2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Adet sancısı gibi ağrın oluyormu senşn. Birde böyle batar gibi bişeyler kasığnda. İyice kendmi dinler oldum ben

Artık olmaya başladı bende de . 20 kilo aldığım için ayaklarım ve belim zorlanıyor . Bazen yemek yaparken sandalye çekiyorum ocağın yanına :)

Ayy güldürdün beni yaa :)) . Benimkilerin günü gününe tutmuyor . Ama şu aralar sağdaki daha hareketli gibi

Adet sancısı gibi ağrın oluyormu senşn. Birde böyle batar gibi bişeyler kasığnda. İyice kendmi dinler oldum ben

Ağrıyı da en çok sol kasıkta hissediyorum . Bende de batma gibi oluyor ama sadece solda . Hatta yarın bunu da soracağım doktora . Neden tek taraf anlayamıyorum

Ağrıyı da en çok sol kasıkta hissediyorum . Bende de batma gibi oluyor ama sadece solda . Hatta yarın bunu da soracağım doktora . Neden tek taraf anlayamıyorum
Doğurcaz canım artık az kaldı oramız buramız diyoruz:)). Bende çarşambaya kadar dayanabilcemmi bilmyorm bugn daha bi ağrılıyım. Tek taraf falan değil komple benm kasık ve belimde ağrı. Bi akrabamızın 1980 ve 2.500 olmuş ikizleri şu an 3. Sınıfa geçtiler ve hiç küveze girmemişler kiloları takıntı yapmayalm vence..sadece dedi 1980 olan kurbağa gibi buruşuktu çok dedi iyi güldüm bende :))

Ayy güldürdün beni yaa :)) . Benimkilerin günü gününe tutmuyor . Ama şu aralar sağdaki daha hareketli gibi
Artık olmaya başladı bende de . 20 kilo aldığım için ayaklarım ve belim zorlanıyor . Bazen yemek yaparken sandalye çekiyorum ocağın yanına :)
Bence az kaldı yemek değil ekmek peynr yicez :)). Ocak şurda dursn

Ay bende kiloyu nasıl taktiysam rüyalarımda söylenenden kilolu bebeklerim doğuyor nasıl seviniyorum . Walla yarıni çok merak ediyorum kaç kg olmuşlar diye . Çok ümitli değilim gerçi :) ben kurbandan sonra doğurabilir miyim ki dayanılır mi da diyorum . Sence mümkün mü 38 e yaklaşmış oluyoruZ

Bence az kaldı yemek değil ekmek peynr yicez :)). Ocak şurda dursn

Benim eşim öyle sebze yemeği yapmayı falan da bilmiyor . Tavuk kızartir durur artık herhalde :) gidişat peynir ekmeğe götürüyor haklısın keşke yanimizda annelerimiz olabilse .. eşim işte , kızım anne anne deyip duruyor birşeyler bekliyor . Çok yalnizim çok :))

A Asecul_8682 canım bugün doktora gidecektin güzel geçmiştir inşallah
Evet gittim.sikinti yok dedi 1100 gr olmuşlar ikiside aynı dedi.agrin olması normal dedi iki tane bebek var falan dedi. 30. Haftada gel ciğer geliştirici yapalim dedi o kafamı karıştırdı. Sizin doktorlar yapmak istedimi size. Erken doğuma karşı biz önlemimizi alalim.dedi.

Kendi adıma konuşaym ben kurbandan sonraya imkansız diyorum. İnşallah dayanırsn merakla beklyorm :)))

Yaa kıyamam kızın da küçük senin ilgi beklyor. Kızartmak bişi değil de o tavuğu temizlermi ocağı etrafı:)).

Yaa kıyamam kızın da küçük senin ilgi beklyor. Kızartmak bişi değil de o tavuğu temizlermi ocağı etrafı:)).

Ordan şuradan yapar da biz gibi titiz davranmaz tabii :)) senin eşin nasıl anlıyor mu yemekten :) benimkinde mutfakta pek iş yok :))

Kendi adıma konuşaym ben kurbandan sonraya imkansız diyorum. İnşallah dayanırsn merakla beklyorm :)))

Ya bakma sen bana :))))) kuvez korkusuna dursalar diyorum . Doğum Eskişehir'de olacağı icin Bilecik'ten gidip oralarda kalmak perişanlık olacak

Ya bakma sen bana :))))) kuvez korkusuna dursalar diyorum . Doğum Eskişehir'de olacağı icin Bilecik'ten gidip oralarda kalmak perişanlık olacak
Senin uzakmış inşallah girmezler. Anne oteli falan yokmu hastanede. Bizim 9 km hastane anne oteli de var gerekirse ama inşallah girmezler benmde küveze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…