2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben 2 haftada bir gidiyorum canım senin haftan ileri daha sık gitmen lazım bencede ama doktorun daha iyi bilir

Canım ben 32. Haftama yeni girdm 29 haftadan beri 1 hafta 10 gün arası çağırıyor 10 günü geçmiyor. Senin 3 hafta baya uzun ara gerçekten haftan ileri.

Ayarlar onlar ben uc ay heyet aldim sonra dogum iznine ciktim

anladim bende oyle yapayim madem sence 2ser tane yeter mi? Bir avent bir mamajoo.nun (sut sagma mak.den gelecek olan)

Bence ilk aşamada yeter canım . Doğduktan sonrada eklersin. Bende de lansinoh süt sağma makinasının 2 tane biberonu var . Şimdilik onları kullanırım sonra eklerim dedim . Nette baya uygun fiyatlar dışarıya göre

3 hafta çok değil mi arkadasim . Bir dahaki muayenen ne zaman :)

Ben 2 haftada bir gidiyordum sonra haftalık gittim bı ara . En sonki muayenede 10 gün sonra gel dedi. Senin baya uzun geldi bana

33 den sonra 35 de cagirdi. Sonrada her hafta

3 hafta çok değil mi arkadasim . Bir dahaki muayenen ne zaman :)

Ben 2 haftada bir gidiyordum sonra haftalık gittim bı ara . En sonki muayenede 10 gün sonra gel dedi. Senin baya uzun geldi bana
Ben 34 haftalıkken gittim. En son 37 gitcem işte suan 36 içindeyim evet hep sık gidiyorlar benim doktor nie bole bendr anlamadım. Ya

Hep ayda 1 yeni 3 hafta düşürdü zaten 36 hafta icindeyim cnm 34 gitmiştim bide 37 gitcem ole dedi
Gunaydin arkadasim benim dr da 35 den sonra her hafta ya dusurdu. Demek seninkide 36 dan sonra her hafta isteyecek. Iyi tarafindan bakalim demek sorun gormuyorlar

Gunaydin arkadasim benim dr da 35 den sonra her hafta ya dusurdu. Demek seninkide 36 dan sonra her hafta isteyecek. Iyi tarafindan bakalim demek sorun gormuyorlar
Haklısın çok şükür seninde haftan iyi maşallah benim doktorum 37 ye kadar beklerim dedi bende hedefim 38 dedim ins bende gorebilirim senin doğum nezaman

Gunaydin inanilmazsin. Yinede aglaya aglaya 35 e girdin kizzz valla helal olsun bunca sorunla cok iyi gidiyon bacim
günaydın
Demi yok yok valla yalnız karnım öyle çatlamışki çatlayacak yer kalmamış neyseki Allahtan lazerle tedavi varmışta onuda takmıyorum yırtık yırtık oldum

Haklısın çok şükür seninde haftan iyi maşallah benim doktorum 37 ye kadar beklerim dedi bende hedefim 38 dedim ins bende gorebilirim senin doğum nezaman
Insallah gorursun sende canim. Cok zor son haftalar. Allah kolaylik versin herkeze. Yarin benim dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…