- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.181
Ben 2 haftada bir gidiyorum canım senin haftan ileri daha sık gitmen lazım bencede ama doktorun daha iyi bilirMrb güzel anneler arkadaşlar öncelikle ins cumlemiz bebislerimize sağ sağlim kavusuruz arkadaşlar benim doktorum 3 haftada bir cagriyor suan 36 haftanın içindeyim sizler nekadar sıklıkla gidiyorsunuz bana az gibi geliyor
Canım ben philips avent natural set aldım iki küçük ili büyük.Iyi aksamlar kizlar
Biberonlari nasil aldiniz?
Kacar adet? Hangi marka? Ben karar veremedim. Iki bebise birer tane mi aldiniz?yoksa setlerden mi aldiniz?
Canım ben 32. Haftama yeni girdm 29 haftadan beri 1 hafta 10 gün arası çağırıyor 10 günü geçmiyor. Senin 3 hafta baya uzun ara gerçekten haftan ileri.Mrb güzel anneler arkadaşlar öncelikle ins cumlemiz bebislerimize sağ sağlim kavusuruz arkadaşlar benim doktorum 3 haftada bir cagriyor suan 36 haftanın içindeyim sizler nekadar sıklıkla gidiyorsunuz bana az gibi geliyor
Ayarlar onlar ben uc ay heyet aldim sonra dogum iznine ciktimBende raporla ne kadar erken alırsam o kadar iyi. İşle beraber yürütemiycem gibi geliyoKeşke doğum sonrası 8 haftayla birleştirip öncesinde alabilsek hepsini ama yokmuş öyle bişey. Sonrasında birleştirme oluyor. Bana da sonrası lazım değil. ücretsiz izinde düşündüğüm için benim için doğum öncesi bir an önce almam daha önemli. Doktorlar ayarlar inşaallah o zaman durumumuza göre :)
anladim bende oyle yapayim madem sence 2ser tane yeter mi? Bir avent bir mamajoo.nun (sut sagma mak.den gelecek olan)
Mrb güzel anneler arkadaşlar öncelikle ins cumlemiz bebislerimize sağ sağlim kavusuruz arkadaşlar benim doktorum 3 haftada bir cagriyor suan 36 haftanın içindeyim sizler nekadar sıklıkla gidiyorsunuz bana az gibi geliyor
33 den sonra 35 de cagirdi. Sonrada her haftaMrb güzel anneler arkadaşlar öncelikle ins cumlemiz bebislerimize sağ sağlim kavusuruz arkadaşlar benim doktorum 3 haftada bir cagriyor suan 36 haftanın içindeyim sizler nekadar sıklıkla gidiyorsunuz bana az gibi geliyor
Benimde oyle ama fazla oturmuyorum cogunlukla yatistayiz bir iki hafta sonra yatmak da zor olacak sanırımKimlerin karnı oturduğunda koltuğa degiyor :) koltukla samimiyetimiz arttı artık :)
Benimde oyle ama fazla oturmuyorum cogunlukla yatistayiz bir iki hafta sonra yatmak da zor olacak sanırım
Evet banada çok gibi geliyor ya hep ayda 2 çağırdı yemi 3 hafta düşürdü bilmiyorumBen 2 haftada bir gidiyorum canım senin haftan ileri daha sık gitmen lazım bencede ama doktorun daha iyi bilir
Ayda 1 pardon cnm yanlış yazmisimEvet banada çok gibi geliyor ya hep ayda 2 çağırdı yemi 3 hafta düşürdü bilmiyorum
Ben 34 haftalıkken gittim. En son 37 gitcem işte suan 36 içindeyim evet hep sık gidiyorlar benim doktor nie bole bendr anlamadım. Ya3 hafta çok değil mi arkadasim . Bir dahaki muayenen ne zaman :)
Ben 2 haftada bir gidiyordum sonra haftalık gittim bı ara . En sonki muayenede 10 gün sonra gel dedi. Senin baya uzun geldi bana
33 den sonra 35 de cagirdi. Sonrada her hafta
Hep ayda 1 yeni 3 hafta düşürdü zaten 36 hafta icindeyim cnm 34 gitmiştim bide 37 gitcem ole dediCanım ben 32. Haftama yeni girdm 29 haftadan beri 1 hafta 10 gün arası çağırıyor 10 günü geçmiyor. Senin 3 hafta baya uzun ara gerçekten haftan ileri.
GunaydinSol omzuma yel girmiş soluma yatamıyorum şaka gibiyim ya
Gunaydin arkadasim benim dr da 35 den sonra her hafta ya dusurdu. Demek seninkide 36 dan sonra her hafta isteyecek. Iyi tarafindan bakalim demek sorun gormuyorlarHep ayda 1 yeni 3 hafta düşürdü zaten 36 hafta icindeyim cnm 34 gitmiştim bide 37 gitcem ole dedi
Haklısın çok şükür seninde haftan iyi maşallah benim doktorum 37 ye kadar beklerim dedi bende hedefim 38 dedim ins bende gorebilirim senin doğum nezamanGunaydin arkadasim benim dr da 35 den sonra her hafta ya dusurdu. Demek seninkide 36 dan sonra her hafta isteyecek. Iyi tarafindan bakalim demek sorun gormuyorlar
günaydınGunaydininanilmazsin. Yinede aglaya aglaya 35 e girdin kizzz valla helal olsun bunca sorunla cok iyi gidiyon bacim
Insallah gorursun sende canim. Cok zor son haftalar. Allah kolaylik versin herkeze. Yarin benim dogumHaklısın çok şükür seninde haftan iyi maşallah benim doktorum 37 ye kadar beklerim dedi bende hedefim 38 dedim ins bende gorebilirim senin doğum nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?