2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende diyorum yaptırmasam mı hiç 4lü test benimde çok bilgim yok bide gerekte yok sanki. her nasılsalar benim evlatlarım elimizden ne gelicek ki o saatten sonra. Allah korusun inşaallah sıkıntı olmaz da Her türlü kabulumuz. Detaylı ultrasondan hiç bahsetmedi tercihe mi bağlı o da yoksa mecburi yapılıyor mu?

Kızlar benimkilernde cinsiyeti belli oldu erken aslında ama kesn konuştu kızlarım olacak Allah nasip ederse:) isimleri değerlendircem. Fikir oldu bana da.

Bu arada hepimizin elinde tüm gün telefon:))doğuran kayboluyo bizde öyle
Belki hemen verirsin sen ben hemen veremedim hep diyet hep diyet yillardir.
ilk hamilelğmde 14 kilo aldm 52 ye geri düştüm. İkincide 52 ile hamile kaldm 20 kilo aldm yine düştüm 52 ye ama 20 limyaşlardaydım spor çok yapyordm. Şimdi 56 ile hamile kaldm yaş 37 metabolizma yavaşladı verebilirmiyim bilmyorm:))76 daydım en son 80 ile doğururmuyum bilmem

Detayli ultrason aslinda gittigin doktor normalde kabataslak tum organlarina bakar yada bakmasi gerek ama peritanalog denilenler riskli gebelik doktoru detayli ultrason yapar cok uzun bakar birde herseyine cok detayli bakar cihazlari daha iyidir fark bu.ama doktoruna guveniyorsan cok da gerek yoktur bence.ama tabi iyi bilen ben degilim.

56 iyi kalmisssin.ben yas 38 ve tup bebek malum tedavi hormon.ilkide tup o hormonlar masallah yag tutucu.bence sen yine 50 li rakamlara dusersin gibi.en son bebeler duzene girince buraya girer kilolarida yazariz mi acaba :)

56 iyi kalmisssin.ben yas 38 ve tup bebek malum tedavi hormon.ilkide tup o hormonlar masallah yag tutucu.bence sen yine 50 li rakamlara dusersin gibi.en son bebeler duzene girince buraya girer kilolarida yazariz mi acaba :)
Bilemiyorum düşerim inşallah. Kendmi teselli edyorum hemen düşemesemde hareketlendilermi arkalarından koşarken eririz be :)). Aynen yazmalıyız kalan kilolarımızı

Ah kızlar uykusuzluk tak ediyor artık ya . Her gece 4 e kadar dönüp duruyorum uyuyamıyorum . Çözüm bulaniniz varsa bı söylesin banaa

Ah kızlar uykusuzluk tak ediyor artık ya . Her gece 4 e kadar dönüp duruyorum uyuyamıyorum . Çözüm bulaniniz varsa bı söylesin banaa
Bende aynı durumdayım canım, buraya takılıyorum işte tam gözlerim artık kapanana kadar sonra uykuya dalmışım.
sabah kaçta uyanıyorsun?

Bende aynı durumdayım canım, buraya takılıyorum işte tam gözlerim artık kapanana kadar sonra uykuya dalmışım.
sabah kaçta uyanıyorsun?

Gece böyle olunca 12 yi buluyor . Bu sabah 9 buçukta kalktım , bu gece uyurum muhtemelen dedim ama maalesef. Telefonla oynayarak dünya radyasyon alıyoruz ya üzülüyorum walla ama uyku gelmeyince sıkıntıdan oynuyorum

Gece böyle olunca 12 yi buluyor . Bu sabah 9 buçukta kalktım , bu gece uyurum muhtemelen dedim ama maalesef. Telefonla oynayarak dünya radyasyon alıyoruz ya üzülüyorum walla ama uyku gelmeyince sıkıntıdan oynuyorum
Ay bende aynıyım vallaha cnm, çoğu zaman erken uyanıyorum 3-4 saat uykuyla tüm gün geziyorum sırf gece erken uyuyabilmek için ama gene aynı oluyor, birkaç gün sonrası artık vücut dayanmıyor mecbur erken uyuyorum ozamanda uykumu iyi almış olduğum için yarınsı gece aynı şey gene sil baştan devam ediyor

Sen 36. Haftana gelmişsin maşallah . Uykumuzu son haftalar bari güzelce alsaydık . Doğum tarihin belirlendi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…