- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.441
Sagol canim ya küçücük ler onlara uykusuz da olsam seve seve bakıyorum çok şükür çok farklı çok guzel
Ya kızlar bugün bebekler durmadan hareket ediyorlar kasık ağrımda yok sadece karnımın ağırlığı ve belimde hafiften bi ağrı var ben anlamadım düne kadar sürekli uyuyorlardı ve aşırı kasık ağrım vardı şimdi neden böyle olduki. Herşey dert oluyor ha bişeymi oldu acaba diye düşünmeden edemiyorum
Aynen insan ister istemez tedirgin oluyor düne kadar geberiyodum şimdi noldu diye hiç bukadar uzun sürede hareket etmediler herşeye pinpiriklenir oldum :)Aramızda 3 hafta var canım ama benimde öyle olduğu zamanlar oluyor . Hareket etseler bir türlü etmeseler bir türlü :) bize yaranamaz bu çocuklar yha :))
Anladım cnm sag saglim bebislerini al.kucana ins ikiz gebelik gerçekten çok zorluyor insanı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun36+3 37 nin içinde oluyor canım benim için çok iyi hafta okadar sıkıntıyla beklemeleri mucize biz haziranı bile geçiremeyiz demiştik temmuz sonunu görcez ^^
Aynen insan ister istemez tedirgin oluyor düne kadar geberiyodum şimdi noldu diye hiç bukadar uzun sürede hareket etmediler herşeye pinpiriklenir oldum :)
Hadi inşallah:) kendi kendime nazar değdirdim kasık ağrım aynı başladı geneHepimiz pimpirikliyiz canım yalnız değilsin :) neyse ki 30 un üzerine gelebildik . Birde sağ salim kavuşsak ...
Ben Omega3 içerikli bir vitamin demir hapı magnezyum d vitamini bide progestan kullanıyorum canımHangi ilaçları verdi doktorunuz sizlere kızlar ?
Yarın muayenem var farklı bir ilac vermiyor . Mesala kalsiyum omega3 vs kullanmiyorum.Belki gerekli görmüyor ama sadece demir ile vitamin kullanıyorum
Sizleri merak ettim
Ben Omega3 içerikli bir vitamin demir hapı magnezyum d vitamini bide progestan kullanıyorum canım
Canım ben balıkyağı hapı kullanyorum duosvit. Efermag magnezyum. Ferrum fort bide. Bunları ihmal etmeden kullanmalısın dedi bana. Progestan ilk 3-4 ay kullandım rahim duvarı kalınlaştryor düşük engelleyici gibi bişiHangi ilaçları verdi doktorunuz sizlere kızlar ?
Yarın muayenem var farklı bir ilac vermiyor . Mesala kalsiyum omega3 vs kullanmiyorum.Belki gerekli görmüyor ama sadece demir ile vitamin kullanıyorum
Sizleri merak ettim
Ben gebeliğim in başından beri kullanıyorum canım erken doğumu önleyici olarakProgestan ne içindi canım
Progestan ben ilk 3-4 ay kullandım yataktan kalkamyordm baş dönmesi bulantı halsizlikten. Sende olmadımı böyle şeyler canım maşallah baştan beri kullanyormuşn daBen gebeliğim in başından beri kullanıyorum canım erken doğumu önleyici olarak
Ben şuan progestan magnezyum adalat kullanıyorum bide mide hapı kullanıyorum kalsiyum demir vitamin onları bıraktım midem çok bulandıHangi ilaçları verdi doktorunuz sizlere kızlar ?
Sizleri merak ettim
Ben vajinadan fitil gibi kullanıyorum canım doktorum ağızdan alırsan çok halsizlik mide bulantısı yapar demişti başından beri fitil gibi gönderiyorum içeri hiç öle Bi etkisini görmedimProgestan ben ilk 3-4 ay kullandım yataktan kalkamyordm baş dönmesi bulantı halsizlikten. Sende olmadımı böyle şeyler canım maşallah baştan beri kullanyormuşn da
Aynen canm ağızdan mahvediyor. Masada otururken içiyordum yatağa beni biri tutup götryordu o derece oluyordm bazen:))hatta eşime dedm alkol almana gerek yok bir progestan yut aynı kafayı bulırsun :))Ben vajinadan fitil gibi kullanıyorum canım doktorum ağızdan alırsan çok halsizlik mide bulantısı yapar demişti başından beri fitil gibi gönderiyorum içeri hiç öle Bi etkisini görmedim
Yok canım benm doktor bugn gelemedi. Perşembeye gitcem nasipse. Gece acildeydim çok ağrım oldu kasıklarmda belimde. Sancı çıkmadı şükür yalancı alarmla döndm eve
Oldunmu muayeneyi nasıl bebişler canım. Neler dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?