan önce yada bayramda alınır dedi .
Suları , kan akımları normal dedi . Ciğer gelistirici vuralim istersen dedi tamam dedim vurdurmadan geldim :)

N NVLN nst de normaldi ayrıca . Biraz da o yüzden ciğer geliştirici vurdurmadim . Nette kilo alımını yavaşlatıyor ciğer geliştirici diye okumuştum . Zaten benimkiler minyon . O yüzden cesaret edemedim . Kilo alması için uğraşma senin bedenin 3 er kilodan 6 kiloyu taşımaz dedi . 46 kiloyla hamile kalmıştım beni ufak tefek görüyor :)) yani zaten yapılacak birşey yok artık aldıkları kadar alacaklar ben daha nasıl besleneyimmmm :)

Bakalim sali tekrar soracagim boylarini nasillar.gebelik sekeri cikti iste diyetle dusmeyince insilun yapiyorum.

Melek411 sana ve diger kizlara soruyorum ben prameture ve yeni dogan aldim 2 takim kaydum cantaya siz nasil yaptiniz pramature cok kucuk olurmu acaba

Bakalim sali tekrar soracagim boylarini nasillar.gebelik sekeri cikti iste diyetle dusmeyince insilun yapiyorum.

Yani ben bu olcumlerdnn birşey anlamadım biri başka diğeri başka olcuyor . Bak bugün 41 biri, 42 diğeri çıktı . Sen tek doktora mi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…