2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Şafak 12 sanki 8 ay daha hızlı geçmişti bu 12 gün geçmiyormuş gibi geliyor artık bebeklerin hareketleride çok sağlam karnım sık sıl sertleşiyor ama bebekmi sancımı bilemiyorum

Numarami değiştirdim canimm ya ben daha 16 haftadayim 4 hafta.sonra kontrolum var o zaman saglik ocagina uğrarım

Şafak 12 sanki 8 ay daha hızlı geçmişti bu 12 gün geçmiyormuş gibi geliyor artık bebeklerin hareketleride çok sağlam karnım sık sıl sertleşiyor ama bebekmi sancımı bilemiyorum
Canim az kalmis hayirlisi olsun insallah kacinci haftada dogum olacak bide sezaryan mi

Az kalmış canım banada 15 güne doğurursun dedi doktorum ben normal düşünüyorum die tarih vermedi ama rahim agzı iyice incelemiş bebeklerde aşagı da az kalmış dedi bende çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Banada başta müjde dedi baş geliş dedi önemli değil nasıl olsa sezeryan olur dedim diğeri makat gelişmiş seni tehlikeye atmayalım dedi

Banada başta müjde dedi baş geliş dedi önemli değil nasıl olsa sezeryan olur dedim diğeri makat gelişmiş seni tehlikeye atmayalım dedi
Hmm tabi canım benimkide biri makat olsaydı risk almazdım dedi ztn yinede söz vermiyorum normal için bekleriz ama bebeklerden biri riske girerse sezaryandan alırım dedi kısmet artık bakalım nolcak

Kızlar bunda sancı varmı yokmu ben anlamadım

Eklentiler

• DA510F12-B727-434F-BEB6-14556FC7B38B.png
    291 KB · Görüntüleme: 41
Aynen alt sancı gösteriyor ama kimse sancın var demiyor burada sancı var görünüyor bence
Bende sormasam söylemiyorlar canım tek tek soruyorum hep sancı varmı kalp atışlarımı iyimi die korkutmak istemiyorlar heralde çok çıkmamış gibi ztn bunlar daha düzenli sancılar değil sanırım ondan çok dikkate almıyolar

Yine saati 2 buçuk ettim. Uykusuz geçirdiğim gunlerime yanıyorum doğumdan önce bari rahat rahat uyuyabilsek

İnsan genede merak ediyor söyleseler ölürler sanki bu ara karnım sık sık sertleşiyor kasılmamı değilmi ayırt edemiyorum

İnsan genede merak ediyor söyleseler ölürler sanki bu ara karnım sık sık sertleşiyor kasılmamı değilmi ayırt edemiyorum
Kasılma dır bence canım ztn çok normal artık benimde çok sık ve uzun süreli oluyo kasılmalarım normal dedi doktorum bebek hareketlerinde azalma çok ağrı kanama VS olursa gel hemen dedi

Kasılma dır bence canım ztn çok normal artık benimde çok sık ve uzun süreli oluyo kasılmalarım normal dedi doktorum bebek hareketlerinde azalma çok ağrı kanama VS olursa gel hemen dedi
Muhtemelen kasılma ama işte 10 gün daha sıkabilsek dişimizi bazen canım okadar çok acıyorki oturup ağlıyorum

Merhaba hanımlar benim ikiz bebeklerim tüp bebek yolu ile oldu doktora gittiğimde normal doğum yapamazsın tüp bebek olduğu için dedi ama benim ilk çocuğumda tüp bebek ile oldu onu normal doğum yapmıştım şimdi okuyorum normal doğum yapabilme olanağı olabilir diye kafam çok karışık daha önümde çok Zaman var ama tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim benim doğumum çok kolay olmuştu sezeryan korkutuyor beni toparlanma süreci açısından

Muhtemelen kasılma ama işte 10 gün daha sıkabilsek dişimizi bazen canım okadar çok acıyorki oturup ağlıyorum
Haklısın canım ama çok az kaldı birazcık daha sık dişini düşünsene 10 gün sonra bebişlerin kucağında olcak ozaman bütün acılar anlamını bulmuş olcak:)

Tüp bebek olmasının normal doğuma etkisi olduğunu sanmıyorum benimde Bi yakınım tüp bebek olduğu halde normal doğum yağmıştı doktorun ikiz olduğu için riske atmak istemiyodur canım ikizlerde bebekler için en iyisi sezeryan diyolar bende normal yapmayı çok istiyorum doktorum bekleriz ama söz veremem dedi nasip yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…