2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimki koltuğa değmiyor:) ztn çok oturmuyorum hep uzanır pozisyondayım ama göbeğimi sehpa gibi kullanıyorum çok rahat oluyo valla

Karnım aşağı inmeye başladı canım çevremde kiler de aynı şeyi söylüyor . Baskıyı alta veriyor bebekler . Bende üzerine tabak falan koyuyorum ne hoş oluyor :))

Karnım aşağı inmeye başladı canım çevremde kiler de aynı şeyi söylüyor . Baskıyı alta veriyor bebekler . Bende üzerine tabak falan koyuyorum ne hoş oluyor :))
Benimki hala baya yukarıda ya görenler sen daha doğurmazsın korkma diyolar sanırım hala dönmedi ikiside son ultrasonda makat geliş demişti doktor yarın randevum var bakalım merak ediyorum bende

Benimki hala baya yukarıda ya görenler sen daha doğurması korkma diyolar sanırım hala dönmedi ikiside son ultrasonda maksat geliş demişti doktor yarın randevum var bakalım merak ediyorum bende

30+3 de baş asagi pozisyondaydilar. Ama değişir mi durum bilmiyorum canım

Benimki hala baya yukarıda ya görenler sen daha doğurmazsın korkma diyolar sanırım hala dönmedi ikiside son ultrasonda makat geliş demişti doktor yarın randevum var bakalım merak ediyorum bende

Merak ettim şimdi göbek aşağı inip de 36. Haftaya kadar duran var mıdır . İçim hep 36 da dogacaklar diyor ama nasip

30+3 de baş asagi pozisyondaydilar. Ama değişir mi durum bilmiyorum canım
Hmm erken dönmüşler ondan aşağı baskı yapılardır dönmezler inş. Gerçi normal doğum düşünüyomusun bilmiyorum ama ikizleri genelde sezeryan yapıyoruz demişti doktorum ben çok istiyorum normal doğurmayı ama öncelik bebeklerin sağlığı tabi hayırlısı olsun

Normal doğum yaptım ilk bebegimde . Bunda da hangisi denirse o olur canım ama sezeryan olursun yuksek ihtimal dedi doktor

Allah sana sabır versin ya gerçekten çok şey yasadin sen . 2 haftan kaldı doğuma değil mi . Su gibi aksın geçsin inşallah
İnşallah canım 26 sında alacak bakalım 16 gün falan kaldı
İnş.

İnş ameliyata gerek kalmaz canım ya doğumdan sonra azalır geçer belki çektiklerimiz yeter Bi o eksik kalsın
pek sanmıyorum canım geçecek kadar az değil ilaçlardan oldu sanırım çünkü hiç kabız falan olmadım bende anlamadım noldu nasıl oldu

Iyi aksamlar kizlar
Biberonlari nasil aldiniz?
Kacar adet? Hangi marka? Ben karar veremedim. Iki bebise birer tane mi aldiniz?yoksa setlerden mi aldiniz?

Iyi aksamlar kizlar
Kacar adet? Hangi marka? Ben karar veremedim. Iki bebise birer tane mi aldiniz?yoksa setlerden mi aldiniz?
Ben aventin en küçük boy cam olanından iki tane aldım setin içindeki bana fazla geldi önce Bi denemek istedim belki başka marka almak gerekerir belkide emerler biberonla hiç gerek olmaz

Iyi aksamlar kizlar
Ben dr browns avent ve nuk aldım farklı boylarda en ufal nuk bi boy büyüğü avent en büyüğü dr browns artık hangisini alırlarsa

Iyi aksamlar kizlar

Chicco nun 60 ml olanindan 2 adet aldım . Bide hediye olarak babytime nin biberon seti geldi kalabalık bir set fakat markayı hiç bilmiyorum kullanıp kullanmamakta kararsızım açıkçası . Ama içinde hersey var bpa içermez falan yazıyor . Bilemiyorum ...

Ben dr browns avent ve nuk aldım farklı boylarda en ufal nuk bi boy büyüğü avent en büyüğü dr browns artık hangisini alırlarsa

ikiser tane yeter mi acaba? Birde en kucuk boy, buyuk boy kac ml.lik oluyor?

İlk aşamada küçükler bile yeterli olur . Zaten ilk doğumda 30 ml veriyorlar . Ben 60 Lik aldım . Sonra duruma göre eklerim dedim canım
anladim bende oyle yapayim madem sence 2ser tane yeter mi? Bir avent bir mamajoo.nun (sut sagma mak.den gelecek olan)

Mrb güzel anneler arkadaşlar öncelikle ins cumlemiz bebislerimize sağ sağlim kavusuruz arkadaşlar benim doktorum 3 haftada bir cagriyor suan 36 haftanın içindeyim sizler nekadar sıklıkla gidiyorsunuz bana az gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…