- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.321
Bende diyorum yaptırmasam mı hiç 4lü test benimde çok bilgim yok bide gerekte yok sanki. her nasılsalar benim evlatlarım elimizden ne gelicek ki o saatten sonra. Allah korusun inşaallah sıkıntı olmaz da Her türlü kabulumuz. Detaylı ultrasondan hiç bahsetmedi tercihe mi bağlı o da yoksa mecburi yapılıyor mu?Yok benimkinde plesanteden ornek alindi riskli biraz.sana dedigi anneden alinan kanla yeni bir test sekli nifty falan diyorlar ama bana onu onermediler ayni bebebge bakabiliyrlarmis yani ikizde sorun.enseleri iyiyse 20 haftlarda detayli ultrasonun da iyi olursa bence sorun olmaz.teste gerek yok bence.4 lu test icin bisi diyemem vakif degilim.
ilk hamilelğmde 14 kilo aldm 52 ye geri düştüm. İkincide 52 ile hamile kaldm 20 kilo aldm yine düştüm 52 ye ama 20 limyaşlardaydım spor çok yapyordm. Şimdi 56 ile hamile kaldm yaş 37 metabolizma yavaşladı verebilirmiyim bilmyorm:))76 daydım en son 80 ile doğururmuyum bilmemBelki hemen verirsin sen ben hemen veremedim hep diyet hep diyet yillardir.
Amin cümlemizinkini inşallahGüzelll allahım sağ salim kucağna almayı nasip etsn inşallah. Benimde bir kız bir erkek
Evet insanın içine sinmesi gerekiyor gerçektende, seninkilerde çok güzel canımBizde çok değiştirdik canım . Bugün tamam çağrı ve Çağlar gayet iyi aramayalim artık dedik . ikimizin de içine sindi baya . İçinize siniyorsa sizde noktayı koyun canim
Hadi hayırlısı canım allah tamamına erdirsinKızlar benimkilernde cinsiyeti belli oldu erken aslında ama kesn konuştu kızlarım olacak Allah nasip ederse:) isimleri değerlendircem. Fikir oldu bana da.
Kizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler
Detayli ultrason aslinda gittigin doktor normalde kabataslak tum organlarina bakar yada bakmasi gerek ama peritanalog denilenler riskli gebelik doktoru detayli ultrason yapar cok uzun bakar birde herseyine cok detayli bakar cihazlari daha iyidir fark bu.ama doktoruna guveniyorsan cok da gerek yoktur bence.ama tabi iyi bilen ben degilim.Bende diyorum yaptırmasam mı hiç 4lü test benimde çok bilgim yok bide gerekte yok sanki. her nasılsalar benim evlatlarım elimizden ne gelicek ki o saatten sonra. Allah korusun inşaallah sıkıntı olmaz da Her türlü kabulumuz. Detaylı ultrasondan hiç bahsetmedi tercihe mi bağlı o da yoksa mecburi yapılıyor mu?
56 iyi kalmisssin.ben yas 38 ve tup bebek malum tedavi hormon.ilkide tup o hormonlar masallah yag tutucu.bence sen yine 50 li rakamlara dusersin gibi.en son bebeler duzene girince buraya girer kilolarida yazariz mi acaba :)Bu arada hepimizin elinde tüm gün telefon:))doğuran kayboluyo bizde öyle
ilk hamilelğmde 14 kilo aldm 52 ye geri düştüm. İkincide 52 ile hamile kaldm 20 kilo aldm yine düştüm 52 ye ama 20 limyaşlardaydım spor çok yapyordm. Şimdi 56 ile hamile kaldm yaş 37 metabolizma yavaşladı verebilirmiyim bilmyorm:))76 daydım en son 80 ile doğururmuyum bilmem
Kızlar benimkilernde cinsiyeti belli oldu erken aslında ama kesn konuştu kızlarım olacak Allah nasip ederse:) isimleri değerlendircem. Fikir oldu bana
Masallah hadi kizlar saglikla buyusun insallah
Bilemiyorum düşerim inşallah. Kendmi teselli edyorum hemen düşemesemde hareketlendilermi arkalarından koşarken eririz be :)). Aynen yazmalıyız kalan kilolarımızı56 iyi kalmisssin.ben yas 38 ve tup bebek malum tedavi hormon.ilkide tup o hormonlar masallah yag tutucu.bence sen yine 50 li rakamlara dusersin gibi.en son bebeler duzene girince buraya girer kilolarida yazariz mi acaba :)
Bende aynı durumdayım canım, buraya takılıyorum işte tam gözlerim artık kapanana kadar sonra uykuya dalmışım.Ah kızlar uykusuzluk tak ediyor artık ya . Her gece 4 e kadar dönüp duruyorum uyuyamıyorum . Çözüm bulaniniz varsa bı söylesin banaa
Bende aynı durumdayım canım, buraya takılıyorum işte tam gözlerim artık kapanana kadar sonra uykuya dalmışım.
sabah kaçta uyanıyorsun?
Ay bende aynıyım vallaha cnm, çoğu zaman erken uyanıyorum 3-4 saat uykuyla tüm gün geziyorum sırf gece erken uyuyabilmek için ama gene aynı oluyor, birkaç gün sonrası artık vücut dayanmıyor mecbur erken uyuyorum ozamanda uykumu iyi almış olduğum için yarınsı gece aynı şey gene sil baştan devam ediyorGece böyle olunca 12 yi buluyor . Bu sabah 9 buçukta kalktım , bu gece uyurum muhtemelen dedim ama maalesef. Telefonla oynayarak dünya radyasyon alıyoruz ya üzülüyorum walla ama uyku gelmeyince sıkıntıdan oynuyorum
Ay bende aynıyım vallaha cnm, çoğu zaman erken uyanıyorum 3-4 saat uykuyla tüm gün geziyorum sırf gece erken uyuyabilmek için ama gene aynı oluyor, birkaç gün sonrası artık vücut dayanmıyor mecbur erken uyuyorum ozamanda uykumu iyi almış olduğum için yarınsı gece aynı şey gene sil baştan devam ediyor
Evet canım haftaya alacaklar inşallahSen 36. Haftana gelmişsin maşallah . Uykumuzu son haftalar bari güzelce alsaydık . Doğum tarihin belirlendi mi peki
Evet canım haftaya alacaklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?