2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İnşallah canım tek duamız sağlıkla küvezde çıkabilmeleri şunan için Rabbim yardımcımız olsun inşallah...sizler vaktinde dünyaya getirirsiniz inşallah...

Kizlar bu gun bebslerimin cinsiyetini öğrendik birir kiz digeri erkek olacak rabbimin izniyle ama kilolari bana az geldi sizce normalmi 15 haftaya gore biri 150 gram digeri 192 gram hatirlayan varmiydi 15. Haftada beneklerinin kilolarini
Notlarima baktim 16. Haftada gitmisim. 143 ve 148 gr larmis canim.

Atkadaşlar geceden beri benim bebeklerde değişik bi hareketlenme var normal mi sizce. Hiç dırmuyor sürekli ayak popo çıkıyor karnımdan. Sıkıntı yoktur dimi gitsemmi acile falan. Tamam hareketlilerdi ama bugün daha güçlü ve sürekli.

Merhabalar bende taze ikiz annesiyim ) hamişiyim desem daha doğru olur :)) tecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Hayırlı olsun canım allahım kucağına almayı nasip etsinn. İlk kural dinlen kendni yorma zorlama :)). Ve şu an uyuyabildiğin kadar uyu. İlerledikce hamilelik uyku hayal oluyor :)))

Kizlar gebelikte saglik ocagina gidip aşi yapiliyor ya ben acemi oldugum icin ne zaman yapıldığını bilmiyorum gebeligin kacinci haftasinda yaptiniz bu aşının ismi nedir

Kizlar gebelikte saglik ocagina gidip aşi yapiliyor ya ben acemi oldugum icin ne zaman yapıldığını bilmiyorum gebeligin kacinci haftasinda yaptiniz bu aşının ismi nedir
Sağlıkocağna kaydını yaptırıyorsn canım onlar sana söylüyor aşılarını geleceğin tarihleri. Takibini ayarlıyorlar. Ama hamile olduğunu aile hekimine bildirmen gerekiyor ebe ilgileniyor seninle sonrası

Saglik ocagina bildirdim bi kac defa ebede ilacda yazdim ama iletisim bilgilerimi galiba yanlis verdim ne zaman yapılıyor bu asilara canim bilgin var mi

Saglik ocagina bildirdim bi kac defa ebede ilacda yazdim ama iletisim bilgilerimi galiba yanlis verdim ne zaman yapılıyor bu asilara canim bilgin var mi
iki doz olarak yapıldı bana sanırım 20. Hafta da ilk doz 1 ay sonrası ikinci doz tetanoz aşısı yapılmıştı. Telefon numarası bırakmışmıydın. Ebe arıyor mesela beni gitmem gerekenden bir gün önce. Kilo tansiyon kan tahlili falan yapıyorlar düzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…