- 7 Temmuz 2018
- 31
- 18
- 3
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.381
İnşallah canım tek duamız sağlıkla küvezde çıkabilmeleri şunan için Rabbim yardımcımız olsun inşallah...sizler vaktinde dünyaya getirirsiniz inşallah...Duamizdasin canim merak etme allahim tez zamanda saglikla kavustursun.bak benim esimin kizkardesi 26 haftalik 600 ve 800 gr dogurdu ve bundan 11 yil once simdi turp gibiler.kuvezde canavar ettiler onlari bu biraz teselli olur belki.iyi hastane iyi kuvez demek saglikla kalin.
teşekkür ederim insallahCanim allahim sanada bebeklerine de yardim etsin saglikla kavus insallah bebeklerine.
Notlarima baktim 16. Haftada gitmisim. 143 ve 148 gr larmis canim.Kizlar bu gun bebslerimin cinsiyetini öğrendik birir kiz digeri erkek olacak rabbimin izniyle ama kilolari bana az geldi sizce normalmi 15 haftaya gore biri 150 gram digeri 192 gram hatirlayan varmiydi 15. Haftada beneklerinin kilolarini
Hayır ilk değil iki oğlum var normal doğumla oldu benide korkutuyor ama doktor tepkisi bole rahat olunca insan acabamı diyorİlk gebelikmi? Benimkide biri ters şuanda, ben hiç riske atmadan birkaç hafta önce sezeryana karar verdim doktorda onayladı
Hayırlı olsun canım allahım kucağına almayı nasip etsinn. İlk kural dinlen kendni yorma zorlama :)). Ve şu an uyuyabildiğin kadar uyu. İlerledikce hamilelik uyku hayal oluyor :)))Merhabalar bende taze ikiz annesiyim) hamişiyim desem daha doğru olur :)) tecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Bir tane de oglum var cnaım uyutmuyor :)Hayırlı olsun canım allahım kucağına almayı nasip etsinn. İlk kural dinlen kendni yorma zorlama :)). Ve şu an uyuyabildiğin kadar uyu. İlerledikce hamilelik uyku hayal oluyor :)))
Alışkınsın o halde:)). Yola devam :)Bir tane de oglum var cnaım uyutmuyor :)
Hayırlısı olsun ozaman cnm, bir bak durumuna göre son haftalar belli olur zatenHayır ilk değil iki oğlum var normal doğumla oldu benide korkutuyor ama doktor tepkisi bole rahat olunca insan acabamı diyor
Hayırlı olsun cnm, hiç korkma sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhabalar bende taze ikiz annesiyim) hamişiyim desem daha doğru olur :)) tecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Merhaba bende 34+5 te suyumun gelmesiyle 11 temmuzda acil doğuma alındım. Kız 1970 erkek 1790 olarak dünyaya geldi bugün taburcu oldum fakat sutum gelmiyor
Erkek bebeğin dogumda solunumu aktif değilmiş cihaza bağlanmış,yoğun bakima getiridklerinde tekrar solunum durmuş kız bebekte solunum var fakat sindirim yokmuş ,solunum sıkıntısı yaşayan oldumu bu haftalarda...
Aynı gün aynı kaderi yaşamışız canım Rabbim yardımcımız olsun benim bebeklerimin hem solunumu hem sindirimi olmadığı için direk yoğun bakımda cihaza bağlanmışlar çok zor bir durum gerçekten Rabbim yar ve yardımcımız olsun...sana da çok geçmiş olsun inşallah yavrularımızı
Zahmet etmişin canim cok sagol bide saglik ocaginda ne zaman ilk asini yaptin hatiliyor musun ben sanirsam iletisim bilgilerimi yanlis vermisimNotlarima baktim 16. Haftada gitmisim. 143 ve 148 gr larmis canim.
Sağlıkocağna kaydını yaptırıyorsn canım onlar sana söylüyor aşılarını geleceğin tarihleri. Takibini ayarlıyorlar. Ama hamile olduğunu aile hekimine bildirmen gerekiyor ebe ilgileniyor seninle sonrasıKizlar gebelikte saglik ocagina gidip aşi yapiliyor ya ben acemi oldugum icin ne zaman yapıldığını bilmiyorum gebeligin kacinci haftasinda yaptiniz bu aşının ismi nedir
Evet cnm.ins hepimiz icin hayırlısı olsunHayırlısı olsun ozaman cnm, bir bak durumuna göre son haftalar belli olur zaten
Saglik ocagina bildirdim bi kac defa ebede ilacda yazdim ama iletisim bilgilerimi galiba yanlis verdim ne zaman yapılıyor bu asilara canim bilgin var miSağlıkocağna kaydını yaptırıyorsn canım onlar sana söylüyor aşılarını geleceğin tarihleri. Takibini ayarlıyorlar. Ama hamile olduğunu aile hekimine bildirmen gerekiyor ebe ilgileniyor seninle sonrası
Tetanozu diyorsum di mi? Doktorum bana 28. Haftaya gelince yaptirmami soyledi. Tek doz yeterli dedi.Zahmet etmişin canim cok sagol bide saglik ocaginda ne zaman ilk asini yaptin hatiliyor musun ben sanirsam iletisim bilgilerimi yanlis vermisim
Evet canim tetanozu diyorum ben o zaman doktorumla gorusmeye gidince soyleyim bariTetanozu diyorsum di mi? Doktorum bana 28. Haftaya gelince yaptirmami soyledi. Tek doz yeterli dedi.
Saglik ocagina bildirdim bi kac defa ebede ilacda yazdim ama iletisim bilgilerimi galiba yanlis verdim ne zaman yapılıyor bu asilara canim bilgin var mi
iki doz olarak yapıldı bana sanırım 20. Hafta da ilk doz 1 ay sonrası ikinci doz tetanoz aşısı yapılmıştı. Telefon numarası bırakmışmıydın. Ebe arıyor mesela beni gitmem gerekenden bir gün önce. Kilo tansiyon kan tahlili falan yapıyorlar düzenliSaglik ocagina bildirdim bi kac defa ebede ilacda yazdim ama iletisim bilgilerimi galiba yanlis verdim ne zaman yapılıyor bu asilara canim bilgin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?