- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.521
Evet canım öyle baş aşağı ikiside tek sorun sancım tam başlamadı daha yada ben hissetmiyorum hayırlısı bakalım sabaha nolcakOlsun cnm haftan kötü değil ins kilolarida iyise hiç sıkıntı yapma normal doğum için bebeklerin baş başa olmasi gerekiyormus
Senin için de hayırlısı olsun canım aynı gün doğrucaz belki inş herşey yolunda giderSanırım benide bugün ameliyata alacaklar sancım çok çıktı ve tansyonumda yüksek doktordan haber bekliyorum yatışım yapıldı bile
Çok büyük geçmiş olsun cnm Rabbim sağ sağlim kavustursun pazartesi benim olcak insSanırım benide bugün ameliyata alacaklar sancım çok çıktı ve tansyonumda yüksek doktordan haber bekliyorum yatışım yapıldı bile
En yaptın cnm merak ettim doğdumu bebislerEvet canım öyle baş aşağı ikiside tek sorun sancım tam başlamadı daha yada ben hissetmiyorum hayırlısı bakalım sabaha nolcak
Heyecanla takip ediyorum sizleri ne güzel :)
Allah razı olsun..Sana da hayırlı uğurlu olsun arkadaşım . Gönlünden geçen haftalara hayırlısıyla ulaş inşallah
13. Haftada baya azalmaya başladı . 15-16 gibi tamamen kesildi . Maden suyu bende çok işe yariyordu canım bı deneAllah razı olsun..
İnşallah..
Şu an gün saydığım tek şey bulantılarımın ne zaman hafifleyeceği..
Berbat bi haldeyim gerçekten.
Sizlerin ortalama ne zaman geçmişti?
13 müüü ay çok sevinirim inan ki.13. Haftada baya azalmaya başladı . 15-16 gibi tamamen kesildi . Maden suyu bende çok işe yariyordu canım bı dene
Bende limon yedm çok az tuzlayıpta yatıştryordu bulantıyı. Kraker bide tuzlu tuzluAllah razı olsun..
İnşallah..
Şu an gün saydığım tek şey bulantılarımın ne zaman hafifleyeceği..
Berbat bi haldeyim gerçekten.
Sizlerin ortalama ne zaman geçmişti?
Limonu duymuştum ama henüz midem almıyor olmazsa zorlarım..Bende limon yedm çok az tuzlayıpta yatıştryordu bulantıyı. Kraker bide tuzlu tuzlu
Ben o durumdayım şu an.Merhaba kizlar
Doguma gireceklere Allah kolayliklar versin
Size bir sorum var
Ilk cocugu ikiz olupta tek bakan var mi?
Bana herkes imkansiz bakamazsin cok zor diyor
Mutlaka yardimci alman gerrk diyorlar
Ailem ve esimin ailesi uzakta gelselerde cok kalamazlar
Sizlerde boyla olan var mi?
Skmdiden tesekkurler
13 müüü ay çok sevinirim inan ki.
Benim oğlumda 20 ye kadar sürmüştü.
Tek duam bunda kısa sürmesi. Maden suyunu limonla felan mı içiyordun onu hiç denemedim deneyeyim evde de var çok teşekkür ederim..
Ne güzel olmuş normalde diyorlar ikizlerde daha uzun sürüyor.Canım benimde ilk gebeligimde rezalet bulantim vardı hastanelik oluyordum hep . Serumlarla falan beslendim . Bunlarda kısa sürdü bende şaşırdım inşallah seninde öyle olur . Ayrıca bunda hiç seruma gerekte kalmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?