- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.421
Aynen nasipde ne varsa o oluyor inşallah hayırlısıyla kavuşmak nasip olur bakalım seninde hayırlı doğumun olsun bebeklerine sağlıklıca kavuş inşallahTüp bebek olmasının normal doğuma etkisi olduğunu sanmıyorum benimde Bi yakınım tüp bebek olduğu halde normal doğum yağmıştı doktorun ikiz olduğu için riske atmak istemiyodur canım ikizlerde bebekler için en iyisi sezeryan diyolar bende normal yapmayı çok istiyorum doktorum bekleriz ama söz veremem dedi nasip yani canım
Amin canım Saol hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza alırız inş.Aynen nasipde ne varsa o oluyor inşallah hayırlısıyla kavuşmak nasip olur bakalım seninde hayırlı doğumun olsun bebeklerine sağlıklıca kavuş inşallah
Alıştırma yaptırıyor bebişler :)). Bende öyleyim canım 2-3-4 her gece. Wc yi saymıyorum bile artık:))
Salı gün kontrolm var bakalım be dicek doktor merak ediyorum. Hareketleri güçlendi baya maşallah. Seninde öylemi. Eğer uyuduysam wc kalktıysam gözümü açmadan gitmeye çalışıyorum tutunarak falan korkudan uyuyamazsam diye bidaha :)))Aynen canım :)) WC kalkınca stres yapıyorum yattığımda uyuyamazsam diye :) zaman daraliyor sorunlar artıyor :)
O wc ye kalkma tsm bir stres kalkmazsanda sana siddetli agri olarak donuyor :)Aynen canım :)) WC kalkınca stres yapıyorum yattığımda uyuyamazsam diye :) zaman daraliyor sorunlar artıyor :)
Canm bn 34+3de nst de çıkan sancı ile ve iki cm açılmam olduğu icin sezaryen le doğum yaptım bide az az suyum geliodu dr beklemek istemedi 2200ve 2300kiloda 1hafta kuvezde kaldılar suan evdeyiz çok şükür uykusuz geceler başladı :) darısı size ins Küveze girmeden kucağınıza alırsınız siz ins girersede üzülmeyin öyle korkacak bise değil onların iyiliği için :))Bademsekerim28 ne zamandır girmiyorsun doğum olacak gibi diyordun ne durumdasın arkadaşım
Canum gozun aydin allah anali babali buyutsunCanm bn 34+3de nst de çıkan sancı ile ve iki cm açılmam olduğu icin sezaryen le doğum yaptım bide az az suyum geliodu dr beklemek istemedi 2200ve 2300kiloda 1hafta kuvezde kaldılar suan evdeyiz çok şükür uykusuz geceler başladı :) darısı size ins Küveze girmeden kucağınıza alırsınız siz ins girersede üzülmeyin öyle korkacak bise değil onların iyiliği için :))
Teşekkür ederim canım darısı size olsun ins :)Canum gozun aydin allah anali babali buyutsun
37 nin içinde olcak zaten canım daha neyi doldurcak anlamadım ben bukadarda beklemiyordumMrb cnm neden 37 doldurmuyor hersey yolundaysa tek yumurta ikizi mi bebisler
aynen yarından itibaren tek rakamlara düşüyoruz çok şükür ^^Haklısın canım ama çok az kaldı birazcık daha sık dişini düşünsene 10 gün sonra bebişlerin kucağında olcak ozaman bütün acılar anlamını bulmuş olcak:)
Canm bn 34+3de nst de çıkan sancı ile ve iki cm açılmam olduğu icin sezaryen le doğum yaptım bide az az suyum geliodu dr beklemek istemedi 2200ve 2300kiloda 1hafta kuvezde kaldılar suan evdeyiz çok şükür uykusuz geceler başladı :) darısı size ins Küveze girmeden kucağınıza alırsınız siz ins girersede üzülmeyin öyle korkacak bise değil onların iyiliği için :))
O wc ye kalkma tsm bir stres kalkmazsanda sana siddetli agri olarak donuyor :)
Salı gün kontrolm var bakalım be dicek doktor merak ediyorum. Hareketleri güçlendi baya maşallah. Seninde öylemi. Eğer uyuduysam wc kalktıysam gözümü açmadan gitmeye çalışıyorum tutunarak falan korkudan uyuyamazsam diye bidaha :)))
36+3 die okudum ama yanlismi okudum bilmiyorum benim doktorum anne karnında birgün birgün demişti o yüzden yoksa haftan çok guzel hayırlı doğumlardan dilerim37 nin içinde olcak zaten canım daha neyi doldurcak anlamadım ben bukadarda beklemiyordum
aynen yarından itibaren tek rakamlara düşüyoruz çok şükür ^^
Bir gündü seninle aramız benmde pazartesi 32 dolmuş oluyor :)). Allahın izniyle iyi haberlerle döncez. Benim sabahtan öğleden sonra sıcakta çıkmak istemiyorum hiç evden nefesim iyice daralıyor. Karnımda popo ayak çıkıyor dedğn gibi aşağaya vurunca hahh çıkacaklar şimdi strresine bile giriyorum o kadar güçlendiler maşallah. Ama azalma yok aksine benmkiler daha çok hareketlendi 3-4 gündür. Mesela ayağnı yukardan vurunca aşağda baskı hissedyormusun rahim içinde. Sızlıyor benim öyle oluncaAynen walla canım ya etrafa fazla bakınmiyorum hemen odadan WC ye , WC den odaya . Yatağa şimşek hızıyla giriyorum :))
Hareketleri devamli canım ama sanki tekmeler azaldı . Daha çok topuklarini irfan oraya goturuyorlar. Sürekli çıkıntılar oluyor göbeğimde . Alt tarafa vurunca aciyor benim en çok
Benimde kontrolum salı günü öğleden sonra . Salı 32 dolmuş oluyor . Bende merak ediyorum ne söyleyecek diye :) iyi haberlerle geliriz inşallah
36+3 37 nin içinde oluyor canım benim için çok iyi hafta okadar sıkıntıyla beklemeleri mucize biz haziranı bile geçiremeyiz demiştik temmuz sonunu görcez ^^36+3 die okudum ama yanlismi okudum bilmiyorum benim doktorum anne karnında birgün birgün demişti o yüzden yoksa haftan çok guzel hayırlı doğumlardan dilerim
Sagol canim ya küçücük ler onlara uykusuz da olsam seve seve bakıyorum çok şükür çok farklı çok guzelMaşallah size yaa. Darısı başımıza :) 1 hafta kalmaları da çok değilmiş fazla hasret cektirmemis bebislerin sana . Uykusuz her gece diyorsun yani . Şimdi basladik bizde idmanlara uykusuzluk konusunda ama tabii bebeklerle geçen uykusuzluk bambaşka :) Allah uzun ömürler versin evlatlarına canım
Bir gündü seninle aramız benmde pazartesi 32 dolmuş oluyor :)). Allahın izniyle iyi haberlerle döncez. Benim sabahtan öğleden sonra sıcakta çıkmak istemiyorum hiç evden nefesim iyice daralıyor. Karnımda popo ayak çıkıyor dedğn gibi aşağaya vurunca hahh çıkacaklar şimdi strresine bile giriyorum o kadar güçlendiler maşallah. Ama azalma yok aksine benmkiler daha çok hareketlendi 3-4 gündür. Mesela ayağnı yukardan vurunca aşağda baskı hissedyormusun rahim içinde. Sızlıyor benim öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?